Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro fenu NO
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

[/i]a tak já vim,že je toho tady hafo,ale zkusit to prostě musim..Petrak taky furt votravuje Tim spíš ,že tudle čubu jsem řešila snad před rokem i tady,ale info byly rozporuplný a poslové co jsme tam vyslali nepsali nic dramatickýho,na záchrance se tvářili,že je to OK a v pohodw.No asi ne..
Hledáme domov pro krásnou, hodnou, ale strašně smutnou a bojácnou fenku ovčáka. Původně ji vlastnila vietnamská rodina a holka si vytrpěla svoje. Nedostávala jíst a byla často surově bita. I přes to si zachovala důvěru v lidi. Její majitelé už se o ni nestarají vůbec a Maruška se toulá po jednom městě u Rokycan, kde jí... jídlo dávají lidé ze záchranky. Ti nás požadali, jestli bychom jí nenašly nějaký domov. Marušce je něco mezi 2 - 3 lety, je v dobrém zdravotním stavu, nekonfliktní. Je strašně bázlivá, ale to se po vřelém zacházení určitě upraví. Prosíme pomozte!

S díky Denisa Šebková a Beáta Bejčkova

Kontakt:
777 672 127
732 344 297

edit..řešila sem to tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9072_0.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:40
- Nahlásit

hele a víš, že jsem si na to vzpomněla?? Takže jsem se nepletla, jen jsem si říkala, že to je asi náhoda.

Bude se zkoušet kontakt na útulky?

viky
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
cus pani a co vubec ta minula u Evy, jak ta se ma ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 11:38
- Nahlásit

viky
no prej gůt,volám jí tak cca za 2 tejdny.Prej už umí sedni lehni,ale vostatní povely zatim vynechávaj bo upadá do paniky už se aklimatizovala a drandí se psama jak pošuk,je nekonfliktní naštěstí.Zpočátku nevylejzala dyš Eva přišla,ale už asi po 14 dnech skáče na kotec a chce ven.a prej začla hezky hlídat,málem prej posvačila veta..no spíš to bé ze strachu,ale aspon jí zmizel ten rezignovanej výraz.Pojedem tam tuty na číhanou,furt nás zve,ale f týdle sračce nemožné,gerdě přimrzlo auto a stejně by nejela f tomdle...
PetraK
Bude se zkoušet kontakt na útulky?
no já nevim..nevim totiž essi je na tý záchrance bo co..mohla bych zkusit někde sehnat nějakej outulek nebo něco aspon dočasně,ale jednak nevim zda to ty dívky akceptujou advanak nevim jak s dopravou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:36
- Nahlásit

Jako nehlašte se všichni najednou..

bea
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 14:46
- Nahlásit

A kde pejsa je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 17:32
- Nahlásit

bea
no v těch Rokycanech..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání