| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:56
- Nahlásit
Dogpoint se potýká s problémy s místem a momentálně akutně hledají alespoň dočasku pro tohohle hafana
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-ash3/536060_356799381029061_170081639700837_92 5507_1075113867_n.jpg[/imgs]
Znam ho osobne, je to hrozne milej peeef, nenarocnej, jen holt nemuze jit do panelaku, jinak by si ho k sobe nekde z nich vzal Tak prosim, kdybyste treba nahodou... Text od Dogpointu:
"AKUTNĚ SHÁNÍME DOČASNÉ UMÍSTĚNÍ PRO FALCA!!! Bohužel již ani chvilku nemůžeme setrvávat v místě, kde Falco doteď mohl být (( Falco je miláček, je hodný na psy i na lidi. Potřebuje však zahrádku, kde se bude moci chodit venčit, nejlépe přístupnou bezbariérově, kvůli jeho nohám a zádum, a zároveň bude moci přes chladnější dny a noc někam do tepla. My všichni bydlíme bohužel v paneláku a to by byla pro Falca asi konečná Falco by měl hrazenou vet. péči, krmení i léky a vitamíny. Prosíme o sdílení a pomoc!!
Kontakt: 732 133 447, dogpoint@seznam.cz"
http://www.dog-point.cz/falco
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 11:16
- Nahlásit
Zpravy z Dogpointu!!!
pokud se na poslední chvíli nic nepokazí, pojede Falco dnes odpoledne, nejpozději pak zítra do dočasné péče na farmu, kde bude mít prostoru kolik bude chtít a nebude nikomu překážet...Kdyby to náhodou nevyšlo, id Hybnerka také nabídla svou pomoc..
http://www.passerovna.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 11:20
- Nahlásit
Mathea
jestli to vyjde - tak je to ideál. Držím co můžu, aby to klaplo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 11:36
- Nahlásit
Mathea
Zpravy z Dogpointu
super! já ho aspon sdílela,vim vo něm od doby co ho dovalili do dogpointu..popravdě tehdy jsem byla toho názoru,že by bylo lepší ho uspat vzhledem k věku a v jakým byl stavu pak ho už nenabízeli ani k adpoci naštěstí a bylo tam pak někde videjko jak si hraje s čoklama,to bylo vidět že je celkem živej a radostnej,akorát mu padal ten zadek co chvíli,ale jinak mi přišel veselej,,to je bezva,tam by moh dožít snad v pohodě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:03
- Nahlásit
Mathea
tam by se měl jako v ráji, bylo by to fajn
původně když jsem viděla v jakém byl stavu, když ho přivezli, byla jsem pro euthanazii, ale ten pes se neuvěřitelně zvedl
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
Hele ja ho videla 2 mesice zpet na vlastni voko, hodinu sem tam byla a ten pes byl neuveritelne happy, mazel a pohodar. Jo, moc toho nenabeha, ale svy si obejde a zajem ma .. Kdyz ho privezli, tak sem taky vahala, ale to holt je posuzovani po netu no.. Ale rozhodli se spravne. Tak ted uz jen cukrousovi preju, aby mu klapnul ten statek.
PetraK
Jo, pro nej by tohle bylo fakt uplne enonuno Dam vedet, jestli to dopadlo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:22
- Nahlásit
Mathea
na vlastni voko
jo tY ho znáš?? to mě nenapadlo,tak to je jasný,že pokud ho vidíš na vlastní bulvy může se jevit jinak než na těch příšernejch fo¨tkách kdy se nedokázal ani postavit!hele a kolik mu asi je?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
Videla sem ho jednou, kdyz sem jim tam vezla nejaky veci, ale to uz na tom byl o dost jinak, nez kdyz se ho tehdy ujali. A vypada proste stare, si myslim, ze tak tech 12-13 mu bude urcite. Ale prave pak kor s tim porovnanim fotek a nynejsim stavem si clovek rika, ze fakt bomba.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:30
- Nahlásit
Mathea
ze fakt bomba.
to jo! každopádně moc času už nemá tak jako tak,ale aspon nezdechne bídně jako pes umře jako slušnej člověk ..ale doufám,že mu to vydrží co nejdýl!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 13:14
- Nahlásit
Mathea
Dam vedet, jestli to dopadlo.
jo dej. Já si myslím, že když se pro tohle rozhodli, vědí snad do čeho jdou, takže to snad klapne. Moc bych mu to přála
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 22:33
- Nahlásit
Tak dedek je nakonec umisten u ty holciny, o ktery sem psala vyse. Farma padla z toho duvodu, ze by Falco nemohl na noc do baraku kvuli jejich neuroticke fence. A ackoli maji zateplene boudy a vsechno, tak pro starika je prece jen lepsi byt v teple domova... Je v prizemnim bytu, zcela bezbarierovy pristup a ma tam 2 ctyrnohy kamosky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 10:32
- Nahlásit
Mathea
super!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:38
- Nahlásit
Mathea
to je skvělý, a nebude navíc sám, takže taky prima
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:11
- Nahlásit
Zpravy z domoviny
Tak poslusne hlasim,ze se dnesnim dnem Falco plne adaptoval a hlavne se uklidnil..,pochopil chod domacnosti(a to ze jsem mela dnes opravdu uklidovy den i s vytiranim..) a zjednal si respekt ve smecce.
Mlada ho uz absolutne neotravuje,maximalne na nej udela pojd si hrat a stara cuba ho plne respektuje,dokonce,mu dela pri venceni doprovod.
Dostava nazrat dvakrat denne spolecne s nima a tudiz si vzdycky rad rozmysli jestli dozrat ci ne,nez se vypusti mlada,.-)
Na nas je neuveritelne milej.Chodi nas vitat a vyprovazet,kdyz odchazime a jinak s nami travi volne chvile vzdy ve spolecne mistnosti.
Od vcera mu bylo misto prestehovano do loznice,protoze rano vzdycky vyzadoval spolecnost a smatlal za dverma a desne knoural,.-))
Hlida,ale bezproblemu se to da regulovat a jiz to neni tak caste jako prvni dva dny.
Ma chvilky,kdy ocekava,ze se pro nej vrati.
Vetsinu dne stravi v klidu,na miste..nebo se ho zase naopak neco zmocni a rozhodne se,ze za mnou bude chodit kamkoliv se hnu.
Totalne jsme premistili,odnesli ruzny nabytek,aby se mohl v kazde mistnosti bezproblemu pohybovat a otacet se,protoze chuze zpet ci obraty na miste jsou pro nej nemozne.
Zaverem par fotek,.-)
http://hybnerka.rajce.idnes.cz/Falco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 21:58
- Nahlásit
Mathea
moc hezký čtení, moc. Slečna je formát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 09:57
- Nahlásit
tydle fotky mě bavěj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:54
- Nahlásit
Takže bohužel nové info z FB ,pes opět hledá novou dočasku..kopíruju text
"Huhla by potřeboval k domku se zahrádkou...zn. nová dočaska!"
to je vše co tam v tom odkaze je
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
jako to nechápu, to začal dělat pod sebe, nebo proč se jim doma nehodí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
stetisek123
hele vůbec nevim..našla jsem to v jedný skupině víceméně náhodou, tu zadavatelku nemám v přátelích tak nevidim ten přípěvek na její zdi,ale nic jinýho než jsem tu skopčila tam prý neni..nemá to ani dogpoint na svý stránce..je to tam prý od včera
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:36
- Nahlásit
davidkova renataTo je humus a to sem toho původního majitele nakop sice z křížkem po funuse ale i tak,takže zase pes bé po všech čertech dáblech házenej jak horkej zemák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
danajasa
já vim , si řikala,žes mu dala tečku jako taky mě to bere,je to chudák,sem myslela že už bude mít klid konečně,moc času už nemá tak by bylo záhodno aby ho dožil v klidu a pohodě
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
"Huhla by potřeboval k domku se zahrádkou...zn. nová dočaska!"
Ach jo , pár loužiček, a je po lásce...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:17
- Nahlásit
zas JPP, co? Hlavne z toho zas udelejte melodrama..
S Falcem se to ma tak, ze zustava tam, kde je. Ano, podminky tam nema naprosto idealni, proto bylo zmineno, ze by pro nej bylo lepsi umisteni v domku se zahradkou, ale nic neni oficialniho a hlavne jakkoli akutniho. V neposledni rade Dogpoint neustale vyjednava nove misto pro svoje aktivity a pokud se zadari, Falco se presune zpatky k nim. Tak tu prosim prestante osocovat holcinu, ktera si k sobe vzala starickyho psa, z takovejhle veci. Falco se u ni ma skvele, dostava veskerou potrebnou peci a to, ze tam nema k dispozici zahradu, mrzi predevsim ji.
Dekuju vsem za pozornost.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:24 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit
Mathea
no taky mě zarazilo, jak tu měli hnedka někteří jasno v čem je problém...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:27
- Nahlásit
Tony
Pritom je tak hrozne jednoduchy polozit dotaz lidem, co se kolem Dogpointu motaj... az fakt zustava rozum stat nad tim, proc to clovek neudela a radsi rozjede flame. No ale budiz.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:32
- Nahlásit
Mathea"Huhla by potřeboval k domku se zahrádkou...zn. nová dočaska!"
Tak ale uznej,že ten text je v tom případě dost blbě formulovanej,pro normální jedince to vyznělo,že se ho chce střepat a nikoliv,že mu hledá něco lepšího do budoucna.Což mě osobně zarazilo,pokud si ho brala a o jeho stavu věděla.Už vzhledem k situaci,že sem omylem měla tu čest z původním majitelem,což považuju za dost traumatizující zážitek i pro mě a nedej bože pro to žvíře a to už sem na ledacos zvyklá.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:40
- Nahlásit
danajasa
Ale ten text dle mejch informaci nebyl vubec psanej verejne, to je prvni vec. Druha vec je ta, ze se tu at tak ci onak rozjel naprosto zbytecnej flame namisto toho, aby se kdokoli z vas zeptal lidi z Dogpointu. Me to stalo asi tak 4 minuty myho zivota, tragedie.. nehlede na to, ze ani tak mi ten text nevyzniva jako ze "ho chce strepat", ale to je jedno, to uz je moje vec.
O tom zbytku se klidne rozpovidej vic, ale zas ver me, ze ja mam pro tohohle cokla echt slabost a o to vic me muze rozcilit, kdyz je tady osocovana holcina, co se ho ujala a poskytuje mu peci, kterou potrebuje a kterou si zaslouzi.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 19:49
- Nahlásit
Mathea"ho chce strepat",
Tak dík za osvětlení,ve mě už se vařily červený krvinky,páč to zvíře furt někde přesouvaj sice v dobré víře teda no.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:09
- Nahlásit
danajasa
Jaky furt prosim te?? Ten pes se dostal k nim a na tom jednom miste byl, dokud to jenom trochu slo A z toho jednoho mista pak sel k tyhle slecne. Me z vas fakt trefi ty vole, overte si svoje smysleny informace, nez budete blejt neco na netu zase.
Howgh
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:15
- Nahlásit
Mathea
Pritom je tak hrozne jednoduchy polozit dotaz lidem, co se kolem Dogpointu motaj
no ta holka co to inzerovala na FB píše,že to zadala dívčina co dogpoint vede..já jí nemám v přátelích tak to nevidim,to sem psala vod začátku..a taky zná prej Falca osobně.Nejsem holt tak paranoidní abych ověřovala každý sdílení telefonicky . vůbec nic o žádnejch loužích jsem nepsala, ale příště se samosebou na nějaký shánění čehokoli pro kohokoli vy*eru ,vono je to dost nevděčný..však mi to časem dojde neboj..
|