Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / pejsek Bak hledá nový domov......
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit

tak snad "nové téma" Bakovi zvýší šance na domov, kde už bude moci zůstat.....díky

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit

URL

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:34
- Nahlásit

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit

Posouvám Baka

Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:27
- Nahlásit

Pořád je to aktuální...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:31
- Nahlásit

tamto nic?

Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:59
- Nahlásit

davidkova renata

Ne, mají fenku (podobnou Bakovi) a bylo to podmíněno kastrací Baka, protože se obávali, že by je neuhlídali.
Kastrace bude přicházet v úvahu, až (jestli) se zdravotní stav Baka stabilizuje. Zatím je narkóza kvůli tomu srdíčku hodně riskantní.

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:59
- Nahlásit

Ahoj, jsem tady abych Baka posunula...prášky mu dávaj....za 3tejdny jedu na kontrolu a promluvím se vetem...jediný řešení by bylo vykastrovat tu fenečku....kdybych ho vzala na přechodnou, až bude muset vypadnout, tak se budu modlit, aby to nebylo v termínu holek, nemám pro něj podmínky, nevím jestli mu Pepka to srdce nedodělá...no a hárající fena v baráku by mu taky moc do kondice nepomohla...Majitelka mi říkala, že zase zvracel, tak jsem se trochu poptala na detaily...tak sice blil, ale protože to rychle hltal a pak to po sobě chtěl sežrat, ale to mu nedovolili...tak snad nic závažnýho. Jinak mám už nervy, protože to nevypadá že by se někdo našel...poptávám se, rozesílám letáky...ještě nechám vytisknout leták na Jarmark, kde budu mít stánek a vyvěsím ho tam....budou tam lidi z okolí, tak kdyby někdo projevil zájem může se "prověřit". Ach jo...sunu Baka. Slečna mi psala email a doporučovala umístění do útulku Tibet, prej je to tam pohoda, ale nevím jak by to zvládl, ani neznám ten útulek....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:16
- Nahlásit

hally001
Tibet je řekla bych pohodový "rodinný útulek" kde maj hlavně kočičiny, párkrát jsem se tam byla, tam by se o něj určitě postarali dobře. I když samozřejmě kdyby mohl jít rovnou k novým majitelům,bylo byto určitě lepší a navíc kdo ví, jak je to v tibetu s místem.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 12:17
- Nahlásit

Tibet - psala jsem vedle k vozíčku:
Co jsme tam byli několikrát pomáhat, tak jejich péče o zvířátka, a to nejen o ty u nich, se mi jevila opravdu příkladná.

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:16
- Nahlásit

Posouvám Baka, zítra přijede manžel a zkusím domluvit, že bychom tam zajeli....okouknout to a domluvit se. děkuju

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání