Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 3letá rotvajlerka s PP z Německa hledá nový domov!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 16:53
- Nahlásit

Známý mě požádal o pomoc při hledání nového majitele pro fenku RTW

Gitti vom Welfenblut, nar. 05/2007

otec Hero von der Thalheimer Flur
http://www.working-dog.eu/dogs-details/41735/Hero- von-der-Thalheimer-Flur
matka BEA von Oberhausener Norden

Fenka je mírná, přátelská k lidem a nejspíš i ke psům (s mým psem si chtěla hrát, i když na ní zavrčel), standardně vychovaná, možná trochu rozmazlená (gauč a tak). Známý jí má dva dny a prý s ním chodí zcela bez problémů bez vodítka.
Očkovaná, čipovaná, trochu vykrmená.

Fenka patřila dceři známého, ale ta odjela do Austrálie a fenku otci nechala, ať s ní něco udělá

V případě zájmu o fenku mě kontaktujte na tel: 604261443, mail: qmatous@quick.cz

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:06
- Nahlásit

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:07
- Nahlásit

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:47
- Nahlásit

ještě doplňuji - jako štěně absolvovala v Německu pár výstav, známka obvykle VV

careynka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:26
- Nahlásit

qmatous...a co za ni chce? A ma rtg?

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

Chce jí darovat, rentgeny asi nemá. Dcera ke psu nechala nějakou složku dokumentů, ale je to všechno v němčině. V PP jsem záznam o rentgenu nenašla.

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:42
- Nahlásit

otec i matka HD i ED frei
fotku PP můžu poslat v plném rozlišení na mail

careynka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:59
- Nahlásit

qmatous
A odkud jsi? A ten PP muzes klidne poslat colbri@seznam.cz
dik

qmatous
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 19:21
- Nahlásit

z Prahy
mail poslán

qmatous
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:11
- Nahlásit

Po neúspěšném pokusu o darování upřesňuji, že majitel ji nechce darovat do kotce a někam, kde je více psů. Dosud byla rozmazlovaným gaučákem..

Dáška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:22 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Neví, že více psů - pokud to funguje - by pro ni bylo lepší řádit s kámošema?
Jinak přejem, ať najde fajn páníky.

moll
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:38
- Nahlásit

přesně - i ve více četné psí domácnosti můžou být psi rozmazlovanými gaučáky - stačí mít dostatečný počet gaučů...a dobrá psí parta a zahrada dělá divy. člověk (teda aspoň já) se pak nemůže vynadívat na spokojeně dovádějící kamarády.

qmatous
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:40
- Nahlásit

Já nemám problém ani s rotvíkem v kotci, pokud má dostatek vyžití, ale člověk, který nejdřív posadil na gauč psa a pak až mě, to má holt asi jinak

Wottan
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

qmatous
potom nechápu,proč fenku dává pryč?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:26
- Nahlásit

Wottan
potom nechápu,proč fenku dává pryč?
Tohle mi taky malinko hlava nebere.

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:49
- Nahlásit

Hele lidičky, štěkáte na špatnej strom. Qmatouš se jenom snaží té fence pomoct a najít jí nový domov. Za rozmary a rozhodnutí jejího nynějšího majitele opravdu nemůže, stejně jako těžko může ovlivnit jeho duševní pochody.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:54
- Nahlásit

Hyena
Za rozmary a rozhodnutí jejího nynějšího majitele opravdu nemůže,
Promiň,ale teď nechápu.Tady někdo tvrdí,že za to qmatous může???
Já se jen podivila a na tom,pokud ještě vím,není nic špatnýho.A když nic jinýho,hodí to téma hore.

qmatous
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

Klid, neberu to osobně, já taky docela zírám Je to na začátku, ale osvětlím: fenka byla dcery žijící v Německu. Ta se rozhodla odjet do zámoří a fenku odvezla otci - tomuto "majiteli". Není to klasický pejskař, ale měl kdysi nějakého bullmastifa či co na hlídání, takže jakýsi vztah ke psům má. Fenku si nechat nechce nebo nemůže a je docela naštvanej, že se dcera zachovala tak nezodpovědně, ale zas se nechce psa zbavit za každou cenu a snaží se najít místo, kde bude mít fenka obdobný "komfort" jako u něj a pokud má někdo 6 velkých psů v kotcích, tak to z jeho pohledu komfortní bydlení není.
Momentálně už máme pár zájemců, co by ji chtěli spíš jako mazlíčka (nebo to alespoň tvrdí), takže snad se to vyřeší ke spokojenosti všech.
díky všem za zájem a posouvání

careynka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:36
- Nahlásit

qmatous
snad nebude vybírat až přebere. Nebo aby nakonec fena nešla utratit,byla by jí škoda

qmatous
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 21:11
- Nahlásit

Tak utracení zas rozhodně nehrozí..

ati
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 09:09
- Nahlásit

qmatous
tak jak to s fenou nakonec dopadlo?

qmatous
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:49
- Nahlásit

Tak nakonec zajímavé rozuzlení - fenka si za těch pár dní majitele omotala kolem prstu a rozhodl se si jí nechat. Nakonec odmítal i potenciálně velmi vhodné zájemce, až si uvědomil, že jí pryč dát prostě nechce. Takže tento týden jí mám u sebe, protože už měl domluvenou dovolenou na Kanárech a několikrát denně mi volá, jak se má jeho holčička. Je fakt, že je to zlatíčko a vůbec se mu nedivím.

careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:06
- Nahlásit

qmatous
To je ale zvlastni ze ji jeste pred par dny chtel utratit, ze mela obrovsky zanet v usich ho taky nevzrusovalo a ze rikal ze jede do parize a najednou je na kanarech? To uz nekomentuji...nehlede na to ze az do konce tydne mel byt v CR....nemam co dodat

careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:17
- Nahlásit

....a dalsim lidem tvrdil, ze jede do Nemecka
priste byste si meli rozmyslet, co vlastne chcete a neplasit lidi
jestli cuba vubec jeste zije

qmatous
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:20
- Nahlásit

O utracení pokud vím nemluvil nikdy, zánět vyléčil, odjíždí dnes (vzala jsem si ji včera, protože dnes by mi to časově nevycházelo) a zda je v Paříži nebo na Kanárech, tak to opravdu netuším. Když mi jí včera předával, vypadal dost důvěryhodně zamilovaně, takže docela věřím, že si jí za týden opravdu vyzvedne.

qmatous
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:24
- Nahlásit

careynko nevím, jestli tě naštvalo, že ji nedostali tví známí, fotku živé fenky ti klidně pošlu, zrovna mi leží u nohou. Pokud se cítíš vyplašená, tak se ti za to omlouvám. Řekla bych, že tento pán nebude první, kdo si nechá "nalezeného" psa, přestože to původně neměl v úmyslu.

careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 21:26
- Nahlásit

qmatous
Tak duveryhodnej prijde asi jenom tobe...mel zavolat jak se rozhodl a ani ň. Prijde mi to cely jen zvlastni, kazdemu rika neco jineho, co se mu zrovna hodi. At si cubu naboucha, byly by s ni jen problemy, resp. s nim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:10
- Nahlásit

careynka
vůbec nic mi do toho není, ale tvoje reakce mi nedá nereagovat, měla bys být ráda, že fena má domov a to co píšeš mi přijde trochu neadekvátní.

careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlin
ta je dost adekvatni, protoze ten pan i tahle slecna delaji z lidi voly. Co slovo to vymysl, akorat tahaji lidi za nos, co meli opravdu o cubu zajem. Nejdriv si vymysleli neskutecny pozadavky a pak ani nezavolali a ted se to snazi "zakecat"...je mi z takovych lidi na zvraceni...

careynka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 22:34
- Nahlásit

a za dalsi neverim, ze zanet vylecil za dva dny, plus dalsi nevysvetlitelne zahady.....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání