| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:08
- Nahlásit
Ahoj lidi, zakládám stránky teriéři v nouzi proto, kdo by jste o nějakém potřebném teriérovi věděl, dejte vědět.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:11
- Nahlásit
younglady
Už máš stránky hotové? Kdyžtak se obrať na dejavu nebo Kamču (máš icq, já ho mám kdyžtak pod členem, tak mi napiš, já ti na ně dám kontakt), holky ti pomůžou a kdybys chtěla nějakou grafiku, taky nabízím pomoc...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:13
- Nahlásit
terieri v nouzi uz jsou zde, v ramci loveckeho psa v nouzi
http://www.loveckypes.estranky.cz/
Jestli je nejak chces rozsirit, je mozne je odtrhnout, takze tam ty, co jsou, najdes, jeste je jeden cerstvy foxl v Praze Troji
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:18
- Nahlásit
dejavu
jo mam na mysli komplet teriery - vcetne neloveckych krome bull, par jsem jich ted v utulku nasla a na tehlech strnakach nejsou
Mel
Stranky dodelam do konce roku, ted posbiram par pesanu, ktery tem dam a v lednu je spustim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 20:47
- Nahlásit
dejavu
Tenhle odkaz jsem nejak mijela, uz jsem si ho doplnila..
Pokud by se Terieri v nouzi "odtrhli" - vlastne i kdyby ne! , tak rada pomuzu, s inzerci ci hledanim terieru po utulcich...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 21:30
- Nahlásit
Fifi
děkuju moc, pomoc budu potřebovat určitě. Teď dam běhěm týdne tu stránku nějak do kupy, tak kdyby jsi už nějakého našla tak dej vědět
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 23:44
- Nahlásit
younglady
Myslím,že westíci a bullové svoje stránky v nouzi mají, nebo ne? Pokud by se někdo chtěl ujmout stránek kníračů,ráda mu je předám. Dělám kolie a knírače a nestíhám. V létě,když jsem začala,to šlo-žádná škola,nic, ale teď je toho na mě moc,nestíhám aktualizovat a to mě mrzí. Kníračů je v útulcích hodně a zasloužili by si aktualizace častěji než to zvládám...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 00:42
- Nahlásit
rendik
westici a bullove svoje stranky maji, na ty hodlam na svych strankach dat odkazy aby vsichni vedeli
ALL
Stranky jsem dala na http://www.terieri-v-nouzi.estranky.cz
Mohl by jste mi někdo pomoci s vytvrenim banneru a knihy navstev???? Nejsem v tomhle moc zdatna.Stranky jsou zatim v rekonstrukci, pokud se je dat do kupy co nejdrive to pujde, ale ted jsem pryc a k netu mam pristup omezeny ale budu se snait.
Pokud b jste nekdo jiz ted o nejakym terierovy vedel, dejte vedet, ale nejdriv bych potrebovala ten banner abych ho mohla vsude rozhodit. Jakykoliv pripominky a nazory piste klidne na mail kim_my@centrum.cz, budu jenom rada
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 09:26
- Nahlásit
younglady
já ti udělám animovanou ikonku, pošlu ti jí mejlem...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:22
- Nahlásit
younglady
Ten odkaz na bull v nouzi máš blbě napsaný.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 16:29
- Nahlásit
Mucholabka
diky predelam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 21:42
- Nahlásit
Já vím o hrubosrsté foxici v útulku v Srbcích. Ale dneska už padám na ústa, zítra ti o ní napíšu víc.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 22:14 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
rendik
a tady na fóru o kníračích jsi se ptala? třeba by se našel nějaký ochotník
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:15
- Nahlásit
Biluška
ok určitě písni, teď sem na strašně blbým připojení na net, ale prvního budu už na lepším a pak začnu projíždět útulky a přidávat pejsky
Mel
vím, že jsi mi psala mailika, ale nemůžu se na něj teď dostat, tak snad večer
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 19:51
- Nahlásit
younglady
můžeš mi poslat na sebe mail? Dneska jsem ji byla nafotit. Je to asi dvouletá foxteriérka, čistokrevná a MUSÍ si ji rychle někdo vzít, nebo si ji vezmu já a pak s tím budou jenom problémy. Milujeme se na první pohled, ale byla by u nás pátý pes, z toho druhý teriér. S pumou by se nesnesli ( (
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 20:03
- Nahlásit
Biluška
younglady ma maila kim_my@centrum.cz. .
A ty mas taky mailik...
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
younglady
Ahoj!
neviem či poznáš príbeh Jackynka, je zo Slovenska. A je dosť možné, že je to kríženec jack russel teriéra, mohla by si ho pridať tiež?
PS - rada Ťa podporím bannerom na svojich stránkach, ak by si mala záujem...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 20:21
- Nahlásit
Anka
kdyby jsi me mhola podporit bannerkem budu samozrejme rada, Jacka na stranky klidne pridam, myslim ze neco z JRT urcite ma.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 20:46
- Nahlásit
Mel
Jé, vidíš, to mě nenapadlo .Zkusím to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 20:51
- Nahlásit
younglady
Mám pro tebe nachystanou jednu čistou foxlici, jednu kříženku irského teriéra a jednu co se v ní smíchalo fůra teriérů . Trochu vypadá jako borderteriér, ale co má v genech to ví jen bůh. Všechny tři jsou na stránkách www.srbce.estranky.cz
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 21:20
- Nahlásit
younglady
Ahoj! môžeš mi prosím napísať mailik na psiadusa@zoznam.sk ?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 22:14
- Nahlásit
Biluška
díky, už je mám na stránkách i s fotečkama, se můžes juknout
http://www.terieri-v-nouzi.estranky.cz
Anka
okie pisu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 17:43
- Nahlásit
Tak uz jsem tam hodila par pejsku co mi poslala Fifi a Biluška tímto děkuji, je tam i Jack od Anky. Teď jdu pridavat chrakteristiky plemen a pak se vrhu na dalsi prohledavani utulku. Vse dekuji za pomoc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:18
- Nahlásit
younglady
Fifi
Dášenka už má nový domov. Dělí se teď o postel s jednou starší paní v Brně . Všem děkuji za pomoc s jejím umísťováním
Ještě stále tam zůstává 51 dalších psů - z nich několik skoroteriérů - Katka, Lucka a Nina
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:08
- Nahlásit
Biluška
tak to moc rada slysim, to je super ja jdu ted stravit veer upravou a aktualizaci stranek
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:13
- Nahlásit
younglady
tak už máš někde tu ikonku? bych si jí šoupla na stránky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:21
- Nahlásit
Mel
ja cekam az mi posles ten html odkaz, zatim vsude hazim jen stranky a pak si psala, ze ji nekdo nekam hodi, myslim ze si psala ze dejavu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:22
- Nahlásit
younglady
no, tys mi odpovidala, ze uz se ti dejavu ozvala, tak jsem z toho pochopila, ze ti to nekam umistila a html ti poslala.... napisu ji, jak to je
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:26
- Nahlásit
Mel
nene psala mi jen ve smyslu utulku, ale ne kvuli ty ikone
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:27
- Nahlásit