| Autor |
Zpráva |
Sylva
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 17:46
- Nahlásit
Bela
Ten sen je moc krásnej. Teda pro mě. Jenže má podstatnou vadu: peníze furt ne a ne začít padat z nebe Ale aspoň tak amatérsky, podobně jak ty, bych ráda. Snad vše půjde dobře, nebo aspoň zvladatelně. Tak pak někde v půlce té amatérské cesty dáme čaj s rumem )
Klikla jsem zvědavě na odporůčaný web, ale "stránku nelze zobrazit" Možná jen momentálně. Zkusím večer.
Ohl. psů, často kroutím hlavou nad lidmi. Říkám si, jestli jsou fakt úplně nenormální a myslí to vážně, nebo jen něco plácli a mysleli, že jsem mimo já a sežeru to. Jejich smůla, že tím spustí můj dlouhý monolog o psech a špatně chovajících se lidech.
Tak zatím, přestalo pršet, tak mažem s pošukama na lítačku.
Haf
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 17:58
- Nahlásit
Sylva
Ten sen je moc krásnej. Teda pro mě. Jenže má podstatnou vadu: peníze furt ne a ne začít padat z nebe
vidim, ze mam velmi podobne sny, aj problemy z ich realizaciou
přestalo pršet, tak mažem s pošukama na lítačku.
kolko ich mas?
v tom odkaze na webstranku bol chyba (ciarka navyse), tak skus este raz www.kaya.cz
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 01:17
- Nahlásit
Bela
No jo, ono to nejde moc dohromady: věnovat se psům kolik potřebují a vydělávat dost kaček na svůj i jejich život (
POšuky mám dva + toho Endyho z titulní stránky tohoto tématu. Arenka je kříženka Karelského medvědího a Cvok je kříženec Choďáka. Povahově jakoby ani křížení nebyli (když tak pročítám a slýchávám popisy povah zmíněných ras).
Tentokrát se povedlo web otevřít, což je vidět z času ve kterém teď píšu. A to jsem to jen "prolítla". Díky za něj, už je v oblíbených. Hledala jsem okamžitě, není li tam mezi nalezenými a ztracenými předešlá fenka. Není Kde té je konec..?
Teď jdu přilehnout do pelechu (dřív se to jmenovalo postel), zítra přidám fotku té mé ztracené, třeba ji budeš znát.
Haf na4
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:42 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Sylva
tak to mas doma asi peknu "kulnicku na drivi" pri takej psej zostave. Ale ak som to dobre pochopila, tak Endyho mas len docasne a hladas mu novy domov. Drzim velmi palce, aby nasiel tych svojich spravnych ludi, vyzera rozkosne.
nemas fotky tych tvojich dvoch dalsich "posukov"? Musia byt krasni. Karelaka u nas tak casto nevidno. vies o nej aj nejake podrobnosti?
nas predchadzajuci bol tiez mix - mamina SH, tatko n. spic, ale povahovo to bol haskac ako vystrihnuty z knizky
Hledala jsem okamžitě, není li tam mezi nalezenými a ztracenými předešlá fenka.
stratila a ti huskinka? kedy? co sa stalo? Ak je to bolo pred nedavnom, Eliska uverejni oznam na stranke....
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:04
- Nahlásit
Bela
KUlničkou na dříví náš byt je. Ne ale vinou psů. Ti jsou vychovaní a neuveřitelně, nedělají doma naprosto žádnou škodu (trhání, škrabání věcí atp. Proto si nemůžu vynachválit už dospělé útulkáče a štěně bych nechtěla ani kdyby bylo ze zlata). Je to má volba, teda posun v hodnotách o "v pozoru stojících věcech, bytě vonícím svěžími smrady z reklam atd."
Endoš je dočasně, doufám, ikdyž je skvělej. Ale bylo u nás dočasně už hodně dalších psů a zvládli jsme to jen s pár nechtic převrženými stojany na kvitka atp. Loužičky na stíratelné podlaze naštěstí nenechávají stopy.
Pro teď foto Agušky, zaběhlé, teda dle výpovědi Cvoka, který ji v jiných případech vždy našel, odjeté autem s tím, kdo jí dal šanci přistoupit (nastupovala i cajtům do auta, prostě blázen). Je to už dva roky, ale spoléhám na její klasickou, útěkářskou povahu, takže i těm dalším majitelům mohla pláchnout a teď být někde v nabídce nalezenců. NEchala silnou jizvu na duši a slabost pro seveřánky Kulhala výrazně na levou přední (rozrcený loketní kloub) a slabě na pravou zadní (zlomenina pánevní kosti a kyčelního kloubu). Smolařka co? Přesto lítala jak ďas. A pak dva dny kulhala jak babka. Ale drž huskyna na šňůře. Máš pocit, že se z toho zblázní.
Fotky pošuků přidám pozděj. Nevím které vybrat a musíme teď ven.
Haf
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 23:08
- Nahlásit
P.S. Aguška byla křížená s nějakým kartáčem Srst nepříjemná na omak, ale stále čistá i po dešti a v bahně.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:28
- Nahlásit
Sylva
ta je uzasna! dufam, ze sa ma dobre, kdekolvek teraz je
nas Robinko in memoriam:
odjeté autem s tím, kdo jí dal šanci přistoupit
to poznam, nas terajsi sa tiez minule snazil naladovat do auta uplne cudzim ludom
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:37
- Nahlásit
Bela
Ježiš ten Robinko je krásnej! Vypadá jak švýcarskej, vylepšenej magickýma očima. Ale proč Robinko in memoriam?
Taky zbožňuju ty jejich černý, výrazný knoflíky. Teda čumáky
Haf
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:50
- Nahlásit
Sylva
in memoriam preto, lebo nam ho pred rokom, 14.7., zastrelil nejaky psychicky naruseny polovnik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:56
- Nahlásit
Bela
memoriam preto, lebo nam ho pred rokom, 14.7., zastrelil nejaky psychicky naruseny polovnik
Podle mne jsou psychicky narušení všeci polovníci,bo jinak nevim co by je na tom bavilo.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
no ved - ja tiez nechapem ludi, ktori si za svojho konicka zvolili vrazdenie zivych tvorov
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
Podle mne jsou psychicky narušení všeci polovníci,bo jinak nevim co by je na tom bavilo.
Podle mně taky.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:07
- Nahlásit
Bela
psychicky naruseny polovnik za svojho konicka zvolili vrazdenie zivych tvorov naprostý souhlas
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:42 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
toto je dalsi z vaznych "Ach jo"
DOMOV PRE HUSKYHO (kód:53-1328) ...Nájdené zvieratá/pes
Popis: Darujem do dobrých rúk 2-ročnú fenku huskyho, ktorú chcel jej majiteľ utratiť kvôli sťahovaniu. Je milá, prítulná a poslušná.
Rasa: husky
Počúva na meno: Terry
Dátum: 17.07.2007
Lokalita: Liptovský Mikuláš
Kontakt: 0908 881 590
http://www.milacikovia.sk/stratene-zvieratko.php?s ec=52&sub=52-najdene-zvieratka
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 13:49 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Ach jo, je to des! V Spisskej utracaju v KS uz po desiatich dnoch!
URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 13:54
- Nahlásit
Bela
http://www.kaya.cz/nabidka-sibirsky-husky
Dej to sem,jinak pomoct nemůžu...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 13:59 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
davidkova renata
ta huskynka uz nasla novy domov (Eliska o nej vedela, ale medzi tym jej nasli novu rodinu), ale aj tak diki
teraz som sa zase rozculila nad to karantenkou v Spisskej N. Vsi, ked utracajau psikov uz po desiatich dnoch pobytu!
Ide ma rozdrapit!
nastvana som aj na Slobodu zvierat, lebo davalai hromdanu pripomienku k navrhu novej vyhlasky o ochrane spolocenskych zvierat a tento problem utracania tam vobec nie je spomenuty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:02
- Nahlásit
Bela
ta huskynka uz nasla novy domov
aha,já trubka jsem nekoukla na datum,tak to je bezva!
nad to karantenkou v Spisskej N. Vsi, ked utracajau psikov uz po desiatich dnoch pobytu!
No snad se to nějak obchází aspon v některých případech si třeba psy berou radši domů .Snad to ani nechci vědět,na tohle téma se tu už nedávno diskutovalo,snad tu někde byl nějaký návrh na změnu zákona bo jinak asi nelze.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:05 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
davidkova renatasnad tu někde byl nějaký návrh na změnu zákona bo jinak asi nelze.
nelze, presne tak, a oni, kreteni (myslim tym Slobodu zvierat) nevyuziju moznost dat to do hromadnej pripomoenky??? absolutne nechapem!
a to, ze ich utracaju, je potvrdene priamo od miestnych ludi - vraj je tam len jedna vetka, ktora ro odmietla urobit. A deje sa tak za suhlasu okresnej veterinarnej spravy!
Slak ma ide trafit z tohot statu!
Snad to ani nechci vědět,
sa radsej na tu stranku ani nechod nedivat
|
aren
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:56
- Nahlásit
Bela
vraj je tam len jedna vetka, ktora ro odmietla urobit
Takže teraz to robia bez vetky asi
A mňa hlupaňu celý deň mrzelo, že mi nefunguje internet
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:17
- Nahlásit
arenA mňa hlupaňu celý deň mrzelo, že mi nefunguje internet
ma mrzi, ze ked ti zacal fungovat, tak hned taketo blbe spravy
|
aren
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 17:56
- Nahlásit
Bela
Čo už narobíš. Som písala už včera - pred zapnutím compu pristaviť kýblik.
|