| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:24
- Nahlásit
Kreis
hele a když má cukrovku, to nepotřebuje inzulín ???? divný, i ty granule no name jsou divný..... čéče..... co ?
no ale pejsek s méně komplikovanou povahou asi nebude potřebovat takovou propagaci jako Bak, neeee ?????
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:43
- Nahlásit
wensday: Prý potřebuje pouze hypoalergení granule a dostatek vody a že je to tam ňáky rozházený prej, ale neřekla že je to cukrovka.....
Nevím, asi už je tam dlouho a nikdoho nechce, říkala, že by byla moc ráda, kdyby se jí/jemu podařilo najít domov.... čekám na mejl....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:45
- Nahlásit
Kreis
no tak bude letáků víc, no, žádnej problém
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:45
- Nahlásit
No teď sjme se nadzvedla ze židle, štěně někde tam prošlo GR, LRbaba přišla, vrazila štěně do útulku že zvrací škrkavky a že ho nechce, ten den zavolala, že až ho tam vyléčí, že si ho vezme zpátky,a neb jak to udělat, když nemáte na veterináře, nebo já nevím....
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:46
- Nahlásit
Prečítala som si túto diskusiu.
Nerozumiem prečo niekomu vadí, že je toto fórum plné útulkáčov, predsa potrebujú našu pomoc.
Ja som fórum založila, ale bohužiaľ nemá takú navštevovanosť. Práve preto som skúšala tu, samozrejme viem, že je tu veľa psíčkarov, ale môžu mať plno známych, ktorí to posielajú ďalej a ďalej, preto som sa vždy obrátila, keď som potrebovala pomoc aj tu...
Aj JACK našiel domov práve pomocou letáčiku, preto som rada, že sú ľudia, ktorí nám pomáhajú.
Ja si témy, ktoré sa mi nepáčia neotváram (a je ich tu dosť... aj takých čo sa vôbec netýkajú psov...)
Psi, ktorí potrebovali pomoc, dokonca dostali aj vlastné "okienko" - POMOC PSUM V NOUZI...
Tiež tu máte zvlášť na výcvik, výstavy, zdravie... každý si nájde to čo potrebuje a to čo čítať chce...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:49
- Nahlásit
Anka
naprosto souhlasím
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:54
- Nahlásit
wensday: jinak už musím domů, až mi příjde e-mail, tak ti ho přeposšlu, ať můžeš dát hlášku sem, já mám totoiž doma připojení jen přes telefon a to jenom Michalův Rychlost hadra, vyrobím letáček druhý, nebo je spojím dohromady a taky rozpošlu.....
Díky moc,
Ahoj
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 16:04
- Nahlásit
Kreis
OK, papa
|