Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prodej kříženců
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:30
- Nahlásit

lamalucni
to rozhodně, na druhou stranu to podle mě redukuje řady těch, co by si psi namnožili, případně by psa úplně zmrvili, "nemaj to srdce" jim ublížit a zároveň by je s klidnym svědomim dali do útulku. Rozhodně když najdeš psa, tak volej polišům, většinou jsou fakt milí a ochotní. I když pravda, teď jsme si s exem vyměnili 2 opravdu výživné historky...

lamalucni
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:50
- Nahlásit

birma
když najdeš psa, tak volej polišům, většinou jsou fakt milí a ochotní
mám zcela opačnou zkušenost, a ne jednou...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 21:09
- Nahlásit

cernej caj
My kdyz meli nekdy pred 17ti lety prvni seltii, tak aj v brne sme byli spis rarita a nikdo nevedel, co to je.
Já si někdy z doby před těmi 15 lety pamatuji pejska šeltiáčka zlatého jménem Fido. Byl převelice starý, neměl moc zuby, většinou je měl křivé a tlamička tedy byla taková "pomuchlaná". Ale byl velmi přátelský, nechal se hezky hladit a koukal, kde co lítá. Takový rozumný důchodce to byl.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 21:40
- Nahlásit

lamalucni
mám zcela opačnou zkušenost, a ne jednou...
tak to je smutný.
Já mám blbou jednu, kdy mi vysvětlovali, že pro přivázanýho psa pojedou až za pár hodin, protože by je mohl někdo obvinit, že ho ukradli. Ale to na druhou stranu chápu a i přes to, že jsem byla hodně nepříemná, tak to ten pán na lince v pohodě ustál a výjezdovka pak byla milá.
A teď mi ex vyprávěl, že si ho předávali - měšťáci nemohli vyjet, že je to až za městem a státní neměli odchytný zařízení. Ale opět byli ochotný a schopný sehnat majitele.
Jinak vždycky všechno naprosto v pohodě

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 08:15
- Nahlásit

birma
No na mě byli jednou měšťáci podezřele milí, přijeli velmi rychle, odchyceného psa si ochotně převzali... ale za prvé neměli ani kus špagátu, tak tam velmi profesionálně hledali po příkopech okolo něco, na čem by ho odvedli k autu, no a za druhé jsem toho samého psa viděla na stejném místě hned druhý den pobíhat zase, takže předpokládám, že ho hned za rohem pustili...
A zrovna před pár dny jsme byli na vejletě v jedné dědině, vidíme pobíhat psa a evidentně to nebyl žádnej samovenčící vořech, tak jsem volala měšťáky, jestli nemaj hlášený, že ho někdo shání. Ti mě odpálkovali, že mám zavolat státní, státní mě odpálkovala, že mám zavolat měšťáky, když jsem jim sdělila, že těm už jsem volala, tak prej že starostu. No kde já mám jako sehnat číslo na starostu, když ani nevím, jak se jmenuje, žejo? Pes stejně mezitím zdrhl někam v dál, páč zdrhal systematicky před lidma i před psama, tak jsem se ho chvíli pokoušela najít a pak jsem se na to holt vybodla...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání