| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
Psíček
Hned jsem s tim bezela k odbornikum- nic uz nevycucli. A zalohy? Mela jsem. Mela. Jenze co cert nechtel natekla mi do skrine voda z kytky a diskety se znicily. Proste smula.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Loni jsem si na opačné polokouli smázla asi 1 000 fotek z foťáku. Tak jsem valila za kamarádem a on mi je všechny zachránil. Kdybys chtěla, dám Ti na něj kontakt pro příště. Navíc je milej, pěknej, mladej, perspektivní ...
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 14:51
- Nahlásit
Psi štěkají a karavana táhne dál ...................
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Noubuk uz je davno ve srotu a svym zpusobem jsem rada.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:00
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Můj asi mele z posledního. Ale ještě to s ním budu muset vydržet. Doufám, že se nezhroutí úplně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Fata Morgana
Morgano, máte stránky pod jedním jménem (myslím kontakt) a jako majitele stránek máte jiné jméno? A vlastně mi lezou i dvě města. Mobil nikde, jen pevná linka. A čipejsci? Jsem správně?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:11
- Nahlásit
Psíček
Víš, co mi můžeš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:47
- Nahlásit
Psíček
Můžeš mě políbit ... A kromě toho bys mi mohl vysvětlit, co je to ten "banán", jaks ho zmínil.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Psíček
A už je to tady, co se škádlívá, to se rádo mívá!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak to zase zchladni, Rosáková.,
Místo mě tam mělo být mi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:13
- Nahlásit
Psíček
Dík. A to mám já? A kde?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:15
- Nahlásit
Psíček
Co mám změnit?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:17
- Nahlásit
Psíček
Aha. Dyť je to jedno.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 20:19
- Nahlásit
Psíček
Ty si fakt zajdi k Chocholouškovi! Asi takový expert, jak se děláš, nebudeš, když tu pořád šíříš stejný blud. Kdybys byl expert, věděl bys, že to, co píšeš, není pravda. Nebo to děláš schválně.
Tak si to plácání užij. Nazdar.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:32
- Nahlásit
Psíček
Že ty už zas balíš holky.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
Psíček
Nebyl, zítra mě totiž sežere medvěd.
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 09:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Morgano, máte stránky pod jedním jménem (myslím kontakt) a jako majitele stránek máte jiné jméno? A vlastně mi lezou i dvě města. Mobil nikde, jen pevná linka. A čipejsci? Jsem správně?
Jste blízko, svoji webku jsem nedávno zrušila a to co jste našla je chovka, ze které pochází jeden z mých čihafů, malé mám 3 + jednoho tuláka, kterého nikdo z psochránců nechtěl a tak zůstal - dneska jsem za to moc a moc ráda. Spočátku byl divoký, zabil v lese mládě divočáka před zraky bachyně, zabil srnku, pral se a furt utíkal, ale taky se furt vracel a myslím, že dneska je i on rád, že zůstal.
Psíček
Pokiaľ ide o teba Viktor, odpoviem ti v materčine, lebo časy keď som ti chcela´být blíž´ jazykom českým sú v prachu, tykám ti teraz nie preto, že sme na nete, ale preto že časy keď som si ťa vážila sú v tom prachu dtto.
Dnešná doba je plná, priam až narvaná ľuďmi necitlivými, arogantnými a agresívnymi, ktorí sa potĺkajú životom raziac životný a spoločenský štýl Žijeme proto, abychom urvali co se dá a vyje*ali s kým se dá. Ak som si myslela, že si výnimočný, tak musím verejne priznať, že som pochybila, pretože si nie len že ovcou v stáde týchto nímandov, ale tvoje chovanie na nete je ukážkou ich charakterov par excellence.
Takíto ľudia sa domnievajú, že vydrbujú s kdekým a kdečím a nedochádza im, že vydrbli najmä sami so sebou.
Kdečo mrzké sa ľuďom v živote stáva, ľudia padajú na kolená, ba až k zemi, kde ich dorazí pár ďalších rán, poučí sa každý, ale len Človek je schopný zostať Človekom - dokáže pochopiť a ospravedlniť chyby iných páchané na ňom i chyby vlastné, je schopný odpustiť iným i sebe a odkráčať z minulosti s Hrdosťou a Cťou. Tohoto je schopný ale naozaj len Človek a nie človek.
Tvoje tatoo nie je tak celkom len o láske k bytosti Šedyho, ale je to tiež tvoja projekcia túžby byť ním, byť vlkom, psom, či vlkopsom, tá projekcia ale navždy zostane len zbožným prianím malého človeka a to doslova, pretože podľa toho ako sa na nete chováš, je psom a vlkom ani nehovoriac, tvoj charakter na míle vzdialený.
Nečakám, že sa tu verejne ospravedlníš ľuďom, ktorých si vysmial, ponížil a dourážal, pretože ovce postrádajú veľkosť Človeka.
Záverom:
Ak sa nemôžeš zbaviť ilúzie, že mojou motiváciou k venovaniu ti času na tomto serveri je moja láska k tebe a nejaké rojčivé očakávanie, tak vedz, že ako muž ma viac skutočne nezaujímaš, pretože nie si Mužom a tým nemyslím telo.
Ponechávam ťa (tvojmu) osudu i ako malého človeka.
Dnes je Zuzany - mám sviatok a v tejto chvíli som už obdarovaná viac než dosť, mojim najväčším potešením je ovšem obdarovávať iných a preto až si nájdem popoludní trochu času na internet, založím novú tému, o ktorej som sa tuná zmienila. Bude to téma pre ľudí so Srdcom, ľudí chytrých, alebo ´len´ vnímavých, proste pre Človeka. Chcem ti preto povedať že ty sa v tej téme nehľadaj.
Z vyššie uvedeného jasne vyplýva, že to nebude priestor určený tebe.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:54
- Nahlásit
Takhle po ránu příma čtení.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:37
- Nahlásit
Psíček
příjemný den, pane Psíčku.
Jak jste se tu měl, když jsem nebyla přítomna?
|