Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / A máme tu dalšího Achjo
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Sylva
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:20
- Nahlásit

Je mu rok a půl, je vyjímečně pohodový při setkání s velkým psem, k lidem trochu bojácný, ale stačí málo a rozdal by se

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:24
- Nahlásit

Sylva
krásnej, tak trochu vypadá jako polský nížinný

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:32
- Nahlásit

SylvaAchjooooo

BiluškaZase scháníš něco nového do línijí?

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:36
- Nahlásit

Biluška
sry ale vypadá spíš jak KOPUK

prostě chlupatej mazel

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:59
- Nahlásit

Sylva
A co je s tím pejskem? Vzala sis ho?

sarax
A co tento? Ten je zase jiný, kde je berete? ?

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:11
- Nahlásit

Nad jeho "rasou" jsem už dumala. Ale nejspíš to bude ta "přírodní".
A máme tu dalšího zn. dalšího, jemuž hledám domov. Tentokrát jsem to zařadila myslím správně pod Pomoc psům v nouzi.

Oproti Britě, kterou jsem hodila, nevím proč, do výchovy a výcviku. No asi kv. oslovení mladých kynoložek. Britka má zájemce, zbývá upřesnit setkání a předání. Snad to klapne a bude se mít stejně skvěle jako její předchůdkyně (cst. mé snahy) borderka Kika!

Jo a tento Endy má tu úchylku, že skáče skoro na každého člověka, jež mu projeví náklonnost. Na mě teda zkusil jen 1x. Proč to dělá?? Četla jsem už spoustu vysvětlení, ale žádný mi nepřipadá to ...ořechový.

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:13
- Nahlásit

Skáče myslím "..a dělá pohybýý.."

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:15
- Nahlásit

Sylva
jablunka
tak ten bude do línijí fantastickej

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:22
- Nahlásit

Biluška

Bejk

wami
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:29
- Nahlásit

Biluška
tenhle by se ti do línií taky sakra hodil...

Akorat ze je to takova moje cerna nocni mura... Jednoho takovyho mam doma a az nastane jeho cas, strasne moc jsem premyslela, jestli bych do neceho podobnyho sla znova... a porad nevim a porad nekde v skrytu duse Morrisovi fandim, at najde lidicky, ktery ho zvladnou... co nejdriv...

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 01:28
- Nahlásit

wami
Ježišmarja ty jeho oči škemrají

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 08:29
- Nahlásit

přepošlu dál,ale holky nabízejte psy až tak za 2 či 3 roky,to budu bydlet na baráčku a to můžu rozšířit psy

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:25
- Nahlásit

Sylva
sarax
Ty pejskové co jste sem dali, hledají nový domov? Nějak to přesně nechápu, už jsem se ptala, ale nikdo mi neodepsal, nějaký kontakt kde je, nebo něco takového. Jedna paní by měla zájem. Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:33
- Nahlásit

wami
Di někam!
Biluška
tak ten bude do línijí fantastickej

No jen aby nezůstalo jen u těch pohybů,jestli mi rozumíš.ale je pěknej.moh by se klidně vydávat za nějakou vzácnou rasu.Sylva
Na mě teda zkusil jen 1x. Proč to dělá??
Nejsi jeho typ

kiwikik
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:06
- Nahlásit

Sylva
ten první pejsek už má nějakého zájemce?

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:11
- Nahlásit

emikami
ten druhej pejsek domov už má..u nás :
sem ho sem dala jen pro tu podobu

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:16
- Nahlásit

sarax
no a co ten první ???? sem dáte fotku, a žádný kontakt nic, k čemu to teda je?

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:22
- Nahlásit

emikami
pokud sis nevšimla první fotku dala Sylva
takže bud tak laskava a s řečmi:sem dáte fotku, a žádný kontakt nic, k čemu to teda je? se obracej na ní..jak já mám proboha vědět co je to za psa..kdo je Sylva a odkud jsou?

aren
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:55
- Nahlásit

emikami
Kontakt je tady přece
Jestli máš zájemce o toho prvního pejska, napiš to sem. Sylva bude ráda.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 23:17
- Nahlásit

aren
Kontakt je tady přece

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 23:29
- Nahlásit

sarax
Já to vím, promiň zda se tě to nějak dotklo, já to tak nemyslela, reagovala jsem jen na tvé jméno že si psala že druhý pejsek je již u vás, tak zda třeba něco nevíš.

aren
Kontakt je tady přece

No já teda žádný nevidím, no co mám napsat, vždyť píši již potřetí.

1/[iemikami
Člen # Zasláno: 2 Čec 2007 23:59
Citát Změnit

Sylva
A co je s tím pejskem? Vzala sis ho? ][/i]

2/[i][emikami
Člen # Zasláno: 3 Čec 2007 21:25
Citát Změnit

Sylva
sarax
Ty pejskové co jste sem dali, hledají nový domov? Nějak to přesně nechápu, už jsem se ptala, ale nikdo mi neodepsal, nějaký kontakt kde je, nebo něco takového. Jedna paní by měla zájem. Díky /i]

Tak zkusím po 3/
Sylva
Prosím o kontakt na pejska, pro kterého hledáš domov, zda je to ještě aktuální, mám jednu paní, co by měla zájem. Děkuji

nebo pište na emikami@volny.cz

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 17:20
- Nahlásit

Takže nic ?

Sylva
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:04
- Nahlásit

emikami
Šmankote se nečil! NEmám každý den čas, večer, sedět u kompu. A odpovídala jsem : Zasláno: 3 Čec 2007 00:11
Citát
... A máme tu dalšího zn. dalšího, jemuž hledám domov. Tentokrát jsem to zařadila myslím správně pod Pomoc psům v nouzi.

Jestli nechceš víc podrobností psát sem, napiš mi na: hafsy@seznam.cz Chci vědět kde bude, myslím byt/zahrada, kdo je zájemce, odkud je, má li zkušenosti se psem, no prostě co nejvíc. Jak i u ostatních psů vysvětluji: tento pejsek není na ulici, takže mu nehledám rychle domov jakýkoliv. Raděj ho pár dní budu mít dál u sebe, abych mu našla člověka zodpovědného, u nějž se bude mít Endy skvěle do konce svého života. U nového majitele už bude na 4 bydlišti. Na tak mladého čumáka je to až až. Vše ráda vysvětlím, tak písni dotazy sem, nebo na zmíněný mail.
HAf

emikami
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2007 01:34
- Nahlásit

Sylva
Já se doslova tak nečílím jak si myslíš, no ale kdybych sem tu zprávu dala já, rovnou bych napsala, .....kdo má zájem, pište....volejte....atd. tady nebylo ale nic, takže dát sem fotku a pak 4 dny nic, tak jsem nevěděla, chápu to dobře, že pro něj někoho hledáš nebo jsem totálně tupá ?
Tak to je pravda, navštívil již hodně rodin, to je smutné, no ale bohužel ta paní si pejska již našla, stále čekala,zda ji něco zjistím,a při tom hledala, a já ji každý den odpovídala, bohužel nevím zatím nic, no nic, škoda, třeba to tak má být. Doufám, že najde někoho hodného, který si ho již ponechá a bude u něj šťastný.
Jak je velký, jakou má asi váhu, někdy fotka klame, já bych tipla tak možná 5-6 kg. možná méně, a jak je vysoký. No tak promiň, že jsem tě vyburcovala a nyní z toho nic nebude, nedá se nic dělat, no.

Sylva
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2007 12:29
- Nahlásit

emikami
Má 30cm v kohoutku, váží 7kg. Nic se neděje, že má paní už jiného. Zrovna včera večer jsem mluvila s jednou z vedlejšího paneláku, která měla dřív pudlíka, pak buldočka, ale toho jí před pár dny přejelo auto. Takže teď čekám na její rozhodnutí. Jiný zájemce už mi volal, ať mu pejska podržím, než se vrátí z víkendu. Tomu ho teda asi nedám, protože on vlastní psy přesně tím stylem, co nesnáším: pes na zahradě, "skoro denně tam v létě jezdíme".
Kdybys potkala dalšího zájemce, zajímej se prosím tě o to, jak by se Endy u něj měl.
Díky za dobrou vůli pomoct!
Haf

Bela
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2007 20:58
- Nahlásit

wami
co je to za havina? hlada domov? napis podrobnosti...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2007 21:25
- Nahlásit

Bela
je z olomouckeho utulku, je tam uz nejaky patek...

problem je, ze je to pejsek rekneme hodne chytlavej... naucil se branit se svetu zubama a dlouho mu to vychazelo... tezko ziskava duveru a rad si sve postaveni overuje...
zivot s nim bude o ocich na stopkach, o charismatu, o duvere i neduvere, o prekonani strachu dvou dusi, o sile vule. Je to nadherny pes, s nadhernou dusi, ale do rukou patri jen nekomu, kdo ne trochu, ale hodne vi, o cem takovy pes je... proto je v utulku uz dlouho a proto me za nej srdce boli, protoze jeden takovy zubatec u me proziva poklidne stari...

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 08:55
- Nahlásit

wami
je z olomouckeho utulku, je tam uz nejaky patek...

posunula som info dalej. snad bude mat Moris stastie a natrafi na zodpovedneho cloveka.

V olomouckom utulku je aj nas nestastnik SH Tom. Tiez taky smutnz pripad, ktory doplatil na ludsku nezodpovednost a precenenie vlastnych schopnosti. Tiez je v utulku uz dost dlho.
Ak by si vedela o niekom, kto by ho dokazal zvladnut, tu je link:
http://www.djax.cz/olomouckyutulek/gallery.php?akc e=obrazek_ukaz&media_id=392

Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:41
- Nahlásit

Bela
Tom zas bere za srdce mě Vím o něm a je jedním z mého snu: posbírat nechtěné seveřánky po útulcích a lítat s něma po kopečcích kam se budu stěhovat. JEnže nevím nevím, jestli by na něj stačila má převýchova mazlinkování v posteli?! Ale ne. Jsem vůči psům dominantní a nes..u se s nima, když nesekaj dobrotu, ale možná on bude potřebovat Desenskýho, nebo někoho podobného. Ikdyž, ten důvod, že se "osvojitel bál" mi připomíná jak po třech dnech vrátili Arenku z podobného důvodu. CHtěli jí prý vytáhnout klíště, ale ona po nich vyjela. Co to je to "vyjela"? Nejspíš v koutě, vystreslá z nového prostředí a lidí, ukázala zuby. A tak šup s ní zpět! NEsplňuje přece vlastnosti hračky jež jsme si pořídili. Já jí za pár dní i čistila zuby a jsem přesvědčena, že je anděl v převleku psa.
A proč píšeš: ..je aj nas nestastnik..?? Proč náš? Joo, ty děláš musching, že?
Haf

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 16:57 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

Sylvaposbírat nechtěné seveřánky po útulcích a lítat s něma po kopečcích kam se budu stěhovat. tak drzim palec, aby to vyslo.

Co to je to "vyjela"?
tak tak, to je ako ked sa ludia stazuju, ze pes je "agresivny". Co je to? ono s tymito dovodmi vratenia utulkovych psov je to vzdy desne tazko odhadnut, kde je vlastne pravda. problemovi utulkaci by sa vobec nemali dostat do ruk neskusenym ludom. Minule ma skoro vyvalilo, ked sa na jednom sk fore babenka stazovala, ze ma sucku z utulku a ze ten pes je "zly a naschval demoluje veci", ze jej rozkusala novu manikurovu supravu (!). Asi 3 mesiace sme jej kolektivne vysvetlovali, ze pes je frustrovany, alebo sa nudi, a ze trestat ju za to, ze nieco znicila ked oni neboli doma nema vyznam, radsej nech jej veci odpracu z cesty...a ona si furt len mlela to svoje a ze ju idu vratiti. nakoniec sa nastastie ukludnila a posluchla nejake rady, ale bola to fuska. A to pritom, podla toho ako popisovala suckyne spravanie, ma uplne normalneho len trochu hyper psa. Co potom, ked sa k niekomu dostane pes, ktory ma nejake fobie a strachove reakcie?

NEsplňuje přece vlastnosti hračky jež jsme si pořídili.
toto je zial velmi casta reakcia .

A proč píšeš: ..je aj nas nestastnik..?? Proč náš? Joo, ty děláš musching, že?
tak trochu, ale velmi amatersky
a Tom je "nas" preto, ze ho mame na stranke, s ktorou spolupracujem www.kaya.cz co, btw, by bola dobra stranka aj pre teba na zbieranie tych nechcenych severanov

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání