| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:43
- Nahlásit
fatdog
mohl by jsi prosím ty provokující mrdky mazat?
To vážně chceš? Ještě donedávna ti vadilo, když tě smázli.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:56 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
aren
Aničko, plomiiiin dušičko.....já použil špatné číslo....ale kestli někdo pravidelně vstupuje do debat tímhle způsobem-tedy absolutně Ot je za ucelem ryt a provokovat bez jakeoliv souvislosti s tematem:
Koukam ze sis nasel nove tema v kterem si muzes zvednou sve ego toho jedineho s tim spravnym nazorem
je to dle mýho na stejné odmazání jako ty mé sprosťárny......nic jiného jsem na mysli neměl a jistě, to je dle mne správné...sprosťárny a takovéto výlevy mindráčků ovčárských mazati.....pokud jsi ovšem chtěla sdělit, že mrdka jsem já, doporučuji ti odříkat si třikrát
RUDONÁŠ
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 13:57
- Nahlásit
fatdog
nebo budeme všechny diskuze posílat tímto stylem do prdele...
promiň, ale do pr*ele je posíláš ty tím, jak soustavně sprostě napadáš Aren a namontuješ Desenskýho i do tématů, které s ním nesouvisí ani omylem... Pak je z toho na každé diskuzi x stran balastu. Fakt nechápu proč takhle pořád šlapeš na plyn, myslím, že to má úplně opačnej účinek, než by sis přál.
K tématu se myslím vyjadřovat nemusím - kdybych si myslela, že nadace není to, co proklamuje - neangažovala bych se.
Nejsem nabroušená kvůli tomu, že do toho šiješ - wensday má možnost se vyjádřit, ani kvůli "parnímu válci" , ale kvůli týhle tvý posedlosti...
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 14:37
- Nahlásit
maixnerova
no ještě abys byla nabroušená kvůli parnímu válci...já myslel, že to byl účel.....
milá maixnerová, já se Ti navážím do šudinky Aren, no to ty asi špatně sleduješ bobíííí...fakt...já se pouze zeptal a nadace se mohla vyjádřit ....leč přiletěly klasické no-brain-cows a už to začlo...takže klidně se dál shazuj tím, že to mírně překruujeě, mně to neva...a Desenskýho do toho montuji vždy...když právě dorazej ty bezmozkový a začnou rejt )) takže asi tak....ale Ty máš samozřejmě právo na svůj pohled byť by byl třeba i špatnej...náhodou či omylem
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 14:38
- Nahlásit
maixnerova
jak soustavně sprostě napadáš Aren
jj je to vidět i na týhle diskuzi že?
hele a upřímně, koho všeho přejel tenb parní válec co zlobo?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 14:45
- Nahlásit
fatdog
... tebe ?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 19:09
- Nahlásit