| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:07
- Nahlásit
nafoceno maji, vazne to na prenosu, nenasel by se tu nekdo, kdo by obcas preposlal neco od nich, co maji na cdcku?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:46
- Nahlásit
dejavu
šlo by to přes jedno spřátelené ftp, kam by to nakopírovali, já to stáhla a poslala ti...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:53
- Nahlásit
maixnerova
no vzhledem k tomu, ze to nemohou poslat, tak asi tezko budou uploadovat na ftp
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:55
- Nahlásit
to přece může být velikostí schránky, ne? Já taky větší věci neposílám mailem, ale dávám na ftp...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:56
- Nahlásit
oni maj problem s nefunkcnim internetem, bohuzel, maj to na cedesu akorat nebo by si to tam mohl ten clovek primo nafotit
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 14:59
- Nahlásit
dejavu
aha, tak to nic...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 15:01
- Nahlásit
maixnerova
ale tady byla nejaka divka ochotna odtamtud, tak doufam, ze se zase zjevi, jak to dobri andele delavaji, kdyz je jich treba
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 15:30
- Nahlásit
já jsem klidně ochoten...rád pomůžu pejskům v nouzi...necht mi to poslou k Bilusce postou, ta mi to sem hodi, az bude mit cestu a ja to pak uploadnu Maixnerový na to ftp, ona to stahne a posle argoskovi, ten s tim sedne do auta a zaveze Aren a ta to dá paní Šíblový a ta na to dostane dotaci a krmivo na výstavě.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:13
- Nahlásit
overgod
s timhle by se uz dalo jit do eu zadat o dotaci )
maixnerova
kdyz neco nekomu posilas tak te velikost tve schranky nelimituje.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:14
- Nahlásit
Na tom neco bude. Vzdyt kdyz to hodej rano na postu, druhej den to mas doma. Pokud se tedy nenajde jina nekdo s netem...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:16
- Nahlásit
dejavu
No já nevím, že by v Chebu nebyly internetové kavárny, nebo veřejný internet někde, třeba na obecním úřadě? Když je i ve Vranové Lhotě...
|
dejavu
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
hele, tohle jim rikam furt, ale proste neprekonatelnej problem to poslat z posty, protoze nez se k tomu dokopou, zas to neni aktualni a tak to predelavaj, lidi z utulku vetsinou valcej s technikou a casem, takze clovek, kterej by fotil a posilal, by to cely znacne usnadnil.
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
argosek
kdyz neco nekomu posilas tak te velikost tve schranky nelimituje.
velokost schránky ne...ale přílohy nemůžeš mít všude ještě třá 5 giga ne??vím že na seznamu sem nějaký fota neposlala najednou..musela jsem víckrát
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:17
- Nahlásit
dejavu
neprekonatelnej problem to poslat z posty
Aha, tak to je jiná
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:19
- Nahlásit
nejsem tady, abych nekoho soudila, pomlouvala nebo kydala na nej spinu, to prenecham jinejm, kteri na to maj cas a povahu, proste tohle je momentalne achilovka a bylo by fajn, kdyby nekdo, koho bavej psi, je odtamtud a ma cas, by tohle mohl sem tam udelat, nez se to tam nejak spravi, zajima mne, aby psi byli na netu a ne nekoho buzerovat a vychovavat, kdyz uz s utulkem komunikace je, tak si ji chci udrzet a ne znicit Pokud nekdo muze pomoci, bude to fajn, pokud ne, bude to tam po telefonu bez fotky, ale nehodlam se tu poustet do diskuzi o Vrani ani jine Lhote a schopnostech personalu, to sorry.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:22 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
dejavu
Ok, sorry, jsem se jen ptala a zkusila něco navrhnout, fakt jsem nemohla vědět, jak to tam je.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:24
- Nahlásit
sarax
no vzhledem k tomu ze fotky na loveckem psovi maji mezi 20 a 30 kB, bych v tohle rozhodne problem nevidel
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:28
- Nahlásit
argosek
ja mivam taky s timhle problemy s nekym, kdo posila fotky kolem 1-2 mega na jednu, prosim je, aby to davali do kazdyho emailu po jedny, kdyz je jich vic, nedojde to, ne kazdy to umi zmensit nebo zmenit rozliseni na fotaku, jedna se o http://utulek-cheb.estranky.cz ne o loveckyho psa, ale to je jedno, delam jeste dalsi utulky a hodne ma stejny problemy, proto to vlastne delam. Casem nektery si najdou webmastera nebo se s tim naucej, ale vetsinou v tom plavou a internetu moc neverej.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 16:29
- Nahlásit
ty jo, kopnete mne nekdo do zadku, uz jsem mela bejt davno venku :/ to je strasny tohleto
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 17:03
- Nahlásit
argosek
fotky na loveckem psovi maji mezi 20 a 30 kB
mno když beru od někoho fotky co dávám na web nejraději je v co nejlepším rozlišení a upravím si je sama..a výsledek má pak taky 30kB třeba
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 17:06
- Nahlásit
dejavu
nejsem tady, abych nekoho soudila, pomlouvala nebo kydala na nej spinu, to prenecham jinejm, kteri na to maj cas a povahu, proste tohle je momentalne achilovka a bylo by fajn
no dyt, potrefena husa si to vzdy vodkejha...tak jsem tu a myslím si, že pokud někdo není schopen v rámci umistovaní psu dodat potřebné fotografie nekterym ze zde zminenych zpusobu, tak je natolik neschopnej, ze by mel delat neco, co zvladne...treba to kydani hnoje...ponevadz takhle se pak tem psum treba taky vic ublizuje nez pomaha...no ale hlavne., ze muzeme tvrdit, ze jsme zachranci zvirat...mame z toho dobry svedomi a vo tom to je...to je takl asi vse
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 17:19
- Nahlásit
overgod
pokud někdo není schopen
Ty, ale jde o pomoc těm psům, ne, ne těm lidem, co ten útulek vedou, přece. Ti psi nemůžou za to, jak moc schopného člověka má ten útulek ve vedení.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 18:05
- Nahlásit
aren
Ty, ale jde o pomoc těm psům, ne, ne těm lidem, co ten útulek vedou, přece. Ti psi nemůžou za to, jak moc schopného člověka má ten útulek ve vedení.
no to máš pravdu a co to mění na tom, co jsem napsal neboli jinak, co mi tím chcš říct, já nikde přeci netvrdil, že Ti psi za to mohou
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 20:27
- Nahlásit
overgod
To jsi sice netvrdil, ale tvrdils tohle:
pokud někdo není schopen v rámci umistovaní psu dodat potřebné fotografie nekterym ze zde zminenych zpusobu, tak je natolik neschopnej, ze by mel delat neco, co zvladne...treba to kydani hnoje..
což jako rada tady není nikomu nic platné a ať už ve vedení onoho útulku stojí kdokoliv, psům může inzerce jen pomoct.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 00:17
- Nahlásit
sarax
jinak mě se k přenosu velkejch dat mimo ftp taky osvědčila
http://www.uschovna.cz/
... posunuju, kdyby se náhodou objevil nějakej anděl z Chebu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 02:52
- Nahlásit
Tak to je škoda, kdyby to šlo dělat z Prahy, hlásila bych se. Stejně nějak nechápu co to vlastně chcete, teda nejdříve jsem nevěděla, pak že asi potřebujete někoho kdo psi vyfotí a pošle někomu na cd? či co??? no a pak jsem zase nechápala, jelikož jsem nic takového neděla, tak jsem asi nechápavá. Nejdříve jsem myslela, že kdyby někdo poslal na cd psi tak že je to potřeba postupně poslat někomu na email. či ne???
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 07:21
- Nahlásit
emikami
potrebuju, aby nekdo zasel obcas do utulku, nafotil ty psy nebo vzal jejich cdcko s tema, co nafotili oni, pokud to udelaji a poslal mi to na email
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 09:59
- Nahlásit
maixnerova
sarax
jinak mě se k přenosu velkejch dat mimo ftp taky osvědčila
http://www.uschovna.cz/
... posunuju, kdyby se náhodou objevil nějakej anděl z Chebu
hele nejsi na ty lidi trochu náročná, co by jako všechno měli umět??
stydlínuj se!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 10:51
- Nahlásit
overgod
tak to se teda nestydlínuju... . S tím přenosem dat z Chebu je to podle mýho názoru, zbytečná komplikace. Ale na druhou stranu, znám pár lidí, kteří jsou chytrý, vzdělaný a vůbec moc fajn, kteří poč. využívají minimálně. Většinou proto, že mají k týhle technologii nepřiměřenej respekt a tak se jim špatně učí s počem zacházet. Zas ale znají jiný věci, který se třeba od nich můžu naučit já...
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 12:28
- Nahlásit
maixnerova
no proc chodit dokolečka...prostě každej jsme na něco debil, že jo?
|