Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Policie šetří...bude psy nakonec utrácet??
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:54
- Nahlásit

http://www.ahaonline.cz/cz/krimi-cerna-kron/52722/ policie-nema-na-granule,-a-tak...---temhle-pejskum -hrozi-smrt/

malinka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 00:00
- Nahlásit

davidkova renata
co to sem dáváš paní?? To jsem zažila, když končili záklaďáci. Hrůza

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 01:55
- Nahlásit

davidkova renatahele,zitra volam kamosce,jeji sefova potrebuje psa na hlidani,jeji jedno kolik to bude stat,bylo by to k rodinnemu baraku a pes se bude mit prepychove,hlavne aby umel hlidat,zkusim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

malinka
To jsem zažila, když končili záklaďáci. Hrůza
no proto to sem dávám,zrovna sem koukala na nějakej pořad,jak si rozdělujou roční odměny v řádu 3/4 milionu a nikdo neví za co..si představ,že když se jich ptali kolik dostali,tak ani jeden si to nepamatoval..dost zvláštní
nemethova5
tož asi nikdo neví jak se to bude řešit.

malinka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
ani jeden si to nepamatoval....dost zvláštní
hele to spíš bude - to služební tajemství ?!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 14:46
- Nahlásit

davidkova renatacus ted jsem prisla z venku,dobre,tak snad ty psi muzou darovat ne,jak se dovim vic informaci,vim,ze od verci ta sefova by zajem mela!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:16
- Nahlásit

http://zpravy.idnes.cz/policie-setri-kde-muze-na-s tredocesku-dojde-i-na-sluzebni-psy-p56-/domaci.asp ?c=A101009_194815_domaci_abr

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:04
- Nahlásit

davidkova renatano jsem moc zvedava jak to dopadne,jednoho zajemce bych mela,je to stejne hnus!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:26
- Nahlásit

podle mě je to zase nafouknutá bublina...psi se třeba vyřazují o něco dřív, ale rozhodně se neutrácejí a když se objeví tu a tam psovod, který psa nechce a dostane blbej nápad ho utratit, tak se většinou alespoň kolegové postarají, aby se pes někam udal .... nicméně se šetří, všude...což je pravda

malinka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 23:47 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Kalliope
když končili záklaďáci, co se neudalo, tak se uspávalo. A hodně se na udávaných pesanech vydělávalo. Platilo se hotově, těm co rozhodovali. Když přišla oficiální fa, člověk se nestačil divit. Pes za kterého se platilo 1500,- stál 450,- a pes za 1000,- stál 200,-
Uspal se i pesan, kterého si chtěl psovod nechat.(ráno kluka poslali, aby ho nakrmil,vyběhal a rozloučil se. Pak ho poslali do služby. Když přišel vet dal pesanovi in, ale stále žil. Tak klukovi zavolali a řekli, že pesan bojuje, nechce umřít a že na něj asi čeká. Ať přijde. Kluk letěl, ale přišel o 2 kroky pozdě. Jen mu řekli ať ho odnese. Co to udělá s klukem, který pesana miloval nikdo neřešil. Proč to tak muselo být? Údajně, potřeboval někdo jen papíry.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 00:47
- Nahlásit

malinka

, mě hodně vzalo to, co se stalo letos v srpnu. Omlouvám se netýká se to přímo služebních psů, ale přístupu naší armády...

http://www.lidovky.cz/vojaci-dovezli-psy-z-mise-v- afghanistanu-armada-je-zabila-pek-/ln_domov.asp?c= A100809_213038_ln_domov_tsh

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:41
- Nahlásit

malinkaje to tezky humus a ja bych mela zajemce prave,jsem zvedava,jak se to vyresi,ale je to pekna podpasovka!tohle udelat na psovoda,urco to zanechalo na tom klukovy nejaky psychicky problemy.

malinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:28
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
co na to říct....? Můžeme jen doufat, že se jim to vrátí i s úrokama.
nemethova5
jo, jo nechalo a dost velký

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:49
- Nahlásit

malinkajsou to hajzlove,nic na to rict jako nemuzu,hele a oni se muzoz utracet sluzebni psi,kdyz nejsou nemocni?to mi jaksi nedava smysl!no chudak kluk,ani se fakt nedivim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:12
- Nahlásit

Ted byla reportáž na ČT1, zprávy od 18h..samo neumim dát odkaz,stejně ještě asi neni,tak pokud to někdo umí nebo chce číhnout,bude to jistě někde v archivu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:17
- Nahlásit

davidkova renatadiky zkusim se mrknout!

RenataL
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:26
- Nahlásit

Většinou tu jen čtu, tohle mi nedá. Opravdu věříte zprávě z Aha? Utracení zdravého psa je proti zákonu a ani policie nemá výjimku. ale psovodům jde o místo, takže samozřejmě zkusí, co jde, včetně vytváření hysterie v médiích. Na pejsky lidi vždycky slyší. Trochu nadhledu, prosím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:29
- Nahlásit

RenataLtak to by asi nevysilali zpravy na ČT1,jako tam si myslim,ze tem bych ja verila,ano je to protizakonne,kde neni zalobce,neni ani soudce a kolik takhle odeslo nenapadne psu!

RenataL
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

nemethova5: zprávy jsem, pravda, neviděla. A kdo tam řekl, že budou psy utrácet? Někdo kompetentní, kdo o tom může rozhodnout? Pokud ano, bylo by záhodno na něj hned podat žalobu pro porušení zákona... Jestli to říkla psovod, je to opravdu jen politika.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:36
- Nahlásit

RenataL
(2) Důvodem k usmrcení je:
a) využití produktů hospodářského zvířete
b) slabost, nevyléčitelná nemoc, těžké poranění, genetická nebo vrozená vada, celkové vyčerpání nebo stáří zvířete, jsou-li pro další přežívání spojeny s trvalým utrpením,
c) bezprostřední ohrožení člověka zvířetem,
d) výkon práva myslivosti a rybářství podle zvláštních předpisů,
e) nařízené ochranné a zdolávací opatření při výskytu nákazy nebo jiného hromadného onemocnění zvířat,
f) ukončení pokusu na pokusném zvířeti,
g) regulování populace hospodářských zvířat, pokusných zvířat, zvířat v zájmových chovech, zvířat v lidské péči a volně žijících zvířat,
h) opatření v boji proti škůdcům.

Tak já nevím, ale nemohli by to policajti vyložit jako regulaci populace? já teda nejsem právník... a navíc to že to je protizákonné ještě neznamená, že se to neděje...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:42
- Nahlásit

kokrvnouziprave,ze deje,a to je jenom spicka ledovce,co mi vime,nevim,neni tam pro me zadny duvod,jen mi je proti mysli,ze pes jim slouzi,vynalozi se nemale prostredky na vycvik,nepocitam veterinu a najednou sup,uz se nam nehodi do kramu tak ho uspime.

RenataL
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:44
- Nahlásit

kokrvnouzi: nepasuje samozřejmě ani jedno, pokud tedy víte, kdo to řekl, je třeba na něj podat trestní oznámení, kdyby pro nic jiného, tak pro šíření poplašné zprávy. ZAtím je to jen jedna paní povídala.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 23:04
- Nahlásit

nemethova5
tak nebudeme si asi dělat iluze, že každý veterinář pošle nespokojeného páníčka se psem domů, že ho neutratí páč je zdravý (hlavně že majitel platí ne?)... a i kdyby máme ještě myslivce, kteří to vyřídí za flašku rumu... a mě je proti srsti to samé, jenže někomu asi ne a pak jak říkám, nejsem právník a otázkou je co by tam zdatný právník našel za kličku... a upřímně nemusíme si namlouvat, že by se nedalo nafingovat pár "zákonných" důvodů...
RenataL
podávat trestní oznámení na konkrétní osobu je dost o hubu, k tomu už musí být důkazy, jinak by on mohl odpovědět trestním oznámením pro pomluvu...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 23:06
- Nahlásit

kokrvnouzivzala jste mi to pani z pusy,jak rikam zname to jak to chodi a jsou veterinari a veterinari a tech co si nechaji slusne zaplatit je vetsina,jako hodne dobry bysnys!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 23:22
- Nahlásit

kokrvnouzi
nemethova5
nechci strašit, ale policajti si většinou psy utrácejí sami-kulkou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 23:29
- Nahlásit

kejtlinno prave,to vim taky,coz me teda jako dost se.e!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 23:33
- Nahlásit

Policajti by se meli spis utracet navzajem, vcera jsem byla 2 hodiny na policejni stanici a z toho hodinu jsem cekala, nez si policjt dopsal protokol z predchoziho vyslechu!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
dnešní policisté jsou více sekretářky. Když by to takhle šudlala a protokoloy dopisoval nakonec po každé službě, tak se mu to minimálně o tři hodiny protáhne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

RenataL
tož takhle..Aha samosebou moc nevěřim,leč ten článek tam je výsledkem snahy jedné osoby,kterou zde znají téměř všichni a v ochraně zvířat bych řekla,že je dál než většina lidí tady i jinde.Mluvila s víc lidma přímo "od zdroje",někteří se báli mluvit,pak to zřejmě přehodnotili vzhledem ke včerejším zprávám..v nadpisu tématu jest otazník,značí to tedy otázku a nikoli konstatování
Nedělám si iluze vůbec o ničem,tedy ani o postupech policie,vyloučit se dle mne v tomhle státě nedá vůbec nic
Na druhou stranu chodíme kousat s policejníma psovodama,v sobotu zrovna,nevěděli nic krom toho Kladna..ti co já znám by si jistě psy vzali,pokud by dostali tu možnost,jsou to normální,slušní lidé..

rain
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

No, původně jsem se chtěla trochu rozepsat, protože se mě tahle problematika taky trochu týká...
Ale po přečtení článků a shlédnutí reportáží to taky vidím jako iniciativu samotných psovodů, takže jim to nebudu kazit .
Pozn. utrácení se rozhodně nebojím... (to si neodpustím)

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání