| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 03:41
- Nahlásit
Je pol stvrtej rano a ja mam na tele zimomriavky a lutujem, ze som sla pozerat televizne noviny odvysielane vcera na markize. Hned prva reportaz. Len pre silne zaludky... Ja uz nemam ani slov Co z tych deti vyrastie???
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 06:37
- Nahlásit
Tak na to jsem se radši ani neměla dívat . Bych jim, HAJZLŮM, udělala to samý.......ale nikoliv s následkem smrti, ale doživotních následků.....žádný 3 roky vězení....tsssss.......CO TO JE????? KUVA!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:20
- Nahlásit
To sou svine Nic jinyho me k tomu fakt nenapada
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:26
- Nahlásit
mě nejede video, mám prehistorický počítač. Můžete mi to někdo popsat ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:28 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
to ti radši nepřeju vidět :mad to není na tebe)
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:28 - Změnil/a: Kasia
- Nahlásit
Biluška
Zapálili kočku
hajzlové
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:40 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Biluška
Užasna "sranda" polit kočku přivazanou ke kulu benzinem nebo čim na cca 3 metrovej provaz a zapalit
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 07:47
- Nahlásit
to je fakt hnus.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:26
- Nahlásit
mam problem nakopat cudzieho psa utociaceho na mojho, ale tych vylupkov by som skopat do gulicky predtym ako ich odovzdam policii dokazal ... bohuzial, takychto "domacich videi" je stale viac, detom padaju zabrany
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:44
- Nahlásit
Raději ten odkaz nebudu ani otevírat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:53
- Nahlásit
A to je to video jenom jedno... Zadna vyjimka.
Zkopat do kulicky jenom ty, co se zverejni, je malo - ale dokud nebudou mit nejake vzory v rodinach, bude jich pribyvat. Diky bohu za turistaky, drevarny a spousty dalsich aktivit, ktere aspon nektere z deti k necemu podchyti a jejich zivot nasmeruji spravne...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:01
- Nahlásit
...panebože...
|
slony
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:26
- Nahlásit
wami
Diky bohu za turistaky, drevarny a spousty dalsich aktivit, ktere aspon nektere z deti k necemu podchyti a jejich zivot nasmeruji spravne...
"pes do kazdej rodiny" ? jj, nie nadarmo mi decka prezili detstvo v taboroch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:32
- Nahlásit
Razím heslo oko za oko, zub za zub. V tomto případě bych neměla problém ho použít.
Loňskou zimu u nás parta dětí (tak kolem 10-12 let, půlka romové,půlka bílí) našla nemocného holuba. Čert ví, co mu bylo původně. Možná ho pocuchal pes, možná byl zesláblý tou dlouhou zimou. Snažili se ho "zachránit" tím, že ho snad stokrát vyhazovali do vzduchu. Asi tak, jako když komunisti vypouštěli holubice míru. Chytla jsem je přitom, když jsem se vracela domů. Pak mi sousedka řekla, že ho tak házeli už asi hodinu. HOlub byl prakticky mrtvý. Utlučený jak neustále padal na zem. Seřvala jsem ty fakany na tři doby. Oni stáli, uši sklopené, někteří začínali brečet a mě došlo, že oni mu fakt nechtěli ublížit... oni mysleli, že začne lítat... ta chyba asi nebude jenom v těch dětech
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:44 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
pigie
ja som to pozerat vobec nemohla - len som z kuchyne pocuvala komentar a bolo mi do placu a zle!
slony
detom padaju zabrany a kde su ich rodicia???
Moje hrave priatelske stena vcera nakopla (naozaj a doslova) hystericka babka-dochodkyna (mala by som skor napisat stara bosorka, ale nechcem urazit bosorky), lebo si dovolit priblizit sa k jej zhysterizovanemu jorkacovi, s ktorym sa chcel pozdravit a onuchat!
Stavim sa, ze ten pes v zivote nebol pusteny z voditka, lebo ho pouzivaju ako vec-zivu hracku!
Takyto ludia menaju skutocny vztah k zivym tvorom, nazeraju na zvierata ako na veci a od toho je uz len krocik k totalnemu citovemu otupeniu a vyprazdneniu, ako to predviedli tito chalani s tou macickou.
Pre nich je to len nieco na pouzitie a pobavenie.
Chodis obcas aj na dog.sk - ten pripad chovatelky co jej vratili zmrzaceneho psika ako nejaku pokazenu hracku je tiez dost zarazajuci. A vymluvny. Ak takto decka vyrastaju v prostredi, ktore im vravi, ze netreba mat sucit so zvieratami, ze si ich netreba vazit, tak sa neni co cudovat, ze im to je uplne jedno.
Je to totalna neucta k zivotu!
(Fuj, ale som sa rozculila)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
kurvy svinsky to jsou...
|
slony
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
Bela
a kde su ich rodicia???
co ti na to povedat ... cumia na Markizu , listuju bulvarom a rozculuju sa kam ta dnesna mladez speje
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
slony
si tak nejak.
Zial bola to skor recnicka otazka...
Ale rodicov hentych chalanov by som fakt rada stretla!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:57
- Nahlásit
Naštěstí mi nešel otevřít odkaz ...... brrrrrrrr, stačí, co jsem si přečetla.
Kde jsou rodiče?
asi v práci nebo někde v hospodě....... většinou jde o děti, který mají narušenou citovou rovnováhu a vyznávají max. hodnotu peněz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:44
- Nahlásit
Naštěstí sem si taky nejdřív přečetla, o čem to je a nepustila si to. Myslím, že takové príma dětičky jednou v dospělosti předvedou tuhle super výchovu k úctě k živému tvoru svým starým rodičům, kteří je třeba jednou budou potřebovat a očekávat, že jim fakoši pomůžou a postarají se, pak bych o tom taky natočila domácí video.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 12:08
- Nahlásit
pigie
vím, že se i takové věci dějí, ale tos nemusela... neměla jsem ani sílu se na video podívat, zavřela jsem to po vstupu komentátorky svině lidi!!!
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 12:27 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit
Buďte rádi, že jste si to nepustili....já to mám od rána před očima a furt myslim na tu kočičku, co prožívala.....a jak skončila Rozmasakrovaný lidi mi fakt tak nevaděj, jak TOHLE......Jak na to mám přestat myslet????? Ani práce nepomáhá......
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:07
- Nahlásit
Ja sa ospravedlnujem, ale musela som to sem dat. Mne bolo vcera tak z toho zle, ze dostat vcera tych parchantov do ruky, tak hlatim hlava-nehlava, hoci nie som zastancom takej vychovy. Tato scena vo mne evokovala nieco z minulosti, kedy som videla hrat sa dve maciatka blizo cesty, ktora sa neuzivala moc autami. Zrazu sa velkou rychlostou po ceste blizilo auto UPS spolocnosti a jedno z tych maciatok zrazilo - auto len probrzdilo a slo dalej. Po prichode k telicku, maca prave dokonavalo s odrazenou polkou hlavy, akurat mu pustali vsetky zvierace. Nebolo uz pomoci. Ktora svina toto dokaze prezivat dobrovolne, nie je psychicky OK. Vsetky tie deti by potrebovali pomoc. Z mojej strany najskor poriadne nakopat....
Tato vec mi bude rezonovat pred ocami este hodne dlho a tych zimomriavok pri spomenuti si na to sa asi tiez dlho nezbavim, ak vobec...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:12
- Nahlásit
pigie
Mně bohatě stačí přejeté zvíře na silnici a mám dost....je jedno, jestli jde o zajocha nebo kočičku
Tyhle děti by fakt potřebovaly pomoct, ale obávám se, že stejně to v nich trochu zůstane.....výchova dělá hodně
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:16
- Nahlásit
Proboha, kde se to v těch děckách bere?
V našem dětství byl absolutní vrchol týrání zvířat chytání motýlů, čímž jsme jim setřeli pel z křídel a naprostá zhovadilost bylo, když jsme učili plavat berušky a čekali, jak dlouho vydrží plavat vosa.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 15:37
- Nahlásit
pigie
no tak nemám sílu to sledovat do konec, stačil začátek, ale prosímtě říkali tam, jestli ty hajzly nějak potrestají nebo jestli je vůbec mají !?
(hmmm...čeho jsou takoví hajzli schopní a čeho budou schopni až budou starší...! )
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:23
- Nahlásit
Denisa
jo, prej jim hrozí až 3 roky vězení....
Nejhorší je, že to je vina jejich rodičů, tohle přece je výchovou, vůbec je nenaučili, že zvíře taky něco cítí
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:45
- Nahlásit
...tak to sem si asi ani neměla pouštět
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:42 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
pigie
tak som sa prave dozvedela, ze mackari iniciovali peticiu za dokladne presetrenie a potrestanie pachatelov.
Text vyzvy je tu:http://vyzva.cats.sk/
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:13
- Nahlásit
Strašný!!!!!!!!!!!!!!!!
A to jsem neměla odvahu sledovat to celé... Ani si nejsem jistá, jestli se tohle má vysílat ve zprávách, protože to se jiní "hajzlíci" můžou dívat a chtít se také "proslavit".
Vzpomínám si na jednu holčičku ze sousedství, která se v 5-ti letech hrozně ráda dívala, jak babička zabíjí a stahuje králíka. Mě bylo 20 a musela jsem vždycky utíct...
|