| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 07:57
- Nahlásit
Ahojky,
ráda bych vám oznámila založení Nadačního fondu psí duše, který si dává za cíl pomáhat pejskům, hlavně těm útulkovým.
Rádi uvítáme jakoukoli vaši spolupráci
Poděkování :
Děkujeme Šárce / nick maixnerova / za veškeré grafické zpracování webu včetně loga a všeho co k tomu patří
Děkuju svému příteli Alešovi za neúnavný boj s byrokracií při vyřizování všech potřebných náležitostí a samotnou tvorbu webu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 08:14
- Nahlásit
wensday, dal by se tam k vám přidat odkaz útulku? http://pejsci.czechian.net ?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 08:17
- Nahlásit
Mucholabka
určitě,přidáme, ozvi se třeba i na mejl, nebo ICQ 235-042-312, hledáme i tipy na útulek k trvalejší a hlubší spolupráci...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 08:36
- Nahlásit
wensday
Ok, teď jdu pojezdit psy na kole a budu dlouho pryč, tak se ozvu pak, až přijedu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 09:21
- Nahlásit
wensday
maixnerova
Holky, moc pěkné , dobrý nápad.
Doufám, že se bude novému fondu práce dařit.
(Název je inspirovaný Ankou?)
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 09:29
- Nahlásit
maixnerova
Tééééda, mně se zdá, žes vážně nemocná ))) Z loga evidentně u Tebe diagnostikuji nedostatek serotoninu, kterej u Tebe vyvolává asociace psů přejetejch parním válcem. ))))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 09:33
- Nahlásit
aren
Ano, původní myšlenka byla vytvoření "sesterské" nadace na Slovensku, což nevyšlo a tak doufám, že budeme s Ankou alespoň úzce spolupracovat.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:25
- Nahlásit
wensday
Já bych měl dotaz. Jakej je předpoklad nárustu tržeb v e-shopu HATY díky tomuto nadačnímu projektu?
Děkuji.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:52
- Nahlásit
fatdog
Ty nemáš dotaz. Pouze potřebu furt rejt.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 21:54
- Nahlásit
aren
tak tak, není diskuse, kde by si nerejpnul!
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:07
- Nahlásit
aren
Ty nemáš dotaz. Pouze potřebu furt rejt.
no holt přemejšlím a fakt ne pochvou
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:11
- Nahlásit
fatdog
No to tak ještě ke všem vyjímečnostem,co vlastníš
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:13 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
fatdog
holt přemejšlím
Tomu je těžké uvěřit.
Podle výsledků nejspíš konečníkem.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 22:16 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
aren
Tomu je těžké uvěřit.
z pohledu IQ<= IQ ala Anička rozhodně a bezpochyby
Erin
no aspoň někdo rozezná božstva od plebsu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:25
- Nahlásit
fatdog
Hele, Ty musíš vždycky rejpat.... a vono to je naopak, HaTy pomáhá nadačnímu fondu a ten snad bude moct pomoct zase nějakým psům, kteří to potřebují..... tak takhle to je
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:32 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
wensday
Hele, Ty musíš vždycky rejpat.... a vono to je naopak, HaTy pomáhá nadačnímu fondu a ten snad bude moct pomoct zase nějakým psům, kteří to potřebují..... tak takhle to je
rejpat jo?
no na svým webu máš tohle:
Další možností je nákup v našem elektronickém obchodu www.haty.cz.
Uděláte radost Vašemu pejskovi a zároveň 1% z celkové objednávky bude převedeno ve prospěch Nadačního fondu psí duše.
čili, pokud chci pomoci nadačnímu fondu, mám to udělat tak, že něco nakoupím u Haty a to dá 1% z tržby ve prospěch nadačního fondu.....no tak to je opravdu skvělý...pokud si tedy třeba u Haty koupím granule za 1500Kč, Haty by mělo uskutečnit zisk v řádech stokorun a z toho dá na tu nadaci celejch patnáct korun....jj to je fakt rejpání a od Haty velice malá platba za tu reklamu, kterou ji onen nadační font poskytuje.....to vycházím z informací, které jsi dala k dispozici....jestli jsou i jiná fakta, bohužel já nemohu za to, že jsi je nezveřejnila...jak píši, vycházím z toho, co je psaný...pokud ti vadí, že se někdo ptá, proč to zveřejňuješ?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:36
- Nahlásit
fatdog
Hele, odváděj 1% ze svýho zisku na nadační fond, a Wensday dá i tvou reklamu na stránky. To je slušná nabídka, ne?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
aren
Aničko opravdu chytrý...ale nedáš si pokoj že?
¨proč bych měl já něco odvádět...to je snad trochu jiná situace?!
Jestli mne oči nešálí, onen Nadační font i obchod Haty snad provozuje jeden a ten samý subjekt...nebo se pletu? Pak to jedno procento vyznívá poněkud jinak. Nemyslíš?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:41 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Hele, tohle je odstavec vytrženej z kontextu, je to jedna z možností přispění a naprosto normální a obvyklá věc. Jinak bych ráda upozornila, že Nadační fond je nezisková organizace, pro těch málo, kteří to nevědí.
Tuhle diskuzi jsme nezakládala proto, abych před kýmkoliv obhajovala založení čehokoliv. Komu se projekt Nadačního fondu líbí,podpoří ho a přispěje, komu ne, jeho věc.
No a někdo dokáže jen rejpat do všeho, co se týká útulkovejch psů, jako třeba Ty. Ale co už, taky reklama pro Nadaci a shop
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:42
- Nahlásit
fatdog
proč bych měl já něco odvádět..
No přece protože je to
velice malá platba za tu reklamu
tak se to vyplatí.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:49
- Nahlásit
wensday
Hele, tohle je odstavec vytrženej z kontextu
a co je tam vytrženýho? je to jedna z možností...však já také hodnotil pouze ji..
je to jedna z možností přispění a naprosto normální a obvyklá věc
ptát se je také obvyklá věc , obzvláště na diskuzích, to nevíš?
Nadační fond je nezisková organizace, pro těch málo, kteří to nevědí.
to jo a co Haty?
Tuhle diskuzi jsme nezakládala proto, abych před kýmkoliv obhajovala založení čehokoliv.
nikdo Tě nenutí ....
No a někdo dokáže jen rejpat do všeho, co se týká útulkovejch psů, jako třeba Ty. Ale co už, taky reklama pro Nadaci a shop
no jistě, neboj Anička ti přispěje svý oblíbený tři kilča
aren
proč bych měl já něco odvádět..
No přece protože je to
velice malá platba za tu reklamu
tak se to vyplatí.
no květáku to fakt nevysvětlíš
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:54
- Nahlásit
velmi chytrá aren
zeptám se Tě tedy jinak, třeba se rozsvítí...
kdyžž budeš mít zároveň nadaci na pomoc zvířatům a eshop pro s potřebami pro zvvířata ...
někdo si v Tvým eshopu koupí granule, na kterejch by si pokud nejsi neschopný obchodník měla uskutečnit zisk několik set korun a rozhodně více než deset procent... nepřijde Ti hloupý dát tomu nadačnímu fondu, kterýmu chtěl ten zákazník pomoci jen jedno procento z tý tržby?
mně ano!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 11:58 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
fatdog
zeptám se Tě tedy jinak
Ale já chápu tvé myšlenkové pochody. Nechápu jen tvou zlobu, závist, a destruktivitu.
Kolik kdo přispějě na nadaci, je jeho věc. Holky zakladatelky přispívají například už svým časem, svou prací. A ty nemáš právo posuzovat, že dal někdo málo, pokud jsi sám nedal vůbec nic.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:01
- Nahlásit
fatdog
Vis kde se pohybujou velkoobchodni ceny granuli pro maly obchodniky? Za tech 10% budes docela rad. momochodem pri obratu 50000 dene je to bez dalsich nakladu pet tisic a z toho pet stovek pro nadaci me to zaz az tak spatny neprijde. A to dotoho nepocitam spoustu dalsich nakladu jako doprava, mzda zamestnance skladovani atd. jako vic si zadnej normalni obchd dost dobre dovolit nemuze.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:03
- Nahlásit
Tchor
Jedno procento z 5000 je 50Kč
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:13 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
aren
jenze tady se mluvi o trzbe, nikoli o zisku
1% z tržby ve prospěch nadačního fondu
takze je to z tech 50000
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:16
- Nahlásit
Tchor
1% z celkové objednávky
Ahá! Tak to sorry Tak to jo
No, ale to je docela slušné, přece.
(ale i kdyby dávali jen těch 50Kč, třeba, tak to nemá nikdo právo soudit)
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:26
- Nahlásit
Tchor
jako vic si zadnej normalni obchd dost dobre dovolit nemuze.
aha...tak to holt bude asi trochu jinou predstavou o obchodovani a schopnych obchodnicich...holkt asi kdyz nekdo vidi ci slysi mne, tak hnedle nabizi ceny, na kterych nejspis prodela........
momochodem pri obratu 50000 dene
jako myslis, ze pro tu nadaci si nakoupi jeji darci za 50000 denne? nebo kde jsi vyrobil tuto ultradedukci...navic je snad jedno, kolik to bude v absolutniu castce, o to snad nejde nebo jo?
nakladu jako doprava, mzda zamestnance skladovani
doprava se do urcite objednavky hradi zvlast 700kc/1300Ksc...mel by jsi si to prvni precist, nez zacnes priste vysvetlovat.....a jaky skladovani? to mi chces tvrdit, ze haty ma cely nabizeny sortiment skladem? a tak to jo...to je ale pak nesmyslné Tvé tvrzení o malých obchodnících.....nemyslíšs? já myslím, že jo....... ))))))
jako vic si zadnej normalni obchd dost dobre dovolit nemuze.
a TAAAK TO JO A TO TI PROSÍM tĚ PROZRADIL KTEREJ NORMÁLNÍ OBCHODNÍK?
no já nevím, ale třeba od jedný paní, která brala superpremiovky pro svou CHS a par poytlu , o prodala bokem, tak mi ty superpremiovky vozil jeji manzel a 15kg pytel jsem mel o tri stovky levnejš nez byla doporucena maloobchodni cena.....a to není jediný příklad...ale handrkovat se tu s tebou fakt nehodlám...ty znáš prostě poslední dobou zcela vše...minule jsi holce, co napsala, že má depky hnedle stanovil diagnozu deprese apod....
ja si svuj nazor napsal a myslím si každý z něj může vzít, co chce...
aren
Tchor
Jedno procento z 5000 je 50Kč
Tchor snad psal neco jinyho?
Ale já chápu tvé myšlenkové pochody. Nechápu jen tvou zlobu, závist, a destruktivitu.
aha a co zase komu závidím? nejspíš Tobě tvou chytrost nebo jim to jedno procento ne? )))
Kolik kdo přispějě na nadaci, je jeho věc. Ale nemáš právo posuzovat, že dal někdo málo, pokud jsi sám nedal vůbec nic.
Ale běž a kdo tak rozhodl, že to právo nemám? Anička?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:28
- Nahlásit
aren
(ale i kdyby dávali jen těch 50Kč, třeba, tak to nemá nikdo právo soudit)
tady snad nikdo nekritizoval kolik v absolutní částce, ale jaký je to procento vzhledem k obratu )
jo nikdo nemá právo? a z čeho to plyne láli?
|
staki
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
fatdog
Koukam ze sis nasel nove tema v kterem si muzes zvednou sve ego toho jedineho s tim spravnym nazorem
|