| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ketty
je zájem??Jupííí
A ví se něco o těch lidech?? Víš něco víc, nebo třeba nemám někam zavolat, nechci být vlezlá, ale chtěla bych mu najít ten správnej domov. , mám ho v osrdí, je to jako by byl můj
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
PetraK jasne chapu ja ti dam klido cislo na kamose mu zavolej a domluvte se noo spolu lepsi nez prezeme ale ma vztah k pejskum mooc vrelii a nehledal by pro nekoho kdo by je nemel rad.. [
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ketty
O.Ká, tak já se mu odpoledne ozvu, jestli to nebude blbý.
Huž ho můžeš smáznout. A on by si ho nebral pro sebe, ale bylo by to pro někoho jinýho, chápu to dobře?
Číslo smázni, mám ho napsané. dík
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:01
- Nahlásit
PetraK jojo chapes to dobre neni to blbi a lepsi nez se domlouvat deset osob takle to bude mit z prvni ruy a zepta se na co chce...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:24
- Nahlásit
volala jsem z pevný, zatím to nebere, zkusím to znovu později.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:27
- Nahlásit
PetraKjasne mozna je ve sluzbe on je to statni organ a ted si nejsem jista jestli psovod
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
ketty
o.káčko
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
PetraK tak mi volal ted nazpatek neb volal na cislo ztoho zmeskanyho a byla tam naka spojovatelka prej no a rikal ze volal tomu znamemu a ze on chce jen ciste NO tak bouzel ..se omlouval a ze sme zlaticka a dekuje za nabidku mam vyridit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ketty
huž sme ve spojení. Tak tetkon to neklaplo, ale slíbil to vyhodit u nich na cvičáku, tak třeba, třebááááá se někdo najde. Vysvětlila jsem mu naprosto dopodrobna co za šílence to je a koho pro něj hledám - chudák musí mít hlavu jako plynojem, teď jsem mu posílala odkazy s fotkama - asi tak milion fotek , prý to tam k nim přepošle. Já bych tak moc chtěla toho čokla pro sebe a když už nemůžu pro sebe, musim mu najít někoho nejlepšího
Ketty - moc díky za pomoc.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:49
- Nahlásit
PetraK nemas zac super ze ste se takle dohodli aspon necoooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:18
- Nahlásit
Tak šup s tebou Cvoku nahoru. Ať nezapadneš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:26
- Nahlásit
Tak hup s Cvokem na oči zasejc.
|
Wita
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:29 - Změnil/a: Wita
- Nahlásit
Cvoček a miminka Byl z těch prcků ohromně nadšený
Další foto se štěňátky tady:
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:37
- Nahlásit
Wita
jéééééééééééééžiš!! Von je pipina!! ach jo, zatím nemám nikde úspěch
Dík za fotky, teď jsem neměla pár dní čas do Dášenky načíhnout.
Kdybych aspoň nebyla tak daleko, chodila bych s ním ven.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:21
- Nahlásit
Hop s magorem vzhůru
|
Wita
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:39
- Nahlásit
Jj, za půl dne venku na prochajdě by byl šťastný jak blecha. :-D Já když se do útulku dostanu, vždycky ho vytáhnu. Beru sebou ještě Arinku a to je síla, jsem jak zapřažená za koněma, na sněhu je absolutně neubrzdím. Jsou to cvoci oba, ale naprosto k zežrání. do Cvoka je snadný se zakoukat, je to sympaťák, tak snad brzy někoho konečně osloví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:46
- Nahlásit
Wita
tak snad brzy někoho konečně osloví
taky v to pevně doufám a přála bych mu fakt někoho, kdo mu dá náplň a zaměstná ho.
Jak se snáší s čoklidama psama?? Co jsem viděla na fotkách tak snad dobrý??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 15:00
- Nahlásit
Tak já zase s Cvokem popolezu hore.
|
Wita
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:22 - Změnil/a: Wita
- Nahlásit
PetraK
Jak se snáší s čoklidama psama??
Dobrá otázka Cvok je v pohodě. Teda jen do tý doby, než po něm někdo vyjede. On je to vážně trubka, dokáže tak dlouho otravovat nějaký pesa, aby si s ním šel hrát, že to milej pes už nevydrží a po Cvokovi se ožene. A to si pochopitelně Cvokouš nemůže nechat líbit, takže se do nebohýha pejsana zahryzne. Takhle se mi na procházce do sebe zakousli s Čendíkem, což nebyla žádná prča, páč Čendík je jak bull, kousne a už nepustí. Cvok je třikrát tak těžký, takže dostat je od sebe byl nadlidskej výkon, ale povedlo se, přežili jsme všichni Myslím, že k tomuhle nebude docházet, pokud Cvok bude mít trochu výcvik a vybije energii pohybem, protože jinak nemá se psama žádnej problém.
Btw tady jsou nové fotečky s malým synovcem Dominičkem a s mým Brďou
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 09:21
- Nahlásit
Wita
díky za info, tohle je důležitý vědět, páč Ešus o psí společnost nestojí a ohuhlá toho, kdo ho otravuje, dá mu najevo , že ne. Tak pak aby člověk věděl. A fotky jsou super.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
tak šup Cvoku nahoru, ať je Tě vidět
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 09:44
- Nahlásit
jeste enma panicka joo mouliinekk kurna pojdte mi nekdo postavit ty kotce nekdo dovezte material a je to ja si to odsat co pujde nastehuju doom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:11
- Nahlásit
Tak už dlouho Cvok neby na očích, tak ho zase povystrčím nahoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
a ještě připomenu Cvoka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:07
- Nahlásit
tak znovu povyskočím s Cvokem nahoru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit
PetraK
Servus Esus.
Esli dobre koukam, tak aktivista Zoro Cvok odjel domki!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 15:50
- Nahlásit
Fifi
kecáš?? Fakt? Já nestíhala koukat, vím, že byl teď v Chcete mě, ale neviděla jsem to, tak asi na základě toho. Díky moc za upozornění. Skočím se mrknout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
já mám takovou radost!!!!!!!!!!!!!!!! A doufám, že se Cvok dočká všeho toho, co potřebuje. A nový páníci přežijou jeho temperament
|
Wita
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:38
- Nahlásit
Nevím, jestli už se PetřeK ozvali z Dášenky, tak jen pro info:
Chcete mě bylo velkým zklamáním, na Cvočka nevolal jeden jediný zájemce!!! (v podstatě nejvíc ohlasů bylo na modrou britskou číču, jako by ani jiné kočky neexistovali, třeba ty úplně obyčejné, že ). Naštěstí Cvok byl již zamluvený. Vzal si ho pán do Harrachova. Už to sice není mladík, ale měli s manželkou fenku NO, Cvok bude mít k dispozici velkou zahradu, dostatek procházek a altán s gaučem místo boudy A taky u sousedů kamarádku chrtku. Cvokhaus to sice není, ale nikdo jiný Cvočka nechtěl, a i tak myslím, že se u pána bude mít fajnově.
|