| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 11:31
- Nahlásit
Psíček
tak začni :-D
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 11:32
- Nahlásit
makrel
ahoj zlatá rybko, ty tu nebudeš nějaký čas kvůlivá práci?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 11:37
- Nahlásit
Eninka
zlatá nejsem, spíš červená momentálně. No asi moc ne, čeká mě velikánský kšeft
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 11:58
- Nahlásit
Psíček
a zákazník ne, nýbrž zakázka
nevím, kdo je tlačenka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
Psíček
tak se zeptej v žumpě, kdo je tlačenka, tam to vědí natuty
jo a zbijou mě
a jakou máš zakázku? co vyrábíš?
nevyrábím. překládám
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:20 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
taky by mně zajímalo, jak s odstupem vidíte co se děje se psy u p. Šiblové a jestli jste schopna nějak jim od tamtud pomoci?
Viděla jsem záběry z Žerůvek a teď z Nemotic a klidnou mně to nenechává...
Já mám příliš málo informací na to, abych dělala za sebe nějaké závěry. Žerůvky a Nemotice neznám, byla jsem jen asi 4x ve Vrbátkách a jednou v Nedvězí.
Já jsem od toho prostě zbaběle zdrhla, protože rozsah toho neštěstí je příliš veliký na to, abych ho dokázala nějak ovlivnit. Dostat je odtud? Nejspíš by mi psa vydala, ale co pak s ním? Jsem ráda, že stíhám ty svoje a stejně ryjeme držkou v zemi a je malý zázrak že jsme přežili dodneška. A taky mám se psem od ní špatnou zkušenost, to víte. Momentálně mám doma 10 pejsků a občas něco málo někam přispěju, víc nemůžu.
Jinak nemyslím, že ona ty psy nějak schválně týrá, prostě je toho na ni moc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:53
- Nahlásit
makrel
Překládáš?
Ani se radši neptám, co "můj" Stifter.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:55
- Nahlásit
Vlčáčková
paní já na to úplně zapomněla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:59
- Nahlásit
makrel
Jak jsi mohla????? Myslela jsem, že se tu připomínám dost.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Vlčáčková
no to možná jo, ale když jsem někde viděla tvůj příspěvek, tak jsem tam moc nelezla, protože jsem se bála, že se tam zase někdo hádá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
makrel
no to možná jo, ale když jsem někde viděla tvůj příspěvek, tak jsem tam moc nelezla, protože jsem se bála, že se tam zase někdo hádá.
Tak to jsi činila zcela opak toho, co činilo hejno... Ale už to nějak vyšumělo.
Musím makat, budu tu asi na chvilku večer.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:47
- Nahlásit
aren
Chápu........no zastavit je tuto činnost potřeba psi se tam nekontrolovatelně množí a tudíž chudáků přibývá a přibývat bude.....
Je to objekt velký do kterého není vidět podařilo se mi udělat jen pár fotek z okna do kterého bylo vidět.....ráda pošlu pro představu a to bylo tak jen 1% toho co se za zdmi skrývá dál...
6 štěňat a 2 dospělce jsme vzali k nám během dneška budou všichni na našich stránkách...
Je to stejné jako ve Štarnově psi si nakonec v takto velké smečce ubližují sami....ti co jsme je dostali podvyživeně nevypadají, ale neznají vodítko.....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 16:38
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Za fotky budu ráda, ale jak říkám, pomoct nemůžu. Já už na ni ani nemám kontakt, několik let. Pokud byste chtěla, a měla nějaký návrh, můžu se pokusit komunikovat, ale moc si od toho neslibuju, protože jsem měla blízko k SEAR i k panu E., kteří s ní jsou na nože.
S tím množením se mi to nezdá. Vím, že měla štěňata, ale od fenek co už přišly březí. A vím o jednom neuhlídání, ale taky jsem viděla oddělovat háravky. Ale přít se nechci, pokud máte lepší info.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 07:32
- Nahlásit
aren
Stačilo by, kdyby se někomu podařilo dostat dovnitř a zmapovat kolik tam těch psů skutečně je. Myslím, že kdyby věděla, že přijedeme tak ti co se podařilo nafotit by byli skováni tak, že by to nešlo. Dle mého odhadu je to jen 1-2% psů zbytek byl ukryt v rozlehlém statku.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:42
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc-no nabízela se Eninka, dobré je, že se může využít v dané "věci" i své vzdělání a....pohnout s tím víc, než obyčejný smrtelník
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:46
- Nahlásit
hally001
jenže já to chtěla nějak zdokumentovat a sama to nedokážu. Ale mám už vizi, jak na to. Nechci to zatím nějak do podrobností říkat, ale když se něco podaří, určitě to sem hned dám
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:55
- Nahlásit
Eninka-já myslela že zajedete s Vlčáčkovou...to jsem asi špatně pochopila...Vlčáčková-a co se tedy děje dál, pokud člověk napíše o konkrétní psovi v nouzi na ten email "týraná zvířata"..já právě myslela, že máte nějaké páky...nebo přátelé kteří... .
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
hally001
jo, to zajedeme, ale pořídit fotky atd. dokáže jen profík, prostě profiagentura, určo víš, jakou myslím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 13:14
- Nahlásit
hally001
....pohnout s tím víc, než obyčejný smrtelník
nejde moc hýbat tam, kde se ti, které rozhýbat chceš hýbat nechtějí, viz Nemotice.
nikdo nebyl ochotný do toho investovat své peníze
to je přesně ono, nejdříve se jí peníze sháněly, a teď by se měly shánět, aby se dala usvědčit a šlo co nejvíc dokázat,... jaký paradox, ale pravda jak hrom, prostě taková je realita
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:39
- Nahlásit
Psíčekjá jen reagovala na příspěvek "o pár stránek před"...
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:50
- Nahlásit
Eninka
No jo problém je v tom, že se hýbe, ale i se psy.......viz.Vrbátky, Žerůvky.....Nemotice, Vždy když se do vosího hnízda rýpne tak naháže psy do auťáků a přestěhuje se jinam. Jo a sem tam zavalí paní Synkovou a nějaké jí tam nechá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:18
- Nahlásit
hally001
Nechceš, abych Ti sem veřejně psala, co se snažím dělat, když se něco dozvím, že ne?!
Napsat můžu jen to, že ve většině případů nejde - slovy: NEJDE - dělat nic díky našim zákonům.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:04
- Nahlásit
Vlčáčková-to ne, ale já jsem např. věc týraného psa, o kterém jsem vám na tento email psala, řešila nakonec přes úřady a podařilo se...Kontroly tam probíhají každý týden a majitel psa musí předkládat zprávy z veteriny..
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 07:51
- Nahlásit
Reportáž z Kežmarku
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=21073 42556991&oid=178343635536106&comments
|