| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:03
- Nahlásit
Nadační fond PES V NOUZI
SPĚCHÁ - ZACHRAŇME BULÍKA PŘED USPÁNÍM (5 let, hodný na děti, s PP,čip,Praha)-dnes volal zoufalý pán, po rozvodu vyhozen manželkou i se psem na ulici. Musí žít v autě,je bez peněz. V útulku mu ho nevzali. Požádal nás o pomoc, že prý dá zítra pejska uspat, prý nemá na vybranou. Pes je hodný na děti a lidi,je s PP. Kdo by mohl u sebe bulíka alespoň pár dní nechat, než mu něco najdeme ? Krmivo dodáme, pejska přivezeme.
URL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:06
- Nahlásit
po kom to je? fotka by nebyla?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:15
- Nahlásit
viz zprávy z Fondu:
Nadační fond PES V NOUZI: Pejsek je hodný a bezproblémový, zkoušíme získat foto. Hledáme i psí hotel, kde bychom ho ubytovaly alespoň na jednu, dvě noci... ale potřebujeme i tak Vaši pomoc. Pejsek je s PP, odčerven, prostě domácí mazel, fixovaný na páníčka. Krmivo také dodáme. Pán je ale zoufalý a není teď dost schopný uvažovat, neví kam ho dát. Musíme zasáhnout. Děkujeme!
Pán jede k nám do fondu, vyfotíme si ho a fotky dodáme ihned na web!
... Takže se neví ani chovka a není zatím kontaktovaná ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:26
- Nahlásit
reneeska
kamarádka dělá NO a bulíky, ted´ mměla první odchov, tak proto jsem se ptala, že lidi od bulíků zná.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:31
- Nahlásit
kejtlin
Pán dorazil do fondu a hle
Nadační fond PES V NOUZI:
JE NÁDHERNEJ, jedná se o staforda, je čistý, veselý, štíhlý a vysoký, vůbec ne zavalitý. Chodí bez vodítka, slyší na jméno Douglas a dával mi pusinky... pán bude mít zítra veškerou dokumentaci. Pán působí rozumně, nevím jak to bylo, ale dne...s ho vyrazila od manželky prý i policie. Douglase jsem si vyfotila, za chvíli sem dám foto. Nemá rád ani pejsky ani fenky... raději bych to ke psům neriskovala. Je to závisláček, bude si chvilu zvykat, až nebude páníček.... Tet. číslo nemá, k chovateli ho pán dát nechce, prý je někde z nymburka a paní byla divná, něco se mu nezdálo.... takže nevim. Teď jdu ty fotky vyvolat.
Že já se na to rovnou nevyseru dycky, na blbečky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:32
- Nahlásit
reneeska
tak zuzka lidi od stafordů znát nebude, ale fotku dej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:37
- Nahlásit
reneeska
Že já se na to rovnou nevyseru dycky, na blbečky
kejtlin
tak zuzka lidi od stafordů znát nebude, ale fotku dej.
tak tady někdo vod stofárdů je tuty
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
Voe a ten Fond taky, prý budou klidnější když bude Douglas u HODNÝCH lidí, já kua budu klidná když bude u ZODPOVĚDNÝCH A ROZUMNÝCH lidí, hodní být nemusí
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:56
- Nahlásit
Douglas
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:57
- Nahlásit
reneeska
tak ten je luxusní!!!!!!!!!!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:59
- Nahlásit
kejtlin
To jo ale aby si někdo kdo chce psa jako jednu z možností utratit, diktoval kam půjde nebo ne (viz ne ke psům a ne k chovateli) mi přijde fakt vtipný. Su zas akorát nasraná že sem se do toho vkládala.
Btw zítra osloví Rudu, dle jedné slečny by se o něj třeba postaral a "srovnal" jej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:02
- Nahlásit
reneeska
je ho škody, vypadá jako vyrovnaný pes. mám 13 psů a 14 fakt nemůžu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:05
- Nahlásit
kejtlin
heh, já mám 2 a 3 fakt nemůžu a nechci!
vypadá moc dobře, mě se bílohlavci líbí, něco se mu určo najde
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:05
- Nahlásit
škoda, že nemá rád ani feny... vzala bych ho, ale mám čubu doma
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
kejtlin
je ho škody, vypadá jako vyrovnaný pes. mám 13 psů a 14 fakt nemůžu.
Nemá rád ani pejsky ani fenky...
ja myslim, ze je jedno jestli 13 nebo 5, pokud nemas dost kotcu a casu, aby ses mu venovala zvlast.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:30
- Nahlásit
argosek
bohužel mám jen 3 kotce a 4 velký psy
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:34
- Nahlásit
Psíček
To na tý fotce je AST s PP jo? Pochňopil jsem to gůd?
No prvně to byl bulík s PP, teď asi AST s PP ale ve finále to bude picbum
A ano RD přeci, když doga měla čas do víkendu, tak už má asi místo
Mno já si zase myslím, že vzhledem k povaze této informace ji nelze přikládat takřka nijaký význam.
Taky si myslím
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:34
- Nahlásit
Psíček
Mno já si zase myslím, že vzhledem k povaze této informace ji nelze přikládat takřka nijaký význam.
rozhodne je bezpecnejsi prikladat vyznam takoveto informaci, nez pripadne informaci opacne.
kejtlin
kolik kotcu mas, tolikrat jsi clovekem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:38
- Nahlásit
argosek
kolik kotcu mas, tolikrat jsi clovekem
nové moudro do života
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:40
- Nahlásit
No hlavně to nemá vliv na to jestli v novým domově bude jedináčkem či ne ... nebo chápu něco špatně?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:41
- Nahlásit
reneeska
Taky si myslím
ale jo, ja chapu, ze 9 z 10 zdejsich diskuteru zvladne do smecky zaradit normalniho pejska a minimalne 8 z 10 zvladne do smecky zaradit pejska, co nema rad jine, ale stejne..
Psíček
To ale nijak nesouvisí s tím, co jsem psal. Já psal o tom, že ta informace není nikterak věrohodná.
mas pocit,ze pan,ktery se snazi co nejrychleji nekam umistit psa, si bude vymyslet, ze se tento nesnasi s jinymi? nebo myslis, ze si chovani psa, kvuli kteremu si to mysli, spletl treba se snahou o steneci hratky?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:44 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
reneeska
jedinackem byt nemusi, ale je treba mit pro nej pripravene podminky. ja myslim, ze kazdemu prumerne inteligentnimu zajemci bude jasne, ze pokud ma psy zavrene v kotci a nepousti je dohromady, neni vzajemna nesnasenlivost prekazkou.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:45
- Nahlásit
argosek
mas pocit,ze pan,ktery se snazi co nejrychleji nekam umistit psa, si bude vymyslet, ze se tento nesnasi s jinymi? nebo myslis, ze si chovani psa, kvuli kteremu si to mysli, spletl treba se snahou o steneci hratky?
Vzhledem ktomu že žil s pocitem že má bulíka s PP a má cosi bez tetování, tak asi .... nevěřím, beru to jako by tam ta info ani nebyla
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:46
- Nahlásit
argosek
JJ kazdemu prumerne inteligentnimu ..... proto jsem psala že nechci aby měl hodné páníčky, ale rozumné a zodpovědné
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 20:46
- Nahlásit
reneeska
Vzhledem ktomu že žil s pocitem že má bulíka s PP a má cosi bez tetování, tak asi .... nevěřím, beru to jako by tam ta info ani nebyla
no jo vlastne - ja bych mu pro jistotu neveril ani to, ze ma 4 nohy a dva ocasy.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 21:53
- Nahlásit
Tak napred bulik a pak je to jinak? Jak muze mit tedy clovek jistotu jak to se psem opravdu je? Jak nekdo muze mit jistotu o povaze kdyz doslo k tak radikalni zamene plemen? Jen aby to byl opravdu pes v nouzi (?) Aby to nebyl jen spor o majetek- pomstu pri rozvodu a panicka psa nehledala. Take by v tom mohla byt dovolena a pan chce usetrit za hotel pro psy. Fond by si mel napred vse overit a pak pustit jiste info. Takovehle hekticke bez promysleni jednani je blbost. Ten kdo by si psa vzal k sobe by mohl tvrde narazit.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:25
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Ten kdo by si psa vzal k sobe by mohl tvrde narazit.
do ceho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:30
- Nahlásit
argosek
do ceho?
Do bulíka .
Mě fčera jeden narazil do kolena a bolí mě to ještě teď Bulíci jsou vážně tvrdé plemeno
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:34
- Nahlásit
Biluška
vidis, kdybys byvala narazila ty do nej, mohlo koleno bolet bulika a moh rikat ostatnim psum, jake jsou ti jesenicane (nebo co to tam mate za hory) tvrde pleme!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:37
- Nahlásit
argosek
vidis, kdybys byvala narazila ty do nej, mohlo koleno bolet bulika a moh rikat ostatnim psum, jake jsou ti jesenicane (nebo co to tam mate za hory) tvrde pleme!
No jo, jenže vrazil on do mě
|