Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / ŠOKUJÍCÍ POKRAČOVÁNÍ: Irského setra Badyho, který byl opět odebrán majiteli!!!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:21
- Nahlásit

No, tak když už to teď bylo i na hNově, tak to jsem úplně klidná, to určitě dopadne dobře.....

Airen
Útulku? Heh?

Airen
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:23
- Nahlásit

corgi
???

charron
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

Airen

Nevite nekdo v jakem je pejsek utulku?

Předpokládám, že v Litvínově?

Psíček

To bude hned poté, co pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí nebo již před tím?

Možná jsem mladá, blbá a naivní, ale jen tak sedět a koukat se na to, co se tu v poslední době děje, nebudu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:55
- Nahlásit

Psíček
já už to za sebe podal dříve. A tobě samozřejmě nevěřím ani půl slova
Ano, vystihl jsi přesně, co bych řekla já tobě.
Takže tedy doufám, že jsi na patřičná místa oznámila i to, jak jsi zde před nedávnou dobou nabádala lidi k podvádění a matení úřadů, obstaravání falešných svědků a podobně.
Je tak?

Není, takže se můžeš angažovat.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:03
- Nahlásit

Airen
corgi
???

Jestli existuje proti odebrání psa odvolání a poté, co majitel tak srdnatě hájil svoji péči v hlavních zprávách TV hNova, je myslím úvaha o nových majitelích poněkud předčasná, bohužel...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

corgi
Jak ji hájil?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:22
- Nahlásit

Vlčáčková

http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/tyrany-pes-se- vratil-k-majiteli-ten-ho-znovu-trapil.html

Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

corgi

... já to teda z toho šotu pochopila tak, že KVS se přiklání k odebrání a zahajuje řízení. Pes, který je teď v útulku, bude po jeho skončení nabídnut k adopci. Samozřejmě pokud ho znova nevrátí, ale tomu nevěřím... i kvůli tomu, že se to rozmázlo v médiích... Když štěně mělo podváhu cca 15kg a byla zanedbána veterinární péče, je to prokazatelné týrání.

Jinak ten smrad bejvalej majitel je mimořádně odpudivej týpek už napohled

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:18
- Nahlásit

Toto oddělení Policie ČR řeší případ Baddyho: http://www.firmy.cz/detail/397680-policie-cr-obvod ni-oddelen i-litvinov-litvinov-horni-litvinov.html
Kdo k tomu může podat jakoukoliv informaci či svědectví, obraťte se tam. Jsou vstřícní.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

Jo a prosila bych, kdyby se někdo odhodlal, zda by byl tak laskav a dal mi vědět i anonymně na mail tyrana.zvirata(zav.)gmail.com

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Tak se štěndem to snad dobře dopadlo ...

Teď jen, aby viník dostal horní sazbu a ne nějakej směšnej trest

helps
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

Tak aspoň že je v dobrejch rukách. Ten jeho bejvalej majitel ať shnije někde v příkopě. Znala jsem jednoho hoooodně podobnýho mladíka, kterej si pořídil štěně labíka, za dva měsíce ho labík nebavil, a tak ho už už vezl do útulku... naštěstí se psa ujali jeho rodiče. Tenhle krypl holt rozhodl, že se ho zbaví v lese. A tak to vypadá, když psa si dneska pořídí každej blb.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání