| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
jo ještě jsem chtěla všem poděkovat za spolupráci. Foto nemám...je v Nadaci Tlapka a jmenuje se denisa. Doufám, že to půjde a budou všichni spokojený-jako já psa do útulkui nevracím!!Je to docela složitý takhle shánět psa. Na stránkách jsou ty popisy minimální. Pokud nechodí dobrovolníci venčit toho psa v podstatě neznaj-jak reaguje venku, jestli zdrhá... .Fen je tam spousta, který by byly vhodný, ale nemůžeme cestovat po celý ČR a stejně toho psa v kotci člověk nemůže úplně odhadnout.tak uvidíme, mám z toho stres krapet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:16
- Nahlásit
radkah
jako já psa do útulkui nevracím
nekecej!! Pepku ses snažila vrátit už xkrát,ale dycky tě vyprovodili ,nejsou blbý
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
Já nechtěla vrátit Pepinku, ale tu kurvu co z ní vyrostla....to víš že mě vyprovodili...pak se kvůli tomu Krupka přestěhovala a....ale já způsob najdu. Možná jí přivážu v lese...néééé, já jí přivážu k srně, dyž je tak ráda honí..třeba jí uštve-teda srna Pepku..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
radkah
se kvůli tomu Krupka přestěhovala a....
takže to bylo kvůli tobě,potažmo Pepce?! no to byla asi jediná šance )))
Možná jí přivážu v lese...néééé, já jí přivážu k srně
hele přivážem jí k náně dyš poběží na figuranta,to neubrzdí ani Pepka ,při troše štěstí se při zákusu katapultuje někam do pryč a vy budete s Romčou konečně ŽÍT !! ..jo vlastně eště sem zapomněla na prase..
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:21
- Nahlásit
davidkova renata
prase už se katapultovat nedá, vzhledem ke hmotnosti jaký bylo schopno dosáhnou při 40cm v kouhoutku. Dneska sme s Romanem počítali kolik toho musel požrat, dyž sme nevokusili z úrody ani prd...no v podstatě je schopnej zajistit export na západ EU sám, tak na půl roku. ..jen si musej odběratelé počkat na druhý straně prasete....to by se ušetřilo životní prostředí, kdyby to vodnášela prasata..neušetřilo-prděj..dost
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 00:06
- Nahlásit
radkah
Je to ona Denisa z Nadace Tlapka? Je krásná
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:14
- Nahlásit
Jo jo, to je ona. Jedou pro ni tenhle týden
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:14
- Nahlásit
radkah
já jí přivážu k srně, dyž je tak ráda honí..třeba jí uštve-teda srna Pepku.. já chci taky já chci taky, prosíííím! Když už tu srnu budete mít chycenou.. přivázala bych z druhý strany Bonitu, aspoň se srna s Pepkou nebude převažovat! Že ta magorka už bude lovit do konce života jsem se už smířila, ale to hovado do toho teď zblblo i polomrtvou útulkovou ovci!! Tak ať si tu jízdu holky konečně pořádně užijou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:04
- Nahlásit
bonc
to hovado do toho teď zblblo i polomrtvou útulkovou ovci!!
na to bacha, to se chytá strašně snadno, stejně jako strachový reakce.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 17:11
- Nahlásit
Gerda
na to bachaa jak se to dělá? Pokud nechci do konce života venčit samostatně. Badin by vživotě žádnou stopu sám nenašel, jediný co ho zajímá jsou krávy, ale když mu magorka vedle ucha zařve na plný koule STOPÁÁÁ!!!! tak jaksi začíná tušit, že tam nějaké to zviřátko asi bude. Takže duo funguje na principu - magorka najde, zařve, já zařvu na magorku čekej popř. šlápnu na krk, magorka stojí a řve a Badin to jde prozkoumat. Než to vyřídim s magorkou (ujistim se že fakt stojí a odměnim), Badin lítá napřed a zkoumá co že tam má hledat. Jeho pak odvolam zpátky, odměnim, oba spokojený. Potud fajn. Ale tohle teď dělaj asi tak co 2 minuty!!!! Je to dost náročné...asi se nad sebou zamyslim a naučim čekej i Badína, možná to bude krapet jednoudušší
Padam, čauky
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:41
- Nahlásit
bonc
jako já se vzdala nějakých povelů určených paní Pepi...Pepka jde do rizik, doufám pevně, že si je uvědomuje a koneckonců já kulku do hlavy nedostanu...ježiš vzpomněla jsem si na kámošku....děti našly gumový medvídky za kredencí...tak jí říkám "hele v pohodě, na tom se nemá co zkazit,"..tak na mě koukla:"...hele, já to jíst nebudu..."-tak asi tak. Dneska Pepka přeskočila prasečí plůtek a běžela sadem za kočkou. V sadu je plůtek za kterým je asi 70ks drůbeže od sousedů.....tak jsem se bála, aby se tam nedostala -jako myslíte že se ta kurva dala vod tý kočky odvolat? Pak přijde domů a našich koček se bojí....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 18:56
- Nahlásit
radkah
Pepka jde do rizik, doufám pevně, že si je uvědomuje a koneckonců já kulku do hlavy nedostanu čeče nejsou voni sestry? Ale pak to prostě přesáhlo všechny meze (i ty moje velmi liberální) a magorka vyfasovala 35m volnosti. Už je asi nikdá nesundá a mě je to celkem buřt. Chce se chovat jako magor? Tak ať si tahá svý mnohokilový závaží (aspoň trénuje na treky, už má hrudník ja sviňa). Ale ať to neučí ovci!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:11
- Nahlásit
bonc
u Pepky je problém, když začnu tonem nepřátelským nebo jen tuší že se volalo dlouho a sem vytočená, tak začne panikařit-je z útulku a totální asociál. Když bych na ni šla zhurta je schopna ze strachu kousnout, tak na ní jdu po dobrým a pak to trvá 3 dýl...to přivolání že jo. stopovačku měla před týdnem. Roman s ní šel na pole...a s ajdou samozřejmě. Jen uviděla srnu vzala kramle...romanovi stopovačka projela pod nohou-ač má asi tři uzle. Vrátila se asi za 2minuty, ale na otevřeném poli, kde je asi 50posedů....ale stejně se nedá odvolat, dokud po pár metrscuh nezjistí že srnu nedostane a vrátí se. Jestli se to bude zhoršovat jdu do električáku.....ale vona je zas takovej rapl, že se bojím aby před "ním" neutíkala....no rozhodně se poradím s odborníkem
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:51
- Nahlásit
Tak mají Denisu z Teplic doma-už od minulého týdne..tchýně mi říkala, že je to první její pes co poslouchá, kdybych tušila, že je už vycvičená dám jim Pepku a du do ní..Jinak sou šťastný a psi taky, tak co víc si přát...že jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:17
- Nahlásit
radkah
že je to první její pes co poslouchá
tak že gratulujem a přejem spoustu společnejch let ))
P.S. dej Pepku tchýni
|