Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Potřebuji darovat krev pro NO, Praha 4
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:11
- Nahlásit

nemethova5
urco se zaregistruju!
někde jsou tam podmínky,hajan je moc starej a nevyhovoval by zdr. stav a amin je zas moc mladej ,zatim teda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:15
- Nahlásit

Kacckaa muzu tam strcit i toho desetileteho hajana?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:18
- Nahlásit

davidkova renatatak hajana ne,amin uz tam je,no mozna,jak mu krapet pusti zilou,tak mozna se zklidni,tak silny je na to dost,za chvilku ma devet mesicu.

laguna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:46
- Nahlásit

můžu se zepta když se tu probírá darování proč nemůže darovat krev fena po štěňatech?

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:49
- Nahlásit

laguna
myslim, že protože je oslabená (při porodu ztratila krev, která se musela obnovit) a když kojí, tak by to pro ni byla zátěž....

laguna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:52
- Nahlásit

Já nemysleta hned po porodu ani během kojení myslela jsem nejdřív za rok od porodu.

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

laguna
tak to nevim hele...

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

laguna
já myslím, že kvůli protilátkám, které si mohla vytvořit proti krevním skupinám štěňat - tyhle protilátky by pak mohly útočit na buňky příjemce

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 20:15
- Nahlásit

a mrzí mě, že s krví nemůžeme pomoct, štěňula má teprv tři měsíce - ale až bude velká, tak se určitě zaregistrujeme jako dárci což mi připomíná, že jsem už taky nějak dlouho nebyla dát krev

Indy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:16
- Nahlásit

Jestli je třeba krev, tak my můžeme. Indiánek sice bude trochu vyvádět, ale zvládnem to - 33 kg, zdravý jak řípa V Praze budeme ale až v sobotu večer!
Kdy a kde?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:36
- Nahlásit

Indy
dneska odpo jsem se slecnou mluvila a rikala, ze potrebujou uz jen NO, puvodne jsme totiz meli k veceru jet darovat, ale pak volala, ze nakonec ne, ze vet rikal, ze uz jen ovcaci, takze pro tentokrat bude Indianek usetren

Doufam, ze jim to nakonec vyslo a fenka se z toho dostane, porad na to musim myslet

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:55
- Nahlásit

Kdo by mel zajem, jeste je jeden registr tady: http://www.vetcentrum.cz/stodulky/darci Vpravo nahore vedle napisu krevni banka je vstup do formulare pro registraci.

Indy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:05
- Nahlásit

Kaccka Děkuju za info. Nevěděla jsem, že je rozdíl v krvi i podle plemen.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:09
- Nahlásit

Indy
ani ja ne, taky jsem byla prekvapena, ale mozna ty rozdily nejsou tak velky a bezne to nevadi, jenze v tomhle pripade uz to byla nekolikata transfuze. Aspon tak si to vysvetluju, ale nevim.

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:57
- Nahlásit

S tou krví to bude asi (myslim., nevim-sem hold blondýna) tak, že je vyšší pravděpodobnost, že stejný plemeno bude mit stejnou krev (je to tak aspon u koček). Jinak sme se řidili rady veta...
Moc všem děkuji za pomoc a podporu, když to pude vše dobře, bude si moct ještě někdy zakousat
Lucka Čelikovská

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 23:03
- Nahlásit

Indy
Myslim ze v jednom dilu casaku Pes pritel cloveka o krevnich skupinach a plemeni bylo psano. V televizi to take bylo. Ja jen vim ze i krev akit ma urcita specifika a darcovstvi je dost omezene. Jak je to ale u krizencu? To by me zajimalo. To asi je orisek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 23:04
- Nahlásit

grooggytak to je vynikajici zprava,urco si zakouse,to nemam strach.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 23:11
- Nahlásit

grooggy
Drzim se smeckou vsechny packy aby se uzdravila.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:24
- Nahlásit

grooggy
moc holce drzime palce, at je rychle fit a muze zase radit

Indy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 11:32
- Nahlásit

grooggy
Skvělá zpráva! Mám radost!!!
Držíme palce a kdyby bylo cokoli třeba, dejte vědět, bydlím v Nuslích u Paloučku (P4), mám Chesapeak Bay retrievera... Nicméně jsme připraveni pár litříků darovat

Ucinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:56
- Nahlásit

Dnes jsem s Betkou strávila den a je sice malátná, ale už alesponchodí sice pomalu, ale alespon se už postaví. Dneska i začala pomalu sama od sebe papkat a nemusíme jí trápit(nechtěla jíst, tak se to do ní cpalo násilim ), sice málo, ale alespon něco. Vypadá už šťastnější . Mluvila jsem už s veterinářem a říkal, že pokud hodnoty neklesnou do pondělka tak má velikou šanci se z toho vylízat, ale pokud hodnoty klesnou tak by jen přežívala a tak jsme se rozhodli jí nechat odejít... V klidu. Bolí mě, když jí vidím vysílenou. Veterinář říkal, že je až smrtelně vysílená, ale přesto bojuje! Víte jakou jsem měla radost, když mi šla ke dveřím na proti a vrtěla ocáskem, měla zář v očích. Lucie Čelikovská

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

Ucinka
pokud hodnoty neklesnou do pondělka tak má velikou šanci se z toho vylízat
držíme moc palce at to holka zvládne a zabije ještě nějaký ty figuranty!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 20:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ucinka
Taky moc drzim palce, a jen mala rada - zkuste, pokud je fenka opravdu tak vysilena, ji podavat pastu Calopet. Samozrejme po konzultaci s vetem, ale pasta je energeticka bomba a mohla by fence dodat silu bojovat dal.

Ucinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:07 - Změnil/a: Ucinka
- Nahlásit

Fifi
Vet nám jí dal, ale stejnak pořád vysílená. Naštěstí né tak jako předtím!
-------------
tak takhle ted vypadá po poslední transfuzi, foto ze dneška..

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 22:20
- Nahlásit

Deryl
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 07:36
- Nahlásit

Je moc krásná, snad to holka zvládne.

Ucinka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 19:13 - Změnil/a: Ucinka
- Nahlásit

Přesně před hodinou tento svět opustila moje milovaná fenka, kamárka, opora a ten nejlepší pes, kterého jsem mohla mít, Bety Kr-Iv-Bohémia. Pochovali jsme ji na zahrádce, kde byla tak ráda a strávila tam celí svůj život. Betynka měla ráda běhání a nadevše milovala cvičák, splina 7 zkoušek (IPO 2, ZPO 1, ZVV 1 atd.) a byla mnohokrát na bedně vítězů.
Svůj boj bohužel prohrála, ale né bez boje. Bude jí ted líp v nebi a jednou se tam schledáme.
Děkuji všem za ohromnou podporu.

Lucie Čelikovská

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 19:23
- Nahlásit

Ucinka
Upřímnou soustrast

Ucinka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 19:26
- Nahlásit

Biluška
Děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 19:32
- Nahlásit

Ucinka
do pr*ele..,upřímnou soustrast

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání