Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nemáte někdo starší kolečka z kočárku na invalidní vozík?
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:01
- Nahlásit

Stavíme s Petrem pro Beruskuel, ktera neni moc pri penezich invalidni karu pro jejiho ovcaka a specha to. Nezbyla nekomu starsi bytelna kolecka od kocarku, ktera by chtel venovat? Nova stoji jedno kolem 500, takze je to to nejdrazsi, co na vozejku je. Pokud by byla a byli byste je ochotni zaslat nebo predat osobne v Praze, bylo by to super a Elisce by to usetrilo prachy, co potrebuje na veta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:14
- Nahlásit

dejavu
Bohuzel, nic jsem nevystrachala. Kolecka z pravekeho kola Ukrajina by vam asi nepomohly.. Takze aspon posunuju...

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:21
- Nahlásit

Fifi
diky, nevadi, v nejhorsim se koupi Jsi hodna
BTW mas tam to Maloskalsko ve vyletech

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:24
- Nahlásit

dejavu
Uz jsem na to koukala a rozhodne vyrazime! Vypada to krasne

jakej prumer zhruba by ty kolecka mely mit? Zkusim se poptat i jinde...

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:29
- Nahlásit

optimalni jsou neco mezi 20-30 cm, ne ta tvrda, mela by trochu pruzit a nemela by byt moc tenka, aby se neborila

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:38 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

dejavu
takže ideálně nafukovací kola od kočárku...to by bylo možná fajn mrknout při nejhorším v bazíku...kočár se koupí i za 1500 hodně jetej..prej...taky se poptám....měla bych jen takový plastový-ale ne úplně tvrdý.z kočáru co mi dala kamarádka na chalupu ale já ho tam moc nechci pokdu by si to někdo vzal celý

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:44
- Nahlásit

sarax
diky, jsi hodna, jaky maj prumer, prosim te?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:49
- Nahlásit

dejavu
Tak jiz mam jeden kocar v zaloze, ale nevidela jsem ho, fotky budu mit az vecer.... Pry uz sve pamatuje, ale kola z nej vyndat urcite pujdou... Jak jsou uzka a siroka, netusim...

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:10
- Nahlásit

dejavu
no to musím změřit...klasika hlubokej--ale menší a širší než jiný starýzměřím to

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:15
- Nahlásit

dejavu
průměr cca 23cm a šířka kola 4 cm...

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:19
- Nahlásit

sarax
a to je celoplastove nebo je na tom nafukovaci guma, prosim?

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:22
- Nahlásit

asi budu stejne muset nejaky koupit, pac kvuli otresum je to potreba nafukovaci, jeste skaknu na sberny dvur a mrknu do inzosu, ale, sarax, nesmirne si toho cenim tvou snahu, je to povzbuzujici, diky

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:24
- Nahlásit

dejavu
nafukovaci neni..ale zas bych je tam klidne dala..deti sem na takovejch vozila a tyhle uz nedrnacaj jak ty stary...a zas by byly jedny náhradní rovnou

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:27
- Nahlásit

sarax
ja se poradim s vrchnim konstrukterem, von je moc akuratni :-D a nevi, co by chtel. Maj na sobe takovou tu gumu nebo jsou celoplast?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:31
- Nahlásit

dejavu
hele je to prej guma...pravil ten můj..takže tak

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 18:31
- Nahlásit

dejavu
Mrknu do sklepa a na půdu, tady se najde kdeco...Takže potřebuješ nafukovací kola o průměru 20-30 cm? A dvě nebo čtyři?

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 19:52
- Nahlásit

rendik
stacej dve a cim vetsi, tim lepsi, max 31

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 19:54
- Nahlásit

sarax
prosim te, odkud jsi z Prahy?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:49
- Nahlásit

dejavu
Modřany....je to k tobě moc daleko????

Fík
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 06:07
- Nahlásit

dejavu
Přes víkend jedu na chalupu, tak se mrknu tam, taky prolezu barák

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:42
- Nahlásit

holky, tak uz mam, dala jsem na vas a dala inzerat do kocarku do bazose a nekdo posle nafukovaci, vetsi za 2 kila, tak snad to bude dobry, moc diky za spolupraci

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:45
- Nahlásit

dejavu
jen drobná technická..majitelce doporuč at nakoupí záplaty..já třeba ještě napíchla,ale kamarádka za skoro stejný čas měla píchnuto 3*..pak sou ty gumový lepší

Hanca
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:26
- Nahlásit

Ahoj, přikládám sem, snad se nebudete zlobit, odkaz na zajímavé web. stránky o ochrnutém pejskovi, když už se tu mluví o tom invalidním vozíčku pro pejska. http://www.tapajzna.estranky.cz/

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:29
- Nahlásit

Hanca
o invalidnim voziku je tema zde http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_6175_0.html je tam navod na stestaveni i s odkazem na stranky Tapky a taky jeji fotka

Hanca
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:12
- Nahlásit

Aha, omlouvám se, nevšimla jsem si toho článku. Jen jsem Vám chtěla poradit prostřednictvím odkazu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání