Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se dočasná péče pro staříka Falca!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:15 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

MatheaJaky furt prosim te?? edit todle není Falco to je Forest? dobře tak moment dohledám odkaz http://zlin.cz/62410-fotogalerie-psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:17
- Nahlásit

danajasa
to neni von ale!

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

danajasa
Tak ti cece uplne nevim, jakyho ze majitele si teda nakopala? Ovsem splest si rocniho psa s Falcem, inu..

davidkova renata
A ja psala adresne tobe neco? Mimochodem.. ale ne, nic, to nema smysl..Todle je nastesti vec, ktera uz mi dosla

liberte
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:25
- Nahlásit

Prosím všechny, kteří chtějí pomoci, aby sem na toto forum přesouvali pouze oficiální žádosti, které jsou zveřejněné na webu Dogpointu, nebo na facebooku Dogpointu.

Veškeré ostatní věci, které nejsou opodstatněné, oficiální nebo "někde někdo psal", prosím buď ověřujte, nebo zde vůbec nepište. Kolikrát (jako v tomto případě) to udělá opět víc škody než užitku.

Díky moc...

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:28
- Nahlásit

Matheadavidkova renataTed ste mě ůpa zmátli jak tu lítám a uplně se nesoustředím tak sem si pomíchala pse já trefila asi toho druhýho ted nevím esli bych neměla i toho prvího aby si nezáviděli né samo vážně ted fakt je to divný že mu zas něco hledají normál člověka to jako zarazí,no a ktomu druhýmu třeba si ho taky někdo všimne páč je na to zdravotně co se požadavků na péči týče dost podobně tak kdyby zájemci nechtěli toho prvního přimlouvám se za toho druhéhoSamozřemně budu držet palce oboum at se konečně maj aspon jakž takž v rámci stavu nejlíp jak to půjde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:29
- Nahlásit

Mathea
A ja psala adresne tobe neco
tak já to tvoje "flame" začla tak celkem neni divu ,že předpokládám,žes mluvila i na mne..
to nema smysl
ne to nemá..jako spousta jinejch věcí a sdílení podobnejch záchranářskej aktivit je holt jedna z nich
Howgh.

liberte
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:31
- Nahlásit

S lítostí a žalem v srdci vám oznamujeme, že dnes dotlouklo srdíčko našemu milovanému Falcovi. Jeho stav se rapidně zhoršil, přestal úplně chodit, přestal jíst, nechtěl pít a jeho jiskra v očích a chuť k životu naprosto vyhasla. Už to nebyl ten zbědovaný pejsek s chutí žít, jakého jsme ho poznali, dnes už to byl jen ovčák, minulostí téměř nepoznamenaný, který vzdal život a dal nám najevo, že přiěla jeho chvíle... Za měsíc by s námi oslavil rok... Nikdo nečekal, že by tu s námi mohl být tak dlouho a on nám všem dokázal, že by chtěl... a byl! A dělal nám radost. Děkujeme všem, kteří přispěli na jeho léčbu, děkujeme všem, kteří Falca poznali, podrbali ho a ukázali mu lásku, děkujeme všem, kteří na něj mysleli, všem, kteří ho znali nebo chtěli poznat. V neposlední řadě děkujeme MvDr. Lucii Boháčové za péči o Falca v jeho začátcích u nás, a veterinární klinice Regia za péči v jeho posledních měsících života. S klidným svědomým mužeme říci, že posledních 11 měsíců jeho života bylo šťastných a jsme rádi, že jsme mu mohli dát tu šanci je šťastně prožít. Falco, pozdravuj za duhovým mostem všechny psí kamarády... Myslíme na tebe a jsme rádi, že jsme mohli v posledních chvílích být s tebou...Je to těžké, ale věříme, že teď už je ti dobře a nic nebolí...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 19:59
- Nahlásit

R.I.P.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání