Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Víte o nějaké množírně, kde jsou zvířata v hodně špatných podmínkách?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

Pokud byste někdo věděl o množírně nebo sběrateli a množiči psů v katastrofálním stavu, prosím, ozvěte se mi do mailu, potřebuji nutně pro skryté natáčení. Vy nemusíte mít obavy, vaše anonymita bude naprosto zachována a v případu nebudete figurovat. Ozvěte se mi na coracos@seznam.cz Ideální je dodat pár fotek z místa. (O Zvonovicích, Chvalešovicích a Hlušicích vím)

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

Ahoj

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:41
- Nahlásit

ahoj

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:44
- Nahlásit

dejavu
Zachotín - Bártů, někde u Prostějova Šíblová. A jinak se pozeptám, kdo ví o dalších. Pár jsem dohledala na internetu, co by na to vypadaly, a mám v plánu něco podniknout - ne skryté natáčení, něco jiného. Ozvi se mi, třeba bychom to mohli koordinovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

dejavu
Šíblová. Nikoliv u Prostějova, už se šoupla někam mezi Brno a Vyškov. Žížalice, Žížalov,nebo něco takového. Paní Synková to ví, zeptám se jí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
Ždánice, Křižanovice, Žarošice???

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Si myslím, že to bylo něco od žížal. Od Ž to bylo určitě.

dejavu
Ještě jsem slyšela o nějaké množárničce někde u Olomouce. Na mopslíky. Ale nevím kde přesně. A Impact ví o nějaké ruslovsko-retrívřácké (to na ni prásknu )

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:30
- Nahlásit

Tak jsou to Nemotice prý - http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8872_0.html

Ale paní Synková mluvila o těch Žížalách. Tak buď jí Šíblová kecala, nebo se mezitím zase šoupla

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:30
- Nahlásit

No, to sice vím, ale to je bohužel profi množírna. Jedou ve velkým, krejou každý hárání, ale o feny se bohužel staraj. Paní bude dokonce rozšiřovat stavbu doma, aby měli psíci svoje zázemí. Ale stará se.

I když... Jsme byli trochu svině a včil nemůže prodat. Už má skorem tříměsíční jacky doma.

Tady je to asi z hlediska týrání bohužel neprůstřelný.

Mohlo by dojít na tu množírnu u nás, psala jsem dejavu mejlem. Ale mám málo informací a hlavně nevím, pod čím inzeruje.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:37
- Nahlásit

Že by tedy zde?: http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq=nemoti ce@sss=1@ssp=138485760_132842496_139417600_1335418 88@x=139352416@y=132619328@z=15

Biluška
Nepleteš si ty žížaly s jiným zvířetem? Koukni kolem Vyškova na spousty zvířecích vesnic, ale žížaly ani jedny.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:39
- Nahlásit

Nemůže to být Želeč?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Nepleteš si ty žížaly s jiným zvířetem? Koukni kolem Vyškova na spousty zvířecích vesnic, ale žížaly ani jedny.
Nevím. Všechno je možný. Možná to byli Žraločice, nebo Žirafovice. Se zeptám paní Synkový.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

Biluška
Tak ty Žirafovice beru! To mají po Pučálkovic Amině, jo? Pak napiš, bych se tam třeba jela mrknout. Tedy za předpokladu, že mě pustíš z prdele!

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

Škoda, že babiččini sousedi asi nemnožej, jen sbíraj

zajda007
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:20
- Nahlásit

Já mám info o množírně u Žarošic, Ždánic, taky u Vyškova.

zajda007
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

No, teda spíš okres Vyškov teď jsem mrkla do mapy.

Minnie
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

"Na paní Šíblovou pozor - stěhuje se z okresu do okresu, kde zakládá nové "útulky". to mam odtialto: http://ozviratech.cz/mucirna-pani-siblove-v-obci-z eruvky-u-olomouce.a141.html
preboha, to jej tie psy tak vynasaju, ze sa moze stale stahovat kade tade po republike? zvysok nekomentujem, je to humus.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:51
- Nahlásit

zajda007
Třá je to šíblová. Pošli to dejavu na mejl.

zajda007
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

Nejspíš ne. Má tam být cca 15 štěňat maltézáčků (nebo něčeho podobnýho) od tří fen. Zavření v pidi kotelně.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:58
- Nahlásit

zajda007
Ble.

Papi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 23:49
- Nahlásit

Jo jedna je ve Skršíně,ovšem nedobytná.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 23:52
- Nahlásit

Minnie
Jestli jí vynášejí? No hlavně prý neplatí pronájmy, protože začne dlužit a pak se odstěhuje. Také má nějakou firmu, která má prý jakési podvodné počiny za sebou. Takže i kdyby psi nevynášeli, což předpokládám, pomůže si k penězům jinak.

Minnie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

Psíček

tak mozne je vsetko, ze jo? o existencii echelonu ci nsa sa tiez dlho nevedelo

Minnie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

Zůstane jen ta dobrá vůle a to je jaksi málo
to mi pripomenulo slova mojho draheho: snaha sa ceni, ale vysledky sa pocitaju. a ze on vie o com hovori. nuz, a aj u nas su take pripady: http://psiadusa.sk/pr084.htm
btw., nebagatelizujem

radkah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:44
- Nahlásit

mě paní Šíblová přijde "na zbavení svéprávnosti"...rozhodně není schopna sama celou "věc" organizovat. Podle mě se na tom pakujou jiný kádry a ona je jen "pečovatelka"....

jowana
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

No, bohužel si nevzpomenu na název vesnice, ale v inzerátech často uvádějí českolipsko, česká lípa a liberecký kraj. Inzerují retrívry, bígly, berňáky, shiba inu. Hafani nevypadají nejak zvlášť špatně, ale když jsem se tam s příbuzným jela podívat ( chtěl poradit, zda štěně vzít), tak se mi sevřek krk a chtělo brečet, když jsem ty hafany viděla pozavíraný v kotcích a odhadem jich bylo tak 60, jen co jsem viděla. Každá druhá fena vytahaný cecíky, paní tvrdila, že jsou k odběru a velokostí se mi zdála tak na 5týden a to už od nich byla fena oddělena..No, pro mě dost hroznej zážitek a příbuzným jsem důrazně doporučila aby žádné nebrali, i když nám jich bylo moc líto.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

Psíček
Ty máš fakt jen jeden závit, že nedokážet reagovat na jakýkoliv argument a furt si meleš ty samé kraviny dokola, viď?
Vrz, vrz, vrz, kolovrátek... nedej bože se něco dozvědět a připustit si.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty máš fakt jen jeden závit

Já myslím, že jich má víc, ale každej jede samostatně. Kupříkladu když vidí mě, tak neustále přednáší vo tom, jak zápasím se psama. Vrz, vrz, vrz..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

impact

Já myslím, že jich má víc, ale každej jede samostatně.
No to víš, není žena, aby stačil myslet na dvě a více blbostí naráz.

neustále přednáší vo tom, jak zápasím se psama
A Ty jako nezápasíš??? Celou dobu mu to věřím.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Vlčáčková
No zápasím. Však tu jsou věčně jacko-thajsko-picbullí zápasy.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání