Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Přežil jen jeden
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:59
- Nahlásit

moll
Nene, vzít si ho nemůžu, mám doma 7 psů a 18 koček, čili plný stav. Jen jsem se chtěla informovat, jak se situace vyvíjí, ale brknu jí později.

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 21:00
- Nahlásit

Bobina a smeÄŤka
tak to seš lepší než my - máme 6 pesů a 0 koček..zato 2 křečíky a jednoho krysáka...
určo tam zavolám a dám vědět...

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 21:06
- Nahlásit

6 nebo 7, to už vyjde na stejno, ale spolu s kočkama už je to dost porce, takže opravdu nemůžu, nerada bych se ocitla i se smečkou pod mostem...

mám je všechny tady na tomto webu:

http://www.enji-ellafitzgeraldvonwiederholz.estran ky.cz/

...i když jsem dost velký cvok, pud sebezáchovy mi ještě zůstal

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 21:12
- Nahlásit

7+18 ks a mluvíš o pudu sebezáchovy? ...věřím ti. zítra podám zprávu o stavu unie.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 21:15
- Nahlásit

OK

Lucyasek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:03
- Nahlásit

jana33
Já bydlím asi 3 km od Vchynic.

Bobina a smečka
Pokud bude potřeba nějaká korunka, rozbiju prasátko . Lovečáci, to je pro mě srdeční záležitost

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:23
- Nahlásit

Lucyasek
Jenčice, Sulejovice, Třebenice?

moll
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 19:45
- Nahlásit

pokračování:
volala jsem do útulku, s paní jsme pokecaly na téma týraní tvorové vs. legislativa vs. lidi. zapsala si nás jako první zájemce o adopci co nejdřív, ještě před vakcinací a pod.
a teď večer mi došel mail, že "psa zatím dát nesmím,až bude celé trestní řízení ukončeno." což při dnešní rychlosti vyřizování může trvat pěkně dlouho....tak uvidíme.
pesan je prý v pohodě, pomaloučku ho rozkrmujou, včera si hrál s nějakým dítětem, otírá se, kledá kontakt, je hodný. jen menšího vzrůstu a zuby nic moc, něco jako psinkový chrup a nebo zanedbaná péče od narození....odhadem asi 3-4 roky.
jak budu vědět víc, dám vědět.

Tinta76
# Zasláno: 26 Led 2010 21:03
- Nahlásit

Ty fotky jsou šílený ... http://psidomov.cz/view.php?cisloclanku=2010012602

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 21:57
- Nahlásit

Tinta76
No, je to katastrofa!

moll
Myslela jsem si, že to tak dopadne. Je to týrání, proto se musí počkat na uzavření případu. Loni bylo to samé s týraným dogoušem:
http://www.dogy.estranky.cz/clanky/nasli-domov/tyr ana-doga-v-repnici_

Deryl
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 22:10
- Nahlásit

Je to fakt humus, v podobném stavu k nám přišla fenka NO. Vážila jen 12kg. Teď má asi 25kg, máme ji 8 let a je to fakt zlatíčko.

Stejně nechápu, proč by ten pejsek nemohl být do uzavření případu už u svého nového majitele. Bylo by to lepší než v útulku, ne?
Tak snad se brzy dočká.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:04
- Nahlásit

Podle mmě, pokud by se to zaonačilo,že nový páníček do vyřešení je jako spolupracovník útulku a má psa v depozitu, nebyl by problém.

moll
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:08
- Nahlásit

jana33
přesně to jsem dneska psala pí útulkové - že do depozitu, pod dohledem kvs jm-kraje, místní policie, veterináře... uvidíme, co odpoví

moll
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:41 - Změnil/a: moll
- Nahlásit

opět pokračování: pí útulková odpověděla, že pesana si zatím nechá v péči, protože a) je to důkaz v trestním řízení a policie nechce, aby ho dala někam jinam , b) ani ona nikam nespěchá, že pesana v klidu spraví a za takové min 3-4 týdny se uvidí...
tak nevím, chtěli jsme ho spravovat v nové smečce, aby si hned zvykal na nové lidi a psí kamarády a aby byl ušetřen dalšího stresu, když si zvykne na lidi a prostředí útulku a pak zase poputuje někam jinam... podle mě potřebuje co nejdřív navázat nový a spolehlivý kontakt už na pořád.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:49
- Nahlásit

moll
To jako paní myslí, že 3-4 týdny bude trestní řízení uzavřeno? . V kterém státě žije proboha

moll
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:53 - Změnil/a: moll
- Nahlásit

Biluška
to jsem jí psala už včera, že doufám, že při rychlosti našich soudů se vyřízení kauzy všichni zúčastnění dožijí...netuším, proč poldové potřebujou mít pesana v dohledu a nestačí jim fotky a na požádání předvedení psa na naší kvs nebo na policii nebo někde. snad v dnešní době el-spojení není potřeba mít vše na vlastní oko, zvláště když tam mají vcelku nespěchající 3 kolegy zmíněného psa. poraď - máš zkušenosti....

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 20:31
- Nahlásit

moll
Hele, já si fakt myslím,že policajtům je to jedno,ale nesmí mít ofiko novýho vlastníka. To spíš asi v útulku mají strach ho někomu dát,ale taky se bojím,že pes z takovýhle podmínek se naváže na ně a při další změně to pro něj bude dost otřesný

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 20:37
- Nahlásit

moll
poraď - máš zkušenosti....
No můj názor je, že paní útulková ho chce mít u sebe za účelem zviditelnění se a ty ho dostaneš až mediální zájem o něj opadne. Což by mohli být tak ty tři-čtyři týdny. Možná se pletu, ale na mě to působí tímhle dojmem.

Ještě je ve hře varianta b - paní útulková je stejného ražení jako např. Šíblová a svých pejsků se nemůže vzdát, protože je mýluje hodně moc

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 21:15
- Nahlásit

moll

napadla mě jěště varianta C) - pokud vím, toho smažku jěště nenašli, taky může být mrtvý. V tom případě by pes byl dědictvím. Možná, že právě v tomhle chtějí mít jasno.

a jěště D) - karanténa

Jinak naprosto souhlasím s tím, že čím dřív bude mít své opravdové "doma", tím líp

Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 23:25
- Nahlásit

moll

a jěště mě napadlo E) - paní útulková tě nezná, třeba se chce ujistit, že se nerozhoduješ pouze na základě momentálního dojetí a přetřásání tohodle průšvihu v médiích.

moll
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 06:52 - Změnil/a: moll
- Nahlásit

Biluška
jako bys četla mé myšlenky - do naprosto posledního puntíku to na nás dělá ten stejný dojem

D) karanténa - chápu, ale pak by to mohli říct - toto slovo nepadlo ani jednou
E) - neptala se mě na reference, ani na zkušenosti, na nic. pokud by chtěla, samozřejmě poskytnu vše o nás i našich pesanech.

psala jsem jí hned, že chápeme všechny problémy spojené s vyšetřováním a že bychom si pesana vzali jako do "domácího depozitu", protože potřebuje zvláštní a celodenní péči, kterou jsme schopni zajistit - to by museli uznat i úřady, že ho můžeme nahlásit na kvs jmkraje, chodit s ním tam na kontroly a pod....to vše je na naší straně možné.....

uvidíme jaké bude pokračování.....ozvu se

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 13:57 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Dostala jsem se sem až dnes, holky tak to není:

s Milenou jsem mluvila, nemá v ruce ještě žádný papír, takže pes defacto patří ještě tomu hajzlovi, nemůže ho vydat zatím nikomu jinému než tomu kreténovi majiteli, kdyby nedejbože přišel.
moll ... navíc Tě opravdu nezná /a po telefonu se vždy nedá odhadnout s kým mluvím...určitě víš, co myslím/ a jsi až od Brna, tedy daleko pro její případnou kontrolu. Jak říkám, znám jí léta a vím, že se snaží dělat pro psy to nejlepší. Je v teple a nic mu nechybí. Pomalu se začíná rozkrmovat. Jsi na prvním místě, až se o něm bude rozhodovat, ale chce to čas, vydrž!

moll
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 18:09
- Nahlásit

pokračování: dostala jsem maila, v němž pí útulková píše, že:
"jste hodná,ale zatím nechám psa v útulku.Vzdálenost mezi námi je přece jen veliká a kdyby psa chtěli úředníci a policie vidět,nebylo by to možné"
tak uvidíme...

Tinta76
# Zasláno: 22 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

jitka HS
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:41
- Nahlásit

Ahojky,o Carovi jsem psala už když se řešilo zda pomoct Kristýně.Psala jsem,že Car by si pomoc zasloužil víc.Kontaktovala jsem p.Maskulanisovou a ptala se na jeho zravotní stav.Už je to lepší.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:50
- Nahlásit

Tady je další otřesný případ týrání,co může někdo udělat stěněti.I na Maxíka jsem se informovala jak se mu daří a poslala nějakou korunu na jeho léčbu.Pokud někdo můžete,tak prosím i Vás o pomoc.
www.utulek-ostrava.estranky/stranka/lecba
štěně Maxík

jitka HS
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:52
- Nahlásit

Nejde to zobrazit,tak jinak:

www.utulek-ostrava.estranky.cz

psi v léčení Maxík

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání