Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomozte najít uprchlého Psíčka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:29
- Nahlásit

koho výštěk to je a kde
Příjde na to ..

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:29
- Nahlásit

Psíček
to jste napsal komu .. pane ?

Smecka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:50
- Nahlásit

... koprovka.

Smecka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 19:21
- Nahlásit

Neznám pana Rodolfa, to víte, ta hlava ...
Sladká koprovka? Máte zvrhlé chutě.

Smecka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:24
- Nahlásit

Samozřejmě, vám vždycky.

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 01:53 - Změnil/a: Fata Morgana
- Nahlásit

Tak co? Našly jste ho?
našli nenašli

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

našli

Psíček

Vážený pane,
sebekázeň je výsadou vůdců a Vy se zde chováte jako psí spratek. Chovejte se jako vůdce a i na tomhle servru, nejen tam kde si připadáte zranitelný, protože jak vidíte anonymita není bez nebezpečí opravdu pro nikoho a ono to bude tím, že někteří lidé se anonymně velice rádi svlékají a exhibují, čímž se stávají snadným terčem lovců všeho druhu. Ty Vaše přiblblé příspěvky, urážky, sprostoty a tak dále .. zde jednou odnese proud řeky času, tak začněte využívat inteligenci k vůdcovství ! humor ač jiskrný, ale nedestruktívní (učte se třeba od pana agroška, kterému je tahle schopnost vrozená) Zanechte po sobě práci. I zde. Vykašlete se na Jekyllhyda a zkuste být celým člověkem, vlčím vůdcem chceteli. Ať až se jednou budete z tohodle světa odebírat si můžete vydechnout se slovy na rtech ´ dobrá práce, Viktore´, aby jste sílu svého jména Dostál. Protože jen takhle bude vítězství Vaše, vítězství hodne jména, které Vám dala do kolébky máma.
Pokud to dokážete, budu vždy na Vaši straně, budu Vám držet všechny palce a myslet na Vás ne srdcem ženy, ale srdcem skutečného přítele. Pokud ne, Vaše psí království dřív nebo později lehne popelem, protože teorie chaosu, neboli motýlí efekt pracuje pomalu, titěrně, ale efektivně, protože je důsledné a tenhle fenomén znáte koneckonců z praxe s pejsky. Motýlí efekt - ´sen´ o motýlovi, vzpomeňte si, tohle je jádro jeho poselství a jen Vy jediný pochopíte bohatství pečlivě zde ukryté, pokud ovšem budete vnímat.
Můžete tedy vnímat, nebo se jen dál smát .....
Vaše volba bude stejně tak i Vaši cestou.

Zvažte reakci na tenhle příspěvek, protože jestli odpovíte pro ten poslední výštěk, tak vězte, že ego je dobrý sluha, ale velice špatný pán. Jako pomůcka ať Vám třeba poslouží pomyšlení na Boha, za kterého se na tomhle servru rád pasujete. A Bůh (inteligence nejvyšší chceteli) mlčí.
Vaše
Zuzana Šaffová

Psychiatr psů
Děkuji Vám za ukotvení vlákna v celé téhle pavučině, aníž by jste Vy sám tušil, co z něj vzejde.
Je to vlákno velice silné a ego psího puberťáka jej udržovalo neustále živé, páč ego je opravdu dobrý sluha. Osobně Vás neznám, ale Vaše sebekázeň, která je zde průkazná, mluví za Vás velice výmluvně.
Děkuju pane, ať už jste v jádru kdokoli, to víte nejlíp Vy a jen Vy sám a taky jen Vy sám jste schopen korekce, protože bolest je bolestí Vaši.
Hodně štěstí.

Všem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

Fata Morgana
Dalekáť cesta Tvá! Marné volání!

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 15:47
- Nahlásit

Vlčáčková
Na Vás som pozabudla, prepáčte, napravím to:
V tomto vlákne je nie len spústu indícií, ale sú tu info, ktoré dokáže ´prečítať´ len málokto. Jednoducho povedané prečíta ich len jedinec, ktorý vidí aj ten milimeter ´za´.

Skrátka sú ľudia a ľudia, sú vlci a vlci a sú energie a energie.
Blokla som istý transfer a nebudem viac vysávaná, je to prosté.
Mmch. sú ľudia, ktorí sa vkuse dohadujú, vkladajú energiu do žabomyších vojen a to takej emocionálnej intenzity, že na úrovni energií na sebe proste vzájomne parazitujú a to je presne prípad Vás a psíčka. Inak Vám to neobjasním, bo to sú ďalšie a ďalšie orechy a to už by tu bol hotový orechový háj a nie český pes

Marné volání!
Trt volání, páč echo je v principu bumerang vlastního druhu energie a tá moje je druhu zcela jiného, neli opačného než je energie psíčka, on to vycítil, pže není blbec a pak řekněme třeba, že na vlčici zahrál vlka, čímž se kanál otevřel a já ho prostě tankovala.

Fact & Fiction

Hodné štěstí i Vám !

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:06
- Nahlásit

Psíček
Inak k tomu čo tu prezentuješ ako schizofrenickú hru by ťa vyrazili z prvej skúšky, nieto ešte doktorát.

Všetko to tu máš jak na striebornom podnose, v pošte a z pošty, stačí aktivovať komp

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:51
- Nahlásit

Psíček
Chcu byť žaba, myšáčku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:59
- Nahlásit

Fata Morgana

Já jsem na psychologické a filosofické řečičky moc málo zavedená. Na kanály nevěřím ani na Marsu a na tajemné energie přenášené mezi lidmi také ne.

Jsem prostě přízemní a tupá. Zkusím nějaké kyvadélko, virguli nebo amulet, třeba to pomůže.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:00
- Nahlásit

Psíček
Nikoliv. Chci být pěkná jedovatá ropuška.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:09
- Nahlásit

Psíček

Tachyon čtvrté demence? Ten neznám.

Kosmonaut být nechci. Kdybych chtěla zaměstnání, kde budu pořád zablitá, budu se zajímat o degustátora alkoholu.

Rudu asi nezkusím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 18:10
- Nahlásit

Psíček
Tahle role se ti nedaří, chce to změnu.
Né? Jak to víš?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:00
- Nahlásit

Psíček

Vnes do té své jeskyně aspoň trochu světla!
Tssss, na takovéhle rady Ti kašlu. Snažím se svou astrojeskyni udržet bez parazitního světla!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:54
- Nahlásit

Psíček

O takových energiích FM nepsala. A já myslela parazitní světelné záření. Ne psychotronické blbosti.
Na ještěry se docela těším. Bude prča, až se budou plazit z kosmické lodě a chytat nás jazykem za nohy, aby nám lípli čip.

V poslední vstupu FM mě zaujalo, že na sobě vzájemně parazitujeme. Tak nějak si neumím prakticky představit parazita parazita, který je zároveň hostitelem téhož parazita. To pak ten transfer vůbec nic nepřináší, né??? Nebo že by účelem bylo samozničení? Pokud jo, tak by asi bylo lepší, než s Tebou diskutovat, radši se rovnou zastřelit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

Aštare

Jakpak na ty ještírky vyzraješ, co? Namočíš je do lihu a vypiješ?

A o co, že si na to měkká?
A budeš se mi Pak starat o mé pejsky až do jejich smrti? A to tak, jak jsou zvyklí? Vezmeš si je do postele na noc, budeš je drbat za ouškem, na bříšku a na zádíčkách? Budeš s nimi chodit mezi jejich kamarády lidské i psí? A budeš jednou ročně jezdit na rodinnou oslavu? Pořídíš jim auto? Jóóó?

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:17
- Nahlásit

Pomozte najít uprchlého Psíčka
Uš je strana pjet a ještě se nenašel?

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Paní kolegyně, z Vašeho chování je patrné, že jste se již rozhodla a prosvítájí zde dvě alternativy:
1/ Konzílium profesionálů opouštíte:
a) za účelem nabídky kvalitního sexu chlapci Psíčkoj
b) z důvodů citových
(njn člověk profesionálem & profesionál člověkem)
add 1a) doporučuji sehnat reference
add 1b) co se samotného citu týče, jak jistě víte, je to instinkt s poměrně velkou mocí potlačovat všechny ostatní instinkty. V tom je extrémně nebezpečný. Spousta lidí zvládne „přeprat“ samotný sexuální pud, ale tohle je téměř nemožné.