| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:37
- Nahlásit
reneeska
hele dalo by se nějak zjistit jako to má teda s těma fenama? na 2-3 týdny bych ho mohla ubytovat, ale jsem v bytě se dvěma fenama a celou dobu ho držet v kleci se mi asi nějak nechce
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:38
- Nahlásit
Biluška
No jo, jenže vrazil on do mě
kdo driv prijde, ten driv mele.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 07:41
- Nahlásit
younglady
Jedině kontaktovat Nadační fond ...
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:03
- Nahlásit
reneeska
Dal jsem to na amstaff.forum.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 11:52
- Nahlásit
posílám nahoru, hledá se domov trvalý
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 12:07
- Nahlásit
přežil, dneska si ho beru k sobě (pokud proběhne v pořádku seznámení s mýma fenama) a budeme hledat trvalý domov
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
Tak nakonec je do zítra je u původní majitelky (manželky) a dál to vypadá, že je trvalý zájemce, kterému ho jeden pán dneska představit, tak držte palce!!!
Psíček
pokud bude muset jít ke mně a seznámení nebude ok, ale bude se jednat třeba jen o víkend, kdy u mě bude, pak nastěhuju moje feny k rodičům, pokud by šlo o delší dobu (týden a více) muselo by se akutně rychle hledat jiné řešení
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 08:59
- Nahlásit
younglady
trvaly zajemce? Tak rychle sehnany?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 10:16
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
bohužel trvalý zájemce už není, nevypadal úplně důvěryhodně, takže se hledá dál.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 10:54
- Nahlásit
younglady
no, vzdyt to bylo divne. Mela jste toho psa v ruce? Vite jak to myslim. Jestli ho nejak panicek povahove nezkreslil. Aby v tom nebylo fakt neco jineho. Jak ma clovek verit kdyz se tu pise 'manzelka- byvala majitelka' ? Cele je to postavene na hlavu. Chapu ze lidi chteji pomoci, ale aby z toho nebylo vic skody nez uzitku. Stehovat nejake dve feny k rodicum, zkouset chovani psa k fenam a ohrozovat je, brat si docasne psa do bytu a zminit pobyt psa v kleci je nesmysl. Snad to ale dopadne dobre. Snad.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 12:41
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Psíček
Pesan přebírám dneska večer, ozkoušíme jeho chování k čubám, jestli bude ok, vezmu ho k sobě, jestli ne, máme ještě jednu slečnu, která by si ho k sobě vzala, ale pán by byl raději, kdyby byl s dalšíma fenkama kvůli případnému smutnění, nežraní atd. O pejskovi komunikuju s paní z nadačního fondu od úterý, pán se o psa chce starat, ale bydlí v autě a dělá taxikáře, takže tam pes být nemůže a dneska bývalá manželka odjela na dovolenou, doteď byl pes u ní.
Pokud dneska pejska převezmu, hodím se o něm info, budu mít celý víkend na to, abysme se seznámili, tak snad o něm zjistím co nejvíce.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 12:58
- Nahlásit
younglady
jak s fenkama? Vzdyt tvrdil ze feny taky nesnasi a aby se mu nestyskalo? Vzdyt ho chtel utratit!
No a je to tady: manzelka na dovolene. Jestli mohu poradit: vyserte se na to a pomozte jinemu psovi co je opravdu v nouzi. Tohle je jen vydirani. K nicemu to nepovede- ztrata casu. Neohrozujte si feny, nekomplikujte to sobe a rodicum,... jestli mohu radit.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:01
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
od začátku je uvedeno, že feny v pohodě, pokud ví, že to jsou feny, tzn. má šanci je očuchat. Odsoudit člověka je velice lehké, věřím tomu, že v zoufalé situaci ho to utracení napadlo, ale neudělal to, což je pro mě důležitější fakt. Feny si neohružuju, rodičům nic nekomplikuju.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:10
- Nahlásit
Dela taxikare tak at si zaplati hotel pro psy. Pan jak se zda zneuziva dobroty lidi. A take si nedovedu predstavit to testovani na feny.
|