Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím o pomoc při hledání Maltézského psík
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:29
- Nahlásit

Biluška
na to video klikni vicekrat na play

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:12
- Nahlásit

dejavu
cekala jsem, kdy se ozves a budes v opozici, ale mně přeci nejde vůbec o to být v opozici, Vy všichni jste prostě onu ženu viděly jako zlou ,hytsrickou ženu, která téměř týrá svého manžela a ten je chudák z té ženské na zhroucení a já prostě cítila potřebu dát na vědomí, že někdo ( já) to vidí jinak. Jestli většina říká to či ono, mi je jedno, pro mě je podstatné CO někdo říká a ne KDO něco říká, takže o potřebě stát v opozici to opravdu není
A k tvym poznamkam, je typicke, ze jsi vytasila pouze lecebnu, ac tam jmenuji dalsich x stacionarnich zarizeni Nevím sice proč Ti to připadá u mě typické , ale budiž, třeba důvod máš. Nicméně hovořit v této souvislosti s chráněnou dílnou je bezpředmětné a ty stacionáře jistě jsou celkem dobrým způsobem, ale nelze tam vzít člověka agresvního ( byť i "jen" verbálně), člověka , který narušuje pohodu kolektivu a sozhlasit ON , že to zkusí a přes to vlak nejede . A to nemluvím o nízké kapacitě těchto zařízení ( třeba se to už lepší , nevím, my jsem různé info sháněly tak před 3 lety ).
Já nemám ráda ty černobílé soudy, a to zejména vzhledem k nedostatku informací, které člověk má ( ta paní není má kamarádka ani dobrá známá, ale prostě o tom trochu víc vím) . To je tak jednoduché a mně připadá i hloupé a navíc tak snadno to ubližuje . Tak proto , víš ?

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:13
- Nahlásit

mac1
a sozhlasit ON , že to zkusí = souhlasit musí ON, že to zkusí

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:29
- Nahlásit

mac1

Smesujes dva ruzne pripady, tvou matku a toho pana. Podle zkusenosti se svou matkou nebo kdo to byl, se domnivas, ze jedine ty vis, jak to je. Pani ani pana osobne neznas, takze podle mne muzes rici pouze svuj osobni nazor a ne sem prijit a uvest to jako "Je to tak a tak", jako univerzalni pravdu. Toto naopak ja povazuji za cernobily nazor a pausalizovani - na zaklade sve zkusenosti se domnivas, ze vis, jak se citi ostatni a jak situaci resi ci neresi. Nejsi jedina, kdo opecovaval pribuzne, ktere zmenila skleroza. Vim, ze je to velmi narocne, prozila jsem si to opakovane. Ale toto bych nechala bokem.

Vratme se k tomu puvodnimu pripadu. Nikde nepadlo slovo, ze je pan agresivni a ani na takoveho nevypadal, ani jeho manzelka si na nej v tomto smeru nestezovala. Takze nasledna zarizeni mi prijdou jako realna. Pani nema zajem cokoliv kolem neho resit, ani kdyz se ji nabidne v tomto smeru pomoc, o tom jsem se presvedcila sama a potvrdili mi to i ostatni lide, na ktere nereagovala. Takze to opravdu vypada, ze ji zajima pouze pes a situaci kolem manzela resi zaviranim. Pokud si pan necha libit bez odporu toto, nemyslim, ze by nesouhlasil s komunitnim zarizenim, kdyby jeho zena dospela k zaveru, ze tam ma pobyvat. Jakkoliv dovedu pochopit jeji slozitou situaci, tezko s ni mohu sympatizovat.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:03
- Nahlásit

dejavu
Nemůži si pomoct, ale mac1 psala, že o tom něco ví - ( ta paní není má kamarádka ani dobrá známá, ale prostě o tom trochu víc vím)tedy o tomto konkrétním případu. Pokud vím, nebydlí daleko, nemyslíš, že by o tom opravdu nemohla vědět něco víc než my z TV?

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:08 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Lucie od Arta

to neni otazka pro mne, ale pro ni, aby to konkretizovala, CO vi.Ja jsem to pochopila tak, ze to, co vi, je z jeji osobni zkusenosti. Jestli je tomu jinak, pak je potreba byt konkretni.

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 19:59
- Nahlásit

dejavu
Podle zkusenosti se svou matkou nebo kdo to byl, se domnivas, ze jedine ty vis, jak to je tak to rozhodně ne já prostě cítila potřebu dát na vědomí, že někdo ( já) to vidí jinak, z tohoto vyjádření tedy rozhodně necítím, že bych něco takového říkala, pokud to Tobě zní, jaké že tvrdím, že jen já mám pravdu, je mi líto, s tím nic nenadělám a pokud Ti takový smysl snad dává ono to je trošku jinak než to na první pohled vypadá , nu což ...napsala jsem , že ta paní není ani má kamarádka aní dobrá známá, to přeci neznamená, že je neznám, ale CO o tom vím, to tu vážně konkretizovat nebudu Pro Vás prostě asi hysterka, mrcha, pro mě chudák ženská .na zaklade sve zkusenosti se domnivas, ze vis, jak se citi ostatni a jak situaci resi ci neresi. ....no to komentovat nebudu

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 18:43 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

Nemohl by to být tenhle pejsek z Tróje - i když je tam řeč o tetování a Rex je čipovaný???URL

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání