| Autor |
Zpráva |
wasean
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
Ahoj, obracim se na vas s prosbou o pomoc najit novy domov nasi fene. je to 4 leta krizenka RR a nejspis NO. Je neduveriva k cizim lidem, vlastni miluje, cistotna a poslusna. Nehodi se ale k malym detem. Jak ji dite preroste tak uz to je v poradku. Pro tento duvod si ji nemuzeme nechat, mame 3 mesicni dite. Pokud by se nasel nekdo kdo uz ma zkusenosti se psi a dal ji novy domov budu velice rada. Ze strany rodiny padla i myslenka na utraceni ale ja verim ze najde novy domov proto pisu vsude kde se da.
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
bohuzel envimjak sem vlozit fotky, kdyby byl nekdo ochcotny poradit ...nebo pripadne komukolivkdo by mel zajem poslu ne meil!
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:22
- Nahlásit
pokud by byl nekdo ochotny vzit si ji i docasne nez najde novy domov...u nas muze zustat cca do konce cervna!
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:09
- Nahlásit
wasean
No s tím vydíráním tady asi moc nepochodíš. To máte opravdu koule na to fenu po čtyřech letech soužití uspat? Nedůvěřivá k cizím, vlastní miluje.... Škoda, že ji u tebe doma nemilují taky tak.
Fotky mi pošli na mejl gabriela.impact(a)gmail.com, vložím je sem a udělám ti leták, ať to můžeš poslat po FB.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:14 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Gi a smečka
to máš teda trpělivost, já bych nepomáhala. Ať radši zkusí najít veta, kterej překročí zákon a utratí zdravý zvíře
wasean
nemám slov, co radši zkusit psa pochopit a výcvikem, výchovou a chodem domácnosti jí pomoci, jak by měla žít u vás??? Je dobře možný, že je to jen výmluva. Ještě ste mohla dodat něco o alergiích a stěhování
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:19
- Nahlásit
stetisek123
Nepomáhám jí, pomáhám feně. A navíc sice sedím v práci, ale ještě spím. Asi mi bude chvíli trvat, než se nastartuju, abych se dokázala vytočit.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit
Gi a smečka
já vím, mě to rozčiluje denně, denně minim. jeden emil podobného znění, měla bych být už asi ostřílená,ale stejně pěním...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:00
- Nahlásit
wasean Tak ho zavezte třá sem,bé se mít královsky http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/osta tni/clanek/psi-psycholog-a-mrtvy-pes
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:57
- Nahlásit
Ne koule na uspani nemam ale zaroven nemam bohuzel ty vase koule ani na cekani az mi pokouse dite. Nemam zapotrebi si vymyslet stehovani ci alergii. Jedno z toho mame (stehovani) za sebou nekolikrat . To mi neprijde jako dostatecny duvod hledat jiny domov. Je mi jasne ze spousta lidi by si ji nechala ale ja uznavam na to nemam. Navic agrese je jeden z moznych duvodu kdy po vysetreni vet psa uspat muze....dale nevidim duvod proc by nas nemilovala nikdy sme ji nic spatneho neudelali. Az ted a bojuju za to aby se naslo to lepsi reseni a nasla sem ji novy domov. Jinak moc dekuji za pomoc, foto vam poslu na meil vecer.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:07
- Nahlásit
wasean
Navic agrese je jeden z moznych duvodu kdy po vysetreni vet psa uspat muze....
Ja myslim, ze nemuze, u nas ne. V zahranici ano, u nas ne. Jedina moznost je regulace populace, kdy muze vet utratit zdrave zvire.
Zkuste si precist tohle a treba se s nekym poradit, kdo by vas naucil zasady bezpecneho souziti ditete se psem. Vzdycky se to da resit jinak nez se zbavit psa, ktery s vami zije 4 roky
http://www.modry-pes.cz/
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:08
- Nahlásit
wasean
Navic agrese je jeden z moznych duvodu kdy po vysetreni vet psa uspat muze....
Není agresivita jako agresivita. Ať už to zní jakkoliv tvrdě, tak za to, že ti vrčí na dítě, si v podstatě můžeš sama. Nedokázala jsi ji dostatečně vychovat a usměrnit, aby věděla, jak se má chovat. A nejspíš i byla doposud tvoje dítě. Tak je vcelku logické, že moc nechápe, proč jsi ji najednou takhle odkopla a prcka bere jako vetřelce.
dale nevidim duvod proc by nas nemilovala nikdy sme ji nic spatneho neudelali
Ale já mluvila o tom, že ona vás bezmezně miluje. Kdežto vy ji ne.
Fotky samozřejmě pošli. Ať už si myslím cokoliv, moje první nabídka stále trvá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ja myslim, ze nemuze, u nas ne
může.
wasean
Dobrá výmluva je taky "nemáme na ni tolik času, kolik by si zasloužila"
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:51
- Nahlásit
wasean
Jestli víš, že na to nemáš a nechceš se do převýchovy fenky pouštět, tak se holt nedá nic dělat, ale měla bys udělat všechno pro to, aby se našel nový majitel, a ne fenu jen tak za měsíc utratit.
Můžeš třeba nabídnout, že budeš hradit žrádlo pro fenu, veterináře atd., protože tyhle náklady bys doma měla taky.
Utracení je tvoje selhání, tak mákni na tom, aby to tak nedopadlo.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 17:50
- Nahlásit
LucieS
chybí mi tu like
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:32
- Nahlásit
Uz sem davala inzerci asi na 15 stranek a pomaha mi i stranka ridgeback v nouzi plus je to na jejich FB strankach. Dale jsem to napsala sem, pokud jeste vite kam to dat tak budu rada za radu. Snazim se jak muzu aby to nedopadlo nejhur.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:40
- Nahlásit
wasean
Internetovské bazary - sbazar a pod.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 08:49
- Nahlásit
Bazoš, Hyperinzerce, aukro, sbazar, útulkové inzerce, taky na czku, zadej do googlu inzerce psů a uvidíš, kde všude to je. Psů je nadbytek, tak není snadné udat dospělého křížence
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 22:26
- Nahlásit
Biluška
Dobrá výmluva je taky "nemáme na ni tolik času, kolik by si zasloužila"
jé, já taky už nemám tolik času jako dřív... od tý doby, co je prcek na světě (v srpnu mu budou dva), tak se taky časově nechytám. o tom, že bych šla s bafulí na 2 hodiny do lesa, si můžu nechat zdát (sice máme kočár teréňák, ale přes pařezy a v půlmetrový trávě se fakt moc jezdit nedá - tj. v terénu v lesích okolo)... ale dát ji pryč? ani za nic... sice je to potvora , která miluje hon a zdrhne při každý příležitosti, ale nedala bych ji... pořád si říkám, že jednou se ten čas na ni třeba zase vrátí. teď jsem s ní radši začala občas jezdit na kole, aby se vylítala...
pro tohohle bafana by určitě taky bylo řešení. s tříměsíčním prckem je práce až nad hlavu, ještě si to pamatuju, ale bude hůř. ale stejně - i kdyby měla být po dobu, kdy bude prcek na zahradě, zavřená v kotci. pořád je to pro ni šance...
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 16:14
- Nahlásit
tak my bydlime v byte ve meste , ne v domku na zahrade a nedavam ji pryc kvuli casu ale z toho duvodu ze nesnese deti. Ne jen to nase ale od te doby co je malej na svete utoci a vyjizdi na deti...co je mensi nez ona nesnese
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 16:16
- Nahlásit
wasean
a co zkusit si najit nekoho kdo vam pomuze korigovat jeji chovani, pokud to sami nezvladate a ne se ji hned zbavovat
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 16:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
No je fakt, že byt kde je velký pes s averzí k malým dětem a kojenec není ideální místo na klidné soužití, ať už se stala chyba kdekoli...
V tomhle případě bude asi nový domov i pro psa určitým vysvobozením, ale kde se ten nový domov najde, to netuším... psů je hrozně moc a tohle zrovna není ideální adept na adopci.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 16:45
- Nahlásit
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/365 96_409921315697809_100000398315528_1299043_1069120 925_n.jpg
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 18:09
- Nahlásit
Gi a smečka
To bude asi německej ohař, ne ovčák
|
wasean
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 21:24
- Nahlásit
Dekuji za pridani fotky!! A bohuzel co byl otec netusim, Mamu jsem videla a byl to RR. Ze byl otec ohar je docela dost mozna, dle byvale majitelky pry prelezl pres plot a nakryl jim fenu takze to mohlo byt prakticky cokoliv.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 21:50
- Nahlásit
Aha. NO je vodjakživa vofčák.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit
Boze to je nadhernej pes, chudinka mala, ach jo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:18
- Nahlásit
wasean
prosím tě,odkud si? Pokdu z prahy a okolí, věděla bych, kdo by Vám mohl pomoci. Když tak mi sem na sebe písni mail.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:42
- Nahlásit
já si osobně myslim, že je to to nejlepší, co může majitelka udělat, najít psovi nový domov. Rady, najít někoho, kdo poradí, jak skloubit soužití psa v rodině, jak ho skamarádit s dítětem atd nejsou podle mě na místě. Protože pes by v téhle rodině být opravdu neměl! Zaslouží si rozhodně lepší!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:54
- Nahlásit
Adiddaska
Zaslouží si rozhodně lepší!
To je otázka,kterou si může zodpovědět jen Wasean sama- osobně se fakt necítm na to rozhodovat podle internetu,kdo psa mít může a kdo ne. Někdy je za hledáním domova jen bezradnost a nedostatek podpory a pomoci "přímo v praxi"... a řešení dielma dítě nebo pes je jedno z nějtěžších, co může pejskař a rodič řešit.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 00:40
- Nahlásit
Adiddaska
já si osobně myslim, že je to to nejlepší, co může majitelka udělat,
Souhlasila bych pokud by byli dobre sance najit novy domov. No ja si to nemyslim uplne proto, protoze diky ruznym bezpaternym mnozitelum je desne prepsovano a novy domov se hleda dost tezko.
|