Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Bak hledá nový domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Kreis
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 15:34
- Nahlásit

Dneska mi došel e-mail že Bak hledá nový domov, dávám sem odkaz, jestli nevíte o někom, kdo by chtěl, takovýho super psa.....

http://www.psiadusa.szm.sk/pr017.htm

wami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 15:35 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Kreis
ono uz to tu je...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_5619_0.html

Kreis
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 15:40
- Nahlásit

wami: Sakva, nevšimla jsem si a to jsme se fakt koukala, tak sjme asi slepá...

Anka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 21:21
- Nahlásit

Kreis
to nevadí! tak ako si si to možno nevšimla ty, tak si to nemuseli všimnút ani ostatný, čím viac o tom budú ľudia vedieť - tým lepšie

wami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 22:31
- Nahlásit

Anka
Anko, z jedne strany s tebou souhlasim.

Z druhe strany zacinam byt utulkovymi pribehy/psy/nabidkami fakt prehlcena, mam zahlcene mejly, na cz-psu uz je vic jak polovina temat jen o utulkacich...

Ne ze bych jim nechtela pomahat, ale delam to po svem a vkladam utulkace tam, kde je o ne zajem, do inzerci a tak, pro sve plemeno z neojblibenejsich mam sos stranky atd. atp.

Ale vseho moc skodi a nekolik temat s naprosto shodnym obsahem mi prijde uz zbytecnych...

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:34
- Nahlásit

wami: Pro Baka pořádám letákovou kampaň, tady jsme to chtěla dát spíš kdyby náhodou, ale je tady toho tolik, že jsem s tím ani nepočítala.

P.S: Kdyby chtěl někdo pomoct Bakovi a dá letáky někam, aby si jich všimli i neinterneťáci, tak mám hotovej leták a pokusila bych se ho dovézt.

Známá se na mě včera podívala že jsme úplně vypatlaná, protože takových psů je moc a všem stejně nepomůžu. Myslím že je lepší pomoct aspoň jednomu, než říct že jich je moc a vzdát to......

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:45
- Nahlásit

wami
Hele, já jsem taky ten blázen, co se snaží útulkáčům pomoct. Vždyť máš možnost tyhle příspěvky vůbec neotvírat
Souhlasím s Kreis, že je fajn, pomoct aspoň jednomu z těch mnoha.......

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 08:59
- Nahlásit

wensday: Zrovna ty jsi člověk ze kterého si beru příklad, protože ty už máš na kontě víc než jeden šťastný psí život.....

A co vůbec Ava? Dlouho jsme nečetla Váš deník

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:29
- Nahlásit

Kreis
No, já nevím, jestli by sis měla brát příklad zrovně ze mně , ale děkuji . Spousta lidí si myslí, že sem se dočista zbláznila a kupodivu jsem tím nakazila i Aleše. Úzce spolupracujem s Ankou a budeme se snažit pomáhat ještě efektivněji , včas dám vědět
Ava je lepší samozřejmě, ale je to boj a ještě bude..... Koukala jsem na fotky s Rozsíček, malá je kouzelná

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:39
- Nahlásit

No dámy, já si taky myslím, že by jste aktivitu měli směrovat někam jinam, než na fórum, kde má každý psa a málokdo si nějakého ještě může vzít. Mně osobně to též nevyhovuje, jdu si sem počíst a odpočinout.
mimochodem, mám doma 5 zachráněných psů, kdyby někdo si ze mně chtěl vzít příklad....

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:40
- Nahlásit

wensday
neboj, ja jim taky pomaham a na konte uz mam taky peknych par udanych utulkacku...

Ale o to nejde, jde o to, ze zrovna cz-pes je v tuhle chvili pomerne ustalene forum, kam chodi pravidelne rekneme sto lidi a vsichni maji "prepsovano", leckdo z nich ma i utulkace... proste zrovna tady neustale prosby o udani nemaji valneho vyznamu... myslim.

Ja bych to tu nechtela zrusit, ale tak si zalozte jedno forum, na ktere vzdycky hodite pribeh, letaky, domluvite se, co kdo kam - ale ne pro kazdeho jednotliveho psa nove forum, promin, ale to uz prijde otravny i me... Vem si, ze tech utulkacku jsou tisicovky, kdyby na to prislo, tak celej cz-pes nemusi byt o nicem jinym...

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:52
- Nahlásit

wensday: Fotky jsou samozřejmě s měsíčním zpožděním, takže Arleen už se šíleně vytáhla, taky jsme se koukala na fotky a říkala sjme si jak se změnila, když ji vidím každý den, tak mi to nepříjde, teď je už vyšší, delší, protáhl se jí čumák, přesrstěla a mění barvu, padají zoubky, no prostě pohoda, čekám co z ní vyroste

Doufám že z Avou už to bude jen lepší a lepší, zase si budu muset pročíst deník.....

Wami, Ebony: Třeba je někdo kdo zná někoho kdo by psa chtěl, náhoda je blbec, taky už mám pár vytipovanejch známejch a už čekám jen na tu správnou chvíli, kdy bude vhodné jim psa dát, až budou na měkko, mít vhodné podmínky apod. Založením druhého fóra pro Baka byla moje blbost,a le dala jsme si blbě setřídit témata taky jsme název fóra napsala schválně tak, aby každý věděl oč se jedná a nelezl sem, když nebude chtít..... krom toho zbytečně založených témat je tu až až a jedno navíc už mi příjde že jeto docela jedno....

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:59
- Nahlásit

Kreis
nejde o temata...
Ja pomahala utulkackum pred cz-psem a budu pomahat po nem. Ale sem jsem si chodila taky odpocnout, pokecat, poresit vycvik... No na to uz ted muzu zapomenout, tady se vycvik neresil tak pul roku a pochybuju, ze jeste nekdy bude - ale to samozrejme neni vina udavani utulkacku, to ne, je to jen povzdech.

Jasne ze sem nemusim lezt - a vetsinou nelezu... ale koukni na pocty shlednuti, on tu v podstate neleze skoro nikdo...

Netvrdim, ze s tim mate prestat, jen si myslim, ze by se dalo trochu pribrzdit. Znas to porekadlo "Vsechno co prehnane, mine se ucinkem..."?

(A ad znami - ja znamym i neznamym nabizim v pravy okamzik utulkacka vytipovaneho presne pro ne. Idealni reseni.)

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:04 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Ebony
wami
já myslím, že právě pejskaři přepošlou třeba letáky apod. známým a tak se snadněji může pes udat. Vždyť ta témata v sekci Pomoc psům v nouzi vůbec nemusíte číst a můžete si jinde v klidu nezávazně pokecat a odpočnout, jak píše Ebony
Jinak tohle fórum má 168 zobrazení, což je docela slušný.

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:06
- Nahlásit

Kreis
koukala jsem , že bude mít Arleen stránky, kdy budou hotový ????

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:09
- Nahlásit

wami: výcvik tady taky řešit nehodlám, ať se člověk zeptá na cokoliv, tak mu dva tři lidi poradí, 20 mu nadá, že ej úplně vypatlaných pro výcvikový rady chodím jinam.....

Útulkáču je tu spoustu....to jo....

Co se týče známých, tak se snažím podobně, přemýšlela jsem, jestli by se Bak k němu z nich hodil a zjistila jsme že Bak pro nikoho nejni, už mám v hlavě představu, jak by měl vypadat páníček Baka, takovou hrubou.....

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:12 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

wensday
tak koukam, ze je to marny...
asi po paty rikam, ze jasne, ze sem nemusim lezt. Ono ani nemusim vedet, ze nejaky utulky jsou, v podstate nepotrebuju se zajimat vubec o nic... atd. atp.

Nekritizuju ani ty letaky (tak nema smysl o nich debatit ), ani snahu.

Jen se mi zda, ze zrovna na tomhle foru to zaciname s utulkama trochu prehanet...

(Ale tim koncim, myslim, ze co jsem chtela rict, jsem rekla, je to na kazdem, jestli se zamysli nebo ne... )

Kreis
No, zalezi, jak jsi vztahovacna... Dokud se tu ten vycvik resil, tak jsem si toho vybrala docela dost, protoze ty, co mi nadavaji do vypatlancu, absolutne neresim... Vic hlav vic vi - a i kdyz je fakt, ze vim,kam si jit pro vycvikove rady, tak postrehy lidi jako je Slony nikde jinde nenajdu - a prijit o cloveka s tak vzacnym darem rozumet psum a mit trpelivost lidem vysvetlovat. tak to mi je vazne strasne lito...

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:12
- Nahlásit

wensday: Až bude mít Dolnajs čas je dodělat......už se na to těším......za prvý nebudu nikomu musetříkat co novýho, jen pošlu odkaz a budu to psát jednou...ještě to tak moct udělat na ulici, už jsme unavená, jak se mě všichni ptají na rasu. Hmmmm to je kříženec.... kříženec čeho? Nevím, on je z útulku... A to jako neznáte rodiče?? Ne..... Ale tak si tam bude ovčak ne??? Hmmmmm asi jo.... Pětkrát denně Těším se až přestane být tak roztomilá

abby
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:21
- Nahlásit

Tak to tady čtu a lehce se připojím.

wami,ebony

Chápu,o co vám jde a možná by bylo lepší přispívat do jednoho tématu a nezakládat nová.
Každopádně jsem ráda,že to sem holky dávají.Nejde o to,že si tady pejska někdo vezme.Ale alespoň přepošlou dál,roznesou letáky,..... Jsem zrovna z těch lidí,co nesurfují po stránkách útulků a když mi Wensday nebo Anka něco pošlou,ráda to rozhodím.

O výcviku si tady opravdu moc nepokecáš.Když něco napíšeš,tak ti každej řekne,že po netu se radit nedá,což je fakt.

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:26
- Nahlásit

abby
O výcviku si tady opravdu moc nepokecáš.Když něco napíšeš,tak ti každej řekne,že po netu se radit nedá,což je fakt.
Po netu nemuzes radit v konkretnich problemovych situacich...

Ale kdyz mam treba nejaky renonc v aportu a 20 lidi mi tady rekne svuj nazor, tak sam internet mi ten problem fakt nevyresi. Ale diky nekterem z tech nazoru muzu sama prijit na reseni - a o tom tady ty diskuze byly...

abby
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

wami

Já mluvila o tobě a ne o sobě.Pro mě je tu místa hafoMě opravdu stačí tenhle web.Ale ty jsi někde úplně jinde než já.

Jsem za tenhle web ráda,protože tu člověk jen tak pokecá,ale dozví se i hodně nového.Pokud chce.

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:28
- Nahlásit

wami: Slony neznám, ani osobně ani jsem nějak nepostřehla její příspěvky, ale já většinou chodím za Tebou když mám pocit, že něo nezvládám.... no poslendí dobou nezvládám Arleenino vrčení a ještě jsem nenašla nikoho, kdo by mi byl schopný konstruktivně poradit, páč se s tím ještě nikdo nesetkal

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:32 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

abby
ale dozví se i hodně nového.Pokud chce.
No, ja bych treba chtela, ale odchazeji mi ti lidi, od kterych bych se mohla ucit, do pryc...

Kreis
Slony je ten, ne ta... ;) a kdyz pouzijes hledani, tak ho i najdes, jak a co psal.
No a kdyz uz tu zvatlam, tak mi pisni na ICQ, popremyslime spolu.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:12
- Nahlásit

wami

Ty už všechno víš

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:15
- Nahlásit

abby
smarja, ja vim prd... Ale vazne - jsem na samem zacatku, porad nevim spoustu veci, porad neco kazim, v necem plavu... taky potrebuju kolikrat poradit, pripadam si neschopna, nedari se mi, nemuzu na leccos prijit... chodim a ptam se...
a asi to tak budu mit celej zivot, holt nemam ten spravnej talent vrozenej...

abby
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:39
- Nahlásit

wami

Ty chudinkoCO máme říkat my,ostatní ubožátka

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:56
- Nahlásit

abby
ostatní ubožátka
kdes na tohle prisla...? proste si vem, ze jsem na tom v podstate uplne stejne, jako vy...

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:00
- Nahlásit

Kreis

Ahojky, a nedal by se ten leták pro Baka poslat mailem? Vytiskla bych si to a nalepila v okolí.

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:00
- Nahlásit

kamca: Určo Ti ho pošlu, mejl máš pod členem, tak tam..... jen musím opravit tu hrubku co jsme tam udělala....co se týče dovozu, příští týden bych měla mít cestu kolem Olomouce......jinak musím zavolat do toho útulku, abyhc zjistila víc informací.....

Kreis
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:12
- Nahlásit

Informace o Bakovi: Takže Bak už v jedné rodině byl a pokousal tam cizího člověka, je to tedy hlídač jak má být..... Proto byl vrácen.

Údajně prý je schopný rafnout i když s ním dělá někdo něco co se mu nelíbí....

co se týče zdraví, tak to není nijak vážné, žere nějaký sportcosik a potřebuje spoustu vody, takže Bak se hodí nejlíp k člověku, který si s ním dokáže poradit, kdyby se něco stal a má zkušenosti se psy....

paní se mi dušovala, že má pejská s méně komplikovanou povaou, kterému by chtěla najít domov spíš, pošle mi info a já ho dám se, vyrobím klidně letáky a tak......

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání