Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosba o pomoc - okolí Plzně
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Ahoj lidi,narazila jsem na jiném foru na info ohledně týrané feny NO patřící vietnamcům.Bohužel je to celé značně zmatené,zadavatelka komunikuje dost divně,celé se to táhne již od léta a neděje se nic.V průběhu času se prý fena již pohybuje volně po obci Radnice u Plzně na Rokycansku ,zda se občas k vietnamcům vrací se vlastně neví...Přestože zadavatelce byla ihned nabídnuta pomoc v podobě umístění feny do příslušného útulku,komunikace prostě vázla a ona uváděla argumenty(dle mne nesmyslné) proč nemůže fenu převézt..Je prý plachá,ale od ní se prý hladit dala,prý má strach z mužů.Jedná se o to,že my bychom pro ní s naší novou expandující firmou Chyť a nepouštěj s.r.o. případně dojeli,ale zas nejsme takoví magoři,abychom jezdili někde kolem Plzně a snažili se zahlédnout fenu,kterou zatím viděla pouze zadavatelka.Chtěla bych teda poprosit někoho kdo by bydlel poblíž,zda by neobhlédl situaci a nedal nám případně vědět,zda se tam fena skutečně vyskytuje.Je to celé zmatené a divné,tak se to snažíme aspon nějak vypátrat a případně podniknout další kroky.Přikládám foto feny a nákres místa,který zadavatelka uvedla na onom foru..

Celé téma si můžete přečíst tady..
http://www.lovcibestii.cz/forum/viewtopic.php?f=19 &t=547&st=0&sk=t&sd=a
Křížkem je na mapce označeno místo,kde je kotec ,ve kterém jí vietnamci chovali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:12
- Nahlásit

Psíček
Bojoví psi mají hladit po boku?? Se ptám, páč jako čerstvá majitelka bojového buldoga (a stará majitelka bojového džarpeje) o tom prdlačku vím tak sbírám info . Náš buldog Kyblíček je totiž děsně bojový a děsně pouští hrůzu. Takže když ji budu hladit po boku tak bude bojovější, nebo nebojovější? Bude pak semetrika pištět víc, nebo míň gdyž ji uvidí?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
s naší novou expandující firmou Chyť a nepouštěj s.r.o
Paní,vy ste blpka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

jablunka
Paní,vy ste blpka
no jo,gerdička to nějak podobně nazvala,.mi to přišlo výstižný jako..

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
mi to přišlo výstižný jako..
tak to rozhodně!

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
To že běhá volně po vesnici sice není ideální stav, ale furt lepší než být zavřená 24 hodin v kotci. Jinak na fotce moc týraně nevypadá. V čem je tedy konkrétně týraná?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:13
- Nahlásit

Smečka
na tý fotce mě osobně připadá tlustá..vím jen co je psáno na tom foru,tohle je citace odtud
Fenečka patří Vietnamcům, bohužel těm, o kterých jsem psala v hospodě a zastávala se jich, jak jsou slušní. Je to krásná vlčanda, stará okolo roku, strašně hodná, vděčná, mazlivá, ale úděsně bázlivá. Krmení komentář nepotřebuje. A když mi saniťák vyprávěl, jak je s ní zacházeno, bylo mi do breku. Buď ji přivazují klíčenkou k boxovému mřížoví, takže se při každém pohybu začne škrtit, nebo ji vláčí na ocelovém lanku opatřeném karabinou a potaženém plastem. Když nechce do boxu - ani se jí nedivím - kopou do ní a bijou ji. Nemám důvod tomu nevěřit, protože chování feny tomu odpovídá.

fakt je to celý divný,ale zadavatelka není schopná adekvátní reakce,takže to zkoušim takhle,no.Aby si jí třá nevykrmovali na vánoce
tady sem eště něco našla

navíc prý ted hárá,takže...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

Psíček
jen aby chuděra nebyla navíc třeba dementní, žejo? no co pak s ní?!
no co by...dělala by Vám společnost.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
Krmení sice nevhodný, ale co by za něj někteří jiní dali, že ...
Kotec má pěknej, boudu taky. Fakt jedině kdyby si jí někdo konkrétní chtěl vzít a věnovat jí to, čeho se jí dle citace nedostává...

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:39
- Nahlásit

Psíček
Krávy ať si dělají co chtějí ne?

radkah
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 13:28
- Nahlásit

AHOJ, estli je dementní, tak šup s ní do Duhy, ale "rajčátko nebude" VÍME?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 09:04
- Nahlásit

Kolegyně jezdí přímo do Radnic cca jednou týdně a neviděla tam volně běhat vlkošedého německého ovčáka. Navíc neslyšela (ani ve zverimexu), že by místní Vietnamci týrali nějakého psa a nikdo si nestěžoval, že by se tam volně pohybovali psi.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:04
- Nahlásit

Psíček
mozna byste mohli i pravidelne dve hodiny denne chodit mezi lidma a usmívat se na ně...možná se pak lidstvo stane lepším.
jj, na tebe se asi moc neusmívali, co? Tak to zkusím:
Už to funguje?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:16
- Nahlásit

kachna_
To je bezva,že tam někoho máme,hele já fakt vim akorát to co je na tom linku na LB...ta děvčica je nějaké divné ,proto se tam nechcem vypravit jen tak bo to je blbina.Pokud by tam ta čuba fakt byla,tak jo,ale takhle ..Ona komunikuje dost divně,navíc je to starý už od července,dycky se akorát po čase přigestí s nějakou další novou zaručenou zprávou.Proto jsme hledali někoho odtamtud,aby to bud potvrdil či vyvrátil...Tak pokud by ta tvoje kámoška něco zjistila,ozvi se a můžem to řešit případně dál.Díky moc za info a ochotu

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:17
- Nahlásit

Psíček
kdo? proč?
bylo to k tvému příspěvku v 11:03

ebo zas jen provozuješ své obfyklé výkřiky?

no to víš, někdy mi to nedá.

čus, jdu vařit, na debaty nemám čas.

Marmorata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 17:50
- Nahlásit

davidkova renata
A už na to někdo zkusil upozornit městské nebo státní policajty? Veterinární správu? Oni by si měli místo najít, zjistit a zajistit. Že to něchtějí dělat je jiná věc. Ale při troše důslednosti ze strany "zadavatele" svojí práci udělají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 17:55
- Nahlásit

Marmorata
no byl tam dokonce asi 3krát úředník VS,ale ani jednou fenu v kotci nenašel,jen otevřená dvířka a ty misky nafocený výše...zadavatelka asi moc důsledná nebude a v menších městech či vesnicích jsou prý praxe a zákon v těchto kauzách dvě zcela odlišné věci.Možný to je,slyšela jsem to už víckrát,jsem z Prahy,takže tady je to asi krapet jiný...

Marmorata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
Ani v Praze to o moc lepší není, policajti nechtějí mít se psy nic společného a úředníci VS jsou veskrze pohodlní. Opravdu to chce důslednost. Jenže většina lidí si raději zanadává po hospodách než by něco opravdu řešila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 18:57
- Nahlásit

Marmorata
policajti nechtějí mít se psy nic společného
no mám zkušenost,že pokud zavoláš odchytovku,maj sice kecy,ale přijet musej,je to právě pod patronátem policie ten Trojskej útulek.

Marmorata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
Odchytovka ano, ta funguje pod trojským útulkem a ten pod městskou policií. Mám na mysli záležitost majetkové (krádeže), týrání psů a pod., které řeší policie státní (a MP od nich dává ruce, protoře jim to "nepatří"). Tam je to podstatně horší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 19:27
- Nahlásit

Marmorata
Mám na mysli záležitost majetkové (krádeže), týrání psů a pod., které řeší policie státní (a MP od nich dává ruce, protoře jim to "nepatří"). Tam je to podstatně horší.
jo tohle...tak to souhlas

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání