Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Policie šetří...bude psy nakonec utrácet??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

rainpani vy jste primo u zdroje a kdyby mel nekdo zajem,coz moje znama zajem,nebylo vyhnuti,dal by se pejsek tra darovat,nebo prodat???diky za info.

rain
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:55
- Nahlásit

Zkusím zjistit co se dá, slibuju .

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:58
- Nahlásit

raindiky,diky,diky,jste moc hodna!!!!!!kamoska by chtela k baracku,bo se sama boji,jelikoz podnika nema cas,uz pejska,co je cviceny,byl by to mazlik domaci,ninato nechce,protoze je normalni a vi,ze se musi ninato cvicit a atd.,tak to rekla na rovinu,aby stenatko nezkazila,jako podle me ferovej pristup.aspon by pejsek mohl u ni dozit v klidu a pokojnem stari.seme prave ptala pred dvouma tydnama jak je to na grabstejne s pejskama.ja nevim,fakt nevim.

rain
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

Takhle - můžu se zkusit zeptat, co je s těmi psy dál v plánu, víc toho asi není v mojí moci - max. vás informovat. Osobně si myslím, že utrácení moc nehrozí, ale po jistotu...
Co se týče postupu při vyřazování psů, je to popsané v článku:
"Psy nabídneme jiným státním organizacím, případně psovodům, kteří se o psy doposud starali. O ty, o něž nebude zájem, vyvěsíme na úřední desku"
Takže to si pak asi člověk musí pohlídat sám, ale o tom, kdo rozhoduje, ke komu pes půjde, opravdu nevím. Taky se můžu zkusit zeptat jaká je běžná praxe .
Těch oddělení se teď má rušit mnohem víc, než je v článku napsáno, takže by šance asi byla dost vysoká, ale záleží odkud jste (jestli je nějaké z těch oddělení poblíž).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:21
- Nahlásit

rainjsem ze severni moravy,okres karvina,v orlove,prave me ta kamoska furt s tim otravuje,ona by si koupila stene,ale chtela po mne at ho cvicim,coz se mi teda nechce,sama mam pubertaka a ten cas,tak tak davkuju,mezi dva psiska,tak jsem ji navrhla,ze by jako jestli nemela zajem uz o cviceneho vyrazeneho sluzebniho pejska,tak se toho chytla jak kos zizaly!

inu
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

nemethova5
loni jsem byla na Grabštějně a tam říkali, že vysloužilce normálně prodávaj.. myslím, že by to neměl bejt problém

rain
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

Jsem taky z ms kraje, takže se teda poptám . Minulý měsíc vím o jednom, co se vyřazoval, vzal si ho taky někdo na zahradu, ale nevím jestli na hlídání, on je hrozně hodnej . Problém je v tom, že většinou bývaj hodně staří...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:28
- Nahlásit

rainto by ji nevadilo,jako jak hodne stari,sedm,osm let?no tak aspon by ji trosku poslouzil a ona by mela kamose a partaka a psa na mazleni
inujj,to vim,ze prodavali vyslouzilce.

rain
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

Jo, myslím, že měl 8. Ale jak říkám, oddělení se teď bude rušit opravdu hodně, takže budou i mladší, poptám se jestli někdo ví, co se s nima zamýšlí a kdyby byla možnost prodeje, určitě dám vědět.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:05
- Nahlásit

rainjeste jednou diky,diky moc,byla bych vam vdecna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:10
- Nahlásit

nevíte někdo jestli grabštejn ještě funguje?

malinka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 16:17
- Nahlásit

kejtlin
prej jo, ale mám to z doslechu.

rain
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 08:49
- Nahlásit

Tak se prý ještě ani oficiálně neví co všechno se bude rušit (klasický chaos no...), ale je v plánu psy spíš převést na jiné útvary .
Kdyby se něco změnilo, dám vědět.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:30
- Nahlásit

rainjj,to by bylo super.

Martinna
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 00:03
- Nahlásit

Odprodej služebních psů:
http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=7221&ref= nf

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 00:29
- Nahlásit

Martinna

Nejedná se o nějaký starší odkaz? Dole na stránce je uvedeno:
Poslední aktualizace: 3. 7. 2006

Martinna
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Jo to jsem si taky říkala, ale na fb to měli Animal Rescue - Odchytová služba a útulek jako novinku, takže to je asi aktuální.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání