| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:06
- Nahlásit
jeje
diki za link.
Zial tento trest bol naozaj vynimocny pripad, lebo tam to bolo kombinovane s tou kradezou a aj s tym, ze pachatel bol recidivista. Tieto skutocnosti sa zohladnili pri vymere trestu.
Ved tam aj uvadzaju: "Nebezpečnosť jeho posledného protizákonného konania je daná tým, že odcudzil majetok a porušil domovú slobodu..."
Obavam sa, ze keby islo o jeho vlastnych kralikov, tak z toho vyviazne maximalne s nejakou pokutou.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:23
- Nahlásit
včera ukazovali na Nově ve zprávách 8mi měsíční štěně dogy - vyhublá, přivázaná na řetězu, neměla tam ani misku s vodou , majitel za ní nejezdil ....místní zavolali ochrácům zvířat, přijel i veterinární inspektor , zkonstatovali , že se jedná o týrání zvířete , psa ovšem majiteli neodebrali ...v noci na dnešek ( po odvysílání reportáže) se doga ztratila , není .......http://www.nova.cz/zpravy/?83c=~domaci~&83e =DO6565&ex6565=pes-zil-ve-strasnych-podminkach-v-n oci-na-dnesek-zmizel
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:33
- Nahlásit
mac1
u bratov Slovakov bol minuly tyzden pripad velmi podobny - pes argentinskej dogy zil bohvie ako dlho v podobnych podmienkach pri objekte, ktory strazi dedo, ktory isiel napadol kameramana Markizy, ked to tam prisli filmovat.
Doficala aj pani statna veterinarna byrokratka, ktorej henten agresivny vulgarny dedek nakukal, ze on sa teda o toho psa postara. Na to pani byrokratka povedala, ze pripad je vyrieseny,oprasila si rucky, nasadla do auta a zase odficala. The end. Ake jednoduche...
http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383v=14070&1938 3p=TNOVINY&=&19383d=01.03.2007&19383o=
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:22
- Nahlásit
Bela
keby islo o jeho vlastnych kralikov, tak z toho vyviazne maximalne s nejakou pokutou.
Pochybujem, ze by vyviazol s cimkolvek...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 08:55
- Nahlásit
mac1
dnešek ( po odvysílání reportáže) se doga ztratila ,
Ztratila jo?Mě to taky včera vytočilo,tak proč o tom teda mluvěj,když nic stejně neudělaj???Jde o to,jestli jí "ztratil" majitel nebo někdo ,kdo toho už měl dost.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 14:09
- Nahlásit
Je jedno čo podpálite, tri roky su až až ((
Deťom sa nedivím, keď dospelí robia oveľa väčšie brutality.
http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/za-podpalenie -bezdomovca-padli-tresty
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 19:03
- Nahlásit
Na str. 1 dole je tady ta petice za řádné vyšetření případu té kočky a případnou změnu zákona.
Kdo ještě chce hodit podpis... Je jich tam teď přes 4200.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 00:07
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/markiza-dostala-milion-poku ty-za-upalenou-kocku-fut-/media.asp?c=A071009_2032 08_media_zra
Jako fakt dobrý. Kluci co to provedli dostanou sotva podmínku a ten, kdo o tom jen informoval, mega pokuty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:16
- Nahlásit
aren
no to si ale děláš snad kozy????????????????????
Tak vono by to narušilo vývoj jo????? Nějak mi došly slova(ty slušný),což se mi nestává tak často.Doufám,že se někdo vzpamatuje bo todle je teda taková krávovina že to přesahuje všecky mezky!!!!!!!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
vono by to narušilo vývoj jo?????
No dyť vidíte, paní, jací byli děťátka andílkové, než se to odvysílalo.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:53
- Nahlásit
aren
otras , svet je postaveny na ruby alebo som ja z nejakej inej planety, alebo neviem...ale uz fakt prestavam veciam rozumiet...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:02
- Nahlásit
Bela
nejsi sama...taky nechápu
Ale když slyším, co občas přinese mladej ze školy, tak se na jednu stranu nedivím ..... rodiče jsou pořád pryč, děti mají peněz co hrdlo ráčí, když ne peníze tak jiné "věcičky", když něco provedou, tak jim to projde, protože rodiče vědí, kam se obráit a ututlat popř. podplatit atd.
O výchově a nějakých hodnotách úplně pomlčím, protože to je naprosto zbytečné a v životě přece nepotřebné .... a mohla bych pokračovat.
Z těhle dětí nic dobrého nevyroste....naštěstí jich zatím není většina ( ale i tak stačí)
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:21 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Tak jsme měli další kauzu v podobném duchu a zde je další petice z iniciativy cats.sk, bo to se už nedá :
http://www.cats.sk/vyzva/index.php
Opět, nevím, jakou budou mít váhu hlasy z Česka, ale myslím, že každý hlas svou váhu má.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:36
- Nahlásit
A ještě něco o "lidech", Davídková ať na to nekouká.
http://www.psiadusa.ic.cz/forum/viewtopic.php?t=61 1&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ale asi to dopadne dobře.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:37
- Nahlásit
aren
nojono ale takové výzvy jsou lidem s aspoň nějakým právním povědomím docela pro smích víš?
vono totiž hnedle na začátku zkonstatovat, že to byl trestný čin, to chce fakt moudrý kokosy ...... no jen lidi podpisujte
jo vy tam žádáte i výši trestu jo? a z jakého titulu? nevím jak u kolegů slovenských, ale naštěstí v této zemi výši trestu neurčuje rozvášněný hysterický dav
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:42 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
aren
hele vono se to nijak neprověřuje jo....tak to rychle vem zlatý strýnky a celý je tam vopiš!!!! rychle rychle než se pogrcáme...
jj ale dulezity fakt je, aby se clovek nenudil noooo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:53
- Nahlásit
overgod
jistě, určitě dokud není ukončeno, je lepší formulace "podezření ze spáchání trestného činu" , ale v podstatě to nic nemění na významu petice.... a že žádají změnu trestních sazeb či dokonce navrhují výši trestu ? Z jakého titulu ? Nu, Slováci z titulu občanů Slovenské republiky , na to mají právo , a Češi se k tomu samozřejmě můžou vyjádřit též , můžou dát najevo svůj názor, otázka je jakou to bude mít na Slovensku váhu. Mně to přijde rozhodně lepší než se podobným aktivitám jen vysmívat ......a jinak mlčet, protože lidi jsou prostě hovada, ( já vím, že Ty se k hovadství hlásíš veřejně ) , tak budeme stejní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:04
- Nahlásit
aren
Davídková ať na to nekouká
Máš kliku,že to neumim spustit,stačil mi ten úvodní příspěvek .Sráči sou to,pani!!!!
mac1
Mně to přijde rozhodně lepší než se podobným aktivitám jen vysmívat ......a jinak mlčet, protože lidi jsou prostě hovada
Asi tak...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:07
- Nahlásit
Máš pravdu, spousta dětí je surová. Ale abych všechny trochu potěšila . na školním dvorku mých dětí se objevilo kotě, nějaký hajz he chytil a snažil se mu vypíchnout očička a rozpárat bříško, povedlo se mu jen zkusit to bříško a řízl ho, ale naštěstí nerozřízl, děti to objevily, kotě odnesly na veterinu a ten hajz musel ze školy, protože ho děti třískaly a honily po Žikově - nakonec se do školy bál, bál se vylézit z domu, protože tam na něj čekaly. Nakonec ho rodiče dalio do jiné školy.
Tak snad bude těch, co dokážou takovouhle hajzlovinu trestat, víc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:20
- Nahlásit
bea
protože ho děti třískaly a honily po Žikově
Tak to je moc hezký,tos mě potěšila .Z tohodle sice sráč vyroste at ho daj kamkoli,ale z těch ostatních snad by mohli bejt i normální tvorové
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:30
- Nahlásit
mac1
jistě, určitě dokud není ukončeno, je lepší formulace "podezření ze spáchání trestného činu" , ale v podstatě to nic nemění na významu petice.... a že žádají změnu trestních sazeb či dokonce navrhují výši trestu ? Z jakého titulu ? Nu, Slováci z titulu občanů Slovenské republiky , na to mají právo , a Češi se k tomu samozřejmě můžou vyjádřit též , můžou dát najevo svůj názor, otázka je jakou to bude mít na Slovensku váhu. Mně to přijde rozhodně lepší než se podobným aktivitám jen vysmívat ......a jinak mlčet, protože lidi jsou prostě hovada, ( já vím, že Ty se k hovadství hlásíš veřejně ) , tak budeme stejní.
no tak pokud vím, tak petice má určitá pravidla ...ale tohle?? napst ňáky jméno po netu? no to je fakt fušéřina jak tři svině
ale je to fakt lepší no ))) než jako jen kritizovat...pro ty , pro který je to určený tohle fakt lepší je, protože s to dá smést se stolu levou zadní ))) jen tak dál
jj hlásím, nepotřebuji si hrát na slušného člověka jako většina
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:35
- Nahlásit
bea
Máš pravdu, spousta dětí je surová. Ale abych všechny trochu potěšila . na školním dvorku mých dětí se objevilo kotě, nějaký hajz he chytil a snažil se mu vypíchnout očička a rozpárat bříško, povedlo se mu jen zkusit to bříško a řízl ho, ale naštěstí nerozřízl, děti to objevily, kotě odnesly na veterinu a ten hajz musel ze školy, protože ho děti třískaly a honily po Žikově - nakonec se do školy bál, bál se vylézit z domu, protože tam na něj čekaly. Nakonec ho rodiče dalio do jiné školy.
Tak snad bude těch, co dokážou takovouhle hajzlovinu trestat, víc.
jj tu správnou spravedlnost jste tady už někteří předvedli hodněkrát třeba napúosledy s tím, jak je špatný ukrást banner a o pár dnů později přijde nejspíš naprosto správný posílat si knihy o canisterapii v PDF.....jj lidi mi vykládejte něco o slušnosti tak.....
soudit to dokážeme to jo...asi tak jako tu holčinu za ukradenej banner ...fakkt že jsm to ale soudci
Vysvětli mi, jak mohou slušní lidé nechat svý děcko nahánět jiný děcko ať už z jakýchkoliv důvodů? To je jako slušnost nebo totální bordel a kocourkov?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:38
- Nahlásit
overgod
Vysvětli mi, jak mohou slušní lidé nechat svý děcko nahánět jiný děcko ať už z jakýchkoliv důvodů
Sice to není na mě.leč mi to nedá...asi takhle:
jj hlásím, nepotřebuji si hrát na slušného člověka jako většina
v tomhle případě s Váma souhlasim
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
aha takže uznáváte, že to se slušností nemá nic společnýho? to nahánění děcka jinými děcky? tedy že rodiče všech těch děcek jsou uplne stejny hovada a uplne stejny hovada vyrosrtou i z tech decek? tak to potom ano.....
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
v tom pripade ale nechapu, proc se pohorsujete jen nad tim jednim hovadem a ne i nad temi ostatnimi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:45
- Nahlásit
overgod
aha takže uznáváte, že to se slušností nemá nic společnýho
Kde píšu,že to nemá se slušností co společnýho? Akorát reaguju na Vámi ted frekventované slůvko slušnost .Jinak u mě je hovado ten spratek co chtěl tu kočku zaživa pitvat,stejně tak jeho rodiče,prarodiče a veškerý příbuzenstvo. .Holt každá akce budí reakci,to je zákon fyziky,pane
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
Kde píšu,že to nemá se slušností co společnýho?
zkuste se tedy soustredit, ju?
ja nic takovy nekonstatoval, ja se Vas zeptal.....to se pozn tak, ze ta veta konci timhle "?" tedy jen tim mezi temi dvemi carkami nalevo a druhymi dvemi napravo od inkriminovaneho znaku hehe
Jinak u mě je hovado ten spratek co chtěl tu kočku zaživa pitvat,stejně tak jeho rodiče,prarodiče a veškerý příbuzenstvo.
A ty děcka a jejich rodiče, co ho za to chtějí samovolně trestat jako hovada nejsou jo ?? .D a tak to jo...takže prostě u Vás je hovado ten, kdo dělá něco jinýho nebo říká něco jinýho než se zamlouvá Vám jo? a to joooo....to je typickej Rudlovakov syndrom tuším ))) to znám aj z dob pred dvaceti a vce lety.....kdo nejde s nami...no sak to nas zna tady vic
Holt každá akce budí reakci,to je zákon fyziky,paneto jo nooooo...jsem rád, že to víte
ale tady zrovna to o fyzice moc není paní
já myslím, že ukázkou přemyšlení těch slušnejch je už název tohodle fora to mluví za vše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:02
- Nahlásit
overgod
ja nic takovy nekonstatoval, ja se Vas zeptal
no a já nekonstatovala,že to konstatujete já se akorát zeptala,kde to píšu.To se pozná podle toho,že věta končí tímhle" ?"
takže prostě u Vás je hovado ten, kdo dělá něco jinýho nebo říká něco jinýho než se zamlouvá Vám jo
Nene,pane,u mě je hovado ten,kdo je schopen zvířeti vydloubávat očička a párat bříško bo i dement ví,že zvířátko není z moduritu a je to bekaná činnost,která zvířátku nepřinese užitek.Pak se takové hovado nemůže divit,že ho jiná,evidentně bystřejší dítka,honí po ulici
že ukázkou přemyšlení těch slušnejch je už název tohodle fora
Jako czpes???? Nechápu...
Du ale pryč,tak abyste nemyslel
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:44
- Nahlásit
davidkova renata
To se pozná podle toho,že věta končí tímhle" ?"
ano správně...podle toho se to pozná...tuím se tomu říká apoštol neb apostrol nebo tak nějak?
Nene,pane,u mě je hovado ten,kdo je schopen zvířeti vydloubávat očička a párat bříško bo i dement ví,že zvířátko není z moduritu a je to bekaná činnost,která zvířátku nepřinese užitek.Pak se takové hovado nemůže divit,že ho jiná,evidentně bystřejší dítka,honí po ulici
paní děcko je děcko a mnohí si neuvědomuje....od toho, aby si uvědomovalo jsme tady my dospělí, abychom mu nastavili ty mantinely...nechat svý děcko nebo ho vychovávat tak, že se snaží brát sprvedlnost do vlastních rukou je uplne stejne hovadské jako "vychovat" děcko k párání bříška.....lidi jsou různí a hlavně děcka s mnohého nemaj rozum.......v přírodě je párání bříšek běžn a jsou to ta Vámi tak oblíbená zvířata, která to dělají.....třeba mělo dít pocit, že mu to přinese nějakej užitek.....
a zkusím tedy ještě jednou dítě je dít a je to dítě proto, že je za ně zodpovedny nekdo jiny...nektere dite je takove a jine onake apokud chceme, aby dite vedelo, ze se nema parat kocicce brisko, meli bchom mu to vysvetlit......a treba dite moc dobre vi, co dela....treba chtelo pouze regulovat stavy......myslivci to taky delaj ne?....jako Erin....dokonce platí za to, ze ze se kocickam ublizuje fyzicky...kdyz je kastruji.....jooo ale to je prej dobry kvuli populai kocek, aby jich nebylo tolik...no tak to treba to ditko pojalo sverazneji......ale paní, proto to dítko jeste nejni hovado...hovada jsme az my dospeli...dite jeste neeeee faaakt verte mi...
Du ale pryč,tak abyste nemyslel
no to je bulby, pac ja si navac furt myslim a tedka vy tohle no tsetseteda
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:56
- Nahlásit
dalsia vyzva organom cinnym v trestnom konani v suvislosti s novym pripadom tyrania macky: http://vyzva.cats.sk/index.php
|