Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / utulok frydek-mistek
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
diana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 10:22
- Nahlásit

ahojte, neviete niekto, ako to funguje v utulku "frydek-mistek" (http://www.frydek-mistek.cz/psi/psi_vypis.php )? vela psov ma napsiane "ukonceno", predtym to bolo "utracen"...

Břetislava
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 11:35
- Nahlásit

No já osobně jsem na útulek v Sedlištích neslyšela nic dobrýho. Podmínky pro psy nic moc. Kamarádce se jednou zaběhl pes a nakonec ho našla v Sedlištích. Nemohla z toho ještě týden spát, jak to tam vypadalo. Nezdá se mi ale, že by bylo tolik psů utráceno, pokud by se teda ukončeno = utraceno. To snad ani nejde u tolika psů, co to mají uvedeno. Chtělo by to tam zavolat.

irenaa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 11:37
- Nahlásit

diana
Já jsem ve Frýdku dlouho bydlela a vím,že problém byl v tom,že to není útulek,ale záchytná stanice,takže ty psy opravdu po 30 utráceli.
Jak je to teď,to netuším,pořádala se i nějaká sbírka na normální útulek,ale jak to dopadlo a jestli se to povedlo zrealizovat,tak to fakt nevím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 12:15
- Nahlásit

Ještě když měli na stránkách psáno utracen, bylo to napsáno snad u každého druhého psa, taky jsem se divila. A to třeba i tři dny po odchytu a mladí psi. Že by se našel majitel a ten neměl o psa zájem?

irenaa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 14:04
- Nahlásit

Mucholabka
Něco mimo téma: Mám doma 15 kg pytel Eagle Packu zátežovky,skoro plný,pes mi ho nechce žrát.Z tvých příspěvků jsem pochopila,že jsi z Ostravy nebo okolí.Ráda bych ty granule věnovala někam,kde jich je potřeba,popřípadě můžu přihodit i nějakou hračku nebo deku.Poradíš mi?Já vím,jeden pytel nic není,ale i tak je mi proti srsti,že tady leží úplně k ničemu.Jo a jsem z Havířova,ale přivezu to kamkoli v rozumné vzdálenosti.

monika
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 14:32
- Nahlásit

Zavolejte si tam, nebo se tam klidně i jedte podívat. Nikdo vás nevyhodí a záchytkou Vás klidně provedou. Ukončeno znamená, že se našel majitel, udáno znamená, že si pejska vzal náhradní majitel. Vím o pejscích, kteří zůstali u nich a jsou z nich jejich domácí psi.

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:47
- Nahlásit

irenaa

Jo a jsem z Havířova

takove pekne mesto..zavidim ..

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 08:12
- Nahlásit

argosek
no to je dobrý vtip

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 10:10
- Nahlásit

irenaa
A proč myslíš, že je to dobrý vtip. Já jsem taky z Havířova a si myslím, že je to pěkné město mimo trojky a Šunbarku.

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 10:40
- Nahlásit

Darina1
Já nevím,jsem původně frýdečák a to je úplně jiné kafe,Havířov mi připadá třeba jako Zlín,hrozně uměle vytvořené město.Ale v žádném případě tím nechci říct,že by se mi tady bydlelo špatně,to vůbec.A pro mě jako pejskaře okolí Havířova poskytuje mnohem více míst,kam můžu jít na procházku.Ty louky a pole,to je fakt luxus.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 11:51
- Nahlásit

irenaa
A dovezla bys to? Jestli chceš něco blíže, hodí se Dětmarovice, ale moc jim nevěřím. Nebo Heřmanice, tam je to stoprocentní

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 11:54
- Nahlásit

Mucholabka
Ale jo,dovezla,ale kam?

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:06
- Nahlásit

Mucholabka
Teď jsem se dívala na web,který máš pod členem,takže granule by přišly asi tam,že?Heřmanice nejsou zase tak daleko,takže klidně je tam můžu přivést.

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:10
- Nahlásit

Mucholabka
Ještě mě tak napadá,co kdybych k tomu přikoupila pytel nějakých levných granulí v marketu?Nebo to pejskům nedáváte?Můžu koupit třeba i hračku nebo tak něco,záleží na tobě,co se vám hodí.Nejsem zrovna bohatá,ale je mi blbé přijet s jedním pytlem granulí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:42
- Nahlásit

irenaa
Levné z marketu raději ne-psi jsou potom nedožraní, nervózní, rafají po sobě a mají průjmy. Není to odmítání pomoci, to ne, ale s těmahle jsou potom spíš problémy. Ani to nechtějí jíst, dává se jim to potom s vývarem, je s tím piplačka. Hračka záleží na tobě-spíš je lepší balík piškotů nebo levné konzervy, salám Bela apod. jestli pojedeš, dám ti kontakt, přes můj mejl.

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:42
- Nahlásit

Mucholabka
Levné z marketu raději ne-psi jsou potom nedožraní, nervózní, rafají po sobě a mají průjmy

No právě proto se ptám,já jsem si tak nějak myslela.
já mám teď pondělí,úterý blázinec,ale pak se ti určitě ozvu a domluvíme se.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 16:32
- Nahlásit

irenaa

yasně

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:15
- Nahlásit

irenaa

jaak vtip? nahodou - spousta zelene...

Darina1

ja nejdriv bydlel v bludovicich (ted uz se to jmenuje podlesi), pak v suche (tam to bylo nejlepsi) a ted na sumbarku (ale bydlim, nebydlim - jsem tam 3x do roka)...ale stejne k tomu nasemu mestu citim neco...hezkeho ....akorat je prbolem se psama - skoro nikdo je tam nepousti na volno - vsichni na voditkach s kosikama...no des...(aspon co jsem tam mel moznost potkavat)

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:23
- Nahlásit

argosek
Já bydlím kousek od Stromovky,takže krátké procházky odbývám tam,ale jinak každý den nakládám psy do auta a jezdím za město,buď směr Suchá nebo na louky a pole u Lučiny.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:26
- Nahlásit

irenaa

u luciny je to dobre - je to jedine misto, kde jsem potkal lidi s psama na volno - tam dole jak je a chranena krajina oblast nebo co (je tam cedulka na strome)
u stromovky bydlela babicka

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:57
- Nahlásit

argosek
irenaa
Pokud jsme měly NO tak se hodně chodilo na cvičák k ranči u paní Štírskea tam to bylo v poho. Teď co máme dva malé psy Bišonky tak si to užívám a kdekoliv je pouštím na volno ovšem mimo centra tam opravdu ne hlavně skrz aut. I když v našem městě vyhláška zakazuje mít psa na volno tak já mám maličkou protekci u měšťáku páč si mě hodně pamatují z bývalých čas kdy jsem s velkýma psy dodržovala zákon a ty s malýma nemusely a malý to věděli a provokovaly. Tak teď kom já mám na volno, ale je jedna pravda, že si mi psiska nesmí dovolit provokovat jinak dostanou za kůži.
Na Podlesí je velký výběr kam se dá chodit, ale je pravda že lidi skrz vyhlášky nebudou pouštět psiska. V tom je ten problém. Já bych si taky nedovolila pustit psa jen tak pokud o něm nevím, že ho zvládnu a i přesto nastanou nečekané situace, ale to pomůže zase košík.
Tak, tak žijeme v našem městě na které nedám dopustit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:22
- Nahlásit

Darina1
Já se v Havířově narodila, mamka tam bydlela, tuším, že to byla Alšova ulice

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:26
- Nahlásit

Mucholabka
No vidíš jak je ten svět maličký, zítra mrknu kde je ta adresa.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:42
- Nahlásit

Darina1

my jsme byli zhyckani prahou, kde jsou parky plne volne pobihajicich psu.

Na Podlesí je velký výběr kam se dá chodit

kdyz jsem doma, jezdim do arealu zdravi (jmenuje se to tak jeste tam nahore?)..nebo chodime k lucine - to se ze sumbarku da i pesky. pakrat jsme potkali policajty, ale nikdy si nestezovali..

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:52
- Nahlásit

irenaa

jee a koukam, ze mas 2 ohare ..ja taky

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:52
- Nahlásit

Darina1
Já mám psy,kteří moc nemusí ostatní psy,takže se pohybuju spíš až za Lučinou,na těch prázdných loukách.Díky tomu,že mám psy lovecké,jsem zadobře s myslivci,takže aspoň nechodím po honitbě na černo a nemusím se pořád rozhlížet,kde mi kdo nadá.Kromě toho chodím fakt každý den,takže kdybych chodila jenom po té louce tam a zpátky,jako většina lidí,tak se z toho za chvíli zblázním já i psi.

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:54
- Nahlásit

argosek
Ty máš 2 ohaře? A jaké? Já jsem měla pocit,že znám všechny ohaře v okolí.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 22:11
- Nahlásit

irenaa

no ja totiz v haviirove moc nepobyvam..mam vymaracka (za 2 tydny mu budou 3) a ted jsem si poridil jeste nemcoura - tomu je 6..a pak mam jeste krizenou dogu a navic tu s nami bydli takovej mazlivej biglik a mininemeckaovcakynekrizena ..jak jsou ti tvi stari?

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 22:12
- Nahlásit

argosek
Teď jsem si uvědomila,že tady jezdíš jenom občas,takže tě asi znát nemůžuA co máš za ohaře?

irenaa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 22:15
- Nahlásit

argosek
To je hrozné,já vždycky něco napíšu a než to odešlu,už mám od tebe odpověď
Tak to toho máš teda celkem dost.Já mám hrubosrstého maďara,ten má 8 roků a je to nalezenec a mladého krátkosrstého papíráčka,tomu je 19 měsíců.A cvičíš s nima lovečinu?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání