| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
younglady
lovecky pes v nouzi uz nefunguje..
Biluška
Skvěly, tak at se Dasence dari.
younglady
blbnul mi mail, dostalas ten posledni?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:57
- Nahlásit
Fifi
poslala jsi mi dva mailiky, oboji je na strance, nekde dokonce pribyly jinde ubyly, tak to kazdej tyden aktualizuju, ted jdu skousknou jine utulky, neznas nejakou jinou stranku nez nalezenci.cz, kde by byly vsechny utulky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:09
- Nahlásit
Mas maila
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:30 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
younglady
tak tady máš ten zdroják:
..... ....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:32
- Nahlásit
younglady
zkus, jestli ti to bude fungovat a kdyžtak to pak dořešíme po mejlu... a až to budeš mít, tak mi dej vědět, já to tu smáznu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:45
- Nahlásit
Fifi
jj diky teda tech psu v tech utulcich je vic nez jsem si myslela, mam z toho nejakou depku
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:47
- Nahlásit
Mel
diky zkopirovala jsem si to
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:55
- Nahlásit
younglady
pak dej vědět, jestli jsem ti to napsala správně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:57
- Nahlásit
younglady
Ja mam depku kdykoliv se na to podivam.. Ale pomuzu s hledanim. Nejsi v tom sama!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:25
- Nahlásit
Mel
no nejak mi to nefacha
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:29 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
younglady
musíš to vložit přímo do html kódu... já už si nějak nevzpomínám jak to na těch estránkách přesně je, ale vím, že se to tam dalo psát jako ve wordu a nebo se šlo přepnout do html... kdyžtak si změň heslo, pošli mi ho do mejla, já bych na to mrkla, zkusila ti pomoct a pak by sis ho zase změnila...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:44
- Nahlásit
Mel
diky mas ho v mailu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:54
- Nahlásit
younglady
tak už ti to fachá
akorát by bylo dobrý to dát na hlavní stránku, že pokud tě bude chtít jako někdo podpořit, že si může na své stránky umístit ikonku plus napsat ten zdroják, jak jsi to měla předtím...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:28
- Nahlásit
Mel
a kde to je??? v tech odkazech to nevidim
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:30
- Nahlásit
Mel
ok uz to vidim, diky moc
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:38
- Nahlásit
younglady
já ti ještě trošku hrábla do těch odkazů... ale koukám, že už jsi to dala na hlavní stranu, tak to kdyžtak pak smaž
Už ti do toho nebudu šťourat. Kdybys ještě s něčím potřebovala pomoc, klidně se ozvi. Nevím, jestli jde vyměnit ta loď na té úvodní straně, kdyby šla, mohla bych tam udělat nějaký pěkný banner
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:40
- Nahlásit
younglady
tak na to koukám, že to jde, tak já kdyžtak něco zkusím (až bude teda čas)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:50
- Nahlásit
Mel
zatim jsem tam hodila fotku pesana, kdyby jsi si s tim chtela trosku pohrat, tak me to vadit nebude, sem v tom uplnej amater tak delam, co mi napise napoveda
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 08:27
- Nahlásit
dopln si tam foxterierku z Marianskych Lazni z utulku a dva foxliky z utulku Rožnov
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:56
- Nahlásit
dejavu
mam je tam
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:10
- Nahlásit
Je kouzelne jak me nekteri lidi umi pobavit, hodila jsem na uvodni stranu terieru v nouzi fotku svy cubiny (http://terieri-v-nouzi.estranky.cz) a jedna pani me narkla, ze jsem tam dala fotku jejiho foxteriera a co si to dovoluju (http://www.terieri-v-nouzi.estranky.cz/clanky/kni ha-navstev/kniha-navstev)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:08
- Nahlásit
Prosím všichni, tohle mi dnes přišlo, podívejte se, díky
http://www.terieri-v-nouzi.estranky.cz/clanky/daru ji/daruji-foxterierku-s-pp
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:28
- Nahlásit
----
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:35
- Nahlásit
Ráda bych poprosila někoho o pomoc. Jsem teď dlouhodobě bez PC a tudíž již nějakou dobu nemám možnost aktualizovat teriéry v nouzi. Myslela jsem, že to budu stíhat ze školy, ale přestávky stačí akorát na přesun do jiné místnosti Boužel ještě chvíli bez PC a internetu budu, proto bych ráda poprosila někoho, kdo by mohl teriéry chvíli aktualizovat za mě, jednoho dva lidi.
Pokud by se někdo našel, napište mi prosím na kim_my@centrum.cz a dohodneme se. Díky moc za pomoc!!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:30
- Nahlásit
Opkovaná prosba o pomoc - budu ještě dlouhi bez PC a faaaakt nezvladam, prosím, můžete mi někdo pomoci se stránkama????????
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:16
- Nahlásit
dej vyzvu na uvodni stranku teriera, snad se nekdo ozve.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:44
- Nahlásit
younglady
Ráda bych poprosila někoho o pomoc. Jsem teď dlouhodobě bez PC a tudíž již nějakou dobu nemám možnost aktualizovat teriéry v nouzi. Myslela jsem, že to budu stíhat ze školy, ale přestávky stačí akorát na přesun do jiné místnosti Boužel ještě chvíli bez PC a internetu budu, proto bych ráda poprosila někoho, kdo by mohl teriéry chvíli aktualizovat za mě, jednoho dva lidi.
Pokud by se někdo našel, napište mi prosím na kim_my@centrum.cz a dohodneme se. Díky moc za pomoc!!!
Muzu se o to pokusit. Pokud je to na estrankach, nemel by byt problem.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:46
- Nahlásit
teriéři v nouzi
zavolat jen staci heslo kacer
u uu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:50
- Nahlásit
nejsem tedy zrovna na pc nějakej moc velkej šikula,ale pokud to budu schopná zvládnout,a nebudu-li u toho muset sedět půl dne, klidně se pokusím- nemám možnost zase být připojená celý den- máš-li zájem písni na Leonna@centrum.cz
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 13:45
- Nahlásit
Tohle krásný cosi je v Buštěhradu
|