Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 3letá rotvajlerka s PP z Německa hledá nový domov!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:41
- Nahlásit

Plus dalsi, pan osobne mluvil o tom, ze v patek cubu utrati a najednou ji strasne miluje a nechava si ji....hrajou na city....cely je to divny

qmatous
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 23:06
- Nahlásit

careynka:
Jaký by podle tebe měl důvod ji utrácet, když jak říkáš, měl vážné zájemce? Proč by s ní jel 120 km z Prahy do České Lípy a zpět (zatímco ti vážní zájemci si byli ochotni dojet jen do Mladé Boleslavi)? To by asi ta injekce byla levnější řešení, kdyby se jí chtěl zbavit, ne..
Promiň, ale tvoje dnešní příspěvky na mě působí jako naštvané kopání někoho, kdo už se těšil, že získá zdarma papírovou čubu ze zahraničí, jinak si tvoje rozčílení vysvětlit nedokážu.

alenas
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 23:16
- Nahlásit

qmatous
Tak jste tedy vedle jako jedle - ja s panem osobne mluvila, chtela jsem jet az do Prahy, chtel ji privest sam, takze jsem souhlasila. Jinak skoda, ze nemam nahrany telefonat - me osobne do telefonu rekl, ze mu ji dcera nechala s tim, at ji klidne necha utratit. Jinak me rekl, ze jede do Nemecka, dalsimu zajemci do Parize, Vam na Kanary - no at si jede kam chce - ale jedno Vam reknu - jeho chovani je podivne, kdyz odjizdel, rekl doslova - nevidime se naposledy, zavolam. O co slo, rict, prominte, chci ji dat jen do bytu na gauc - vzdyt o nic nejde - pan si dela z lidi blazny a Vy ho hajite.Ja mu na rovinu rekla, ze na gauc ji nemam, ale v tom pripade nechapu to, ze kdyz jsem s nim mluvila telefonem, tak vedel, ze bych ji chtela na chov - nabidla jsem mu i stene po ni, pokud by se mi povedlo ji uchovnit. Pak najednou zmeni nazor, ze jen na gauc - asi by se mel pan nechat prohlidnout od nejakeho lekare. Zanet mela fena jak hrom, nenechala si sahnout ani na hlavu, je to videt i na tech fotkach od Vas, jak ma nize posazene ucho.

qmatous
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 23:29
- Nahlásit

"dcera nechala s tím, at ji dá klidně utratit" x "chtěl jí dát utratit".. cítím tam ten rozdíl jen já?
Do Německa jel - letěl totiž z Frankfurtu. Zda do Paříže nebo na Kanáry opravdu nedokážu říct.
Předpokládám, že z vašeho telefonátu si jaksi neuměl představit realitu a že "nedám ji na gauč" znamená "dám do kotce". Když k Vám přijel, asi ho to trochu překvapilo. Určitě Vám to mohl říct na rovinu, to s Vámi souhlasím. Ale na druhou stranu, pokud někdo přijede a zase si psa odveze, asi by mi došlo, že mi ho dát nechce..
Že měla zánět Vám také věřím, upozornil mě na to a přidal nějaký lék, ale v tuto chvíli je to ucho čisté, fenka si jej normálně nechá prohlédnout, hlavou neklepe..
Přijde mi, že v tom pořád hledáte bůhví co, ale pokud byste se nad tím v klidu zamysleli, tak je snad jasné, že on ani já nemáme důvod hrát nějaké "podivné" hry.

alenas
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 06:25
- Nahlásit

qmatous
Nic v tom nehledam i Vam jsem poslala odkaz na chovku, nic jsem netajila, nemela jsem proc a pana vubec!!! nezajimalo, kam ji dam, mluvili jsme spolu dlouho - chtela jsem kupni smlouvu , aby se mi nahodou nestalo, ze si to dcera po roce rozmysli a pro fenu si prijede. Hlavne ji chtel mit do ctvrtka z baraku. Nabizela jsem mu, ze si pro ni prijedu v tydnu, chtel ji dat pryc hned- za 2 hodiny byl u nas. Take jak je vidno nemate vsechny informace .A co si mam myslet o cloveku, ktery vam poda ruku a rekne, ze se ozve ze se nevidime naposlede a pak ctu Vase radky? Ze je podvodnik- bohuzel. Me osobne bylo jasne, ze se uz neozve, ale jeho jednani je ponekud zarazejici, nemyslite. A nejsem jedina s kym takto jednal. At si teda dela blazny z Vas , kdyz mu tak verite.Myslim, ze nema cenu se dal dohadovat, kde je pan a kde je fena, ale vam pisi jen jedno, pokud budete zase chtit dat nekam inzerat, me uz neoslovujte, nechci mit s Vami ani s panem Krupkou nic spolecneho.

careynka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:00
- Nahlásit

qmatous
Jen detail...ja cubu nechtela, jen jsem se ptala ze se zeptam po znamych....takze o me urcite nejde,ale o ten pristup

careynka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 08:02
- Nahlásit

Jinak souhlasim s Alenous, timto to pro me konci tim, ze pan je lhar a podvodnik
Dal uz nereaguji....

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání