Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Přežil jen jeden
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Lucyasek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:47
- Nahlásit

Tohle na mě vybaflo dneska ráno, při otevření zpráv
URL

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:02
- Nahlásit

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:08
- Nahlásit

A je toho čím dál víc, pomalu začínám chápat, co nám ten Psíček chtěl vždycky říct...protože mi připadá, že čím víc psů se tady zachraňuje, tím víc je jich ve sračkách....a samozřejmě žádná legislativa nefunguje v tomto státě dánském...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:13
- Nahlásit

doprdele...zrovna pointer je moje srdeční záležitost...

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:15
- Nahlásit

Ebony
Já bych to neviděla zasejc tak skepticky....ono to bylo i dřív, ale nebyla šance, aby se to někdo dozvěděl, bo dvorečky byly ještě víc nedotknutelné než jsou teď. Bohuže cesta ke změně legislativy je veeelmi trnitá a to nejen v oblasti týrání zvířat. Legislativa nefungá pořádně téměř nikde. Sdělovat a ukazovat, co se děje je prvním krokem.

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:20
- Nahlásit

Hyena
no, stačí mi pročíst jen tohle forum kde každý druhý téma je o hledání majitele nějakýmu utrápenýmu psovi...a stačí mi doma mých "dvacet" a dalších x se nabízejících, abych skeptická byla...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:22
- Nahlásit

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:26
- Nahlásit

Ježiš,to je kousek od nás

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:26
- Nahlásit

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:27
- Nahlásit

Ebony
A tak já netvrdím, že mi je při projíždění útulků nějak veselo. Nicméně, kdyby se to neobjevovalo, nepovažovala bych to za projev zlepšení, ale spíš za projev cenzury a ještě většího nezájmu lidí. Mě osobně spíš děsí bezomoc a díry v zákonech při řešení těchto případů a hlavně nemožnost zatrhnout takovým lidem další chov či držení jakéhokoliv zvířete.

staropramen
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:31
- Nahlásit

Proč sem pořád cpete tyhle témata,je jich tady snad málo?

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:38
- Nahlásit

Hyena
já neříkám, že se to nemá objevovat, já jsem jen zoufalá z toho, kolik toho je...

Walda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:49
- Nahlásit

Ebony

mi připadá, že čím víc psů se tady zachraňuje, tím víc je jich ve sračkách....

V tom asi příčinná souvislost nebude, že? Takže ponechme lidem tady volné ruce.

pomalu začínám chápat, co nám ten Psíček chtěl vždycky říct...

A co že to tedy vlastně je, co nám chtěl (...?) vždycky říct?

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 15:00
- Nahlásit

Walda
já jim je svazuju? Nechápu co tím chtěl básník říci? Jen jsem si posteskla, že je týraných psů čím dál víc, ať se lidi snaží zachraňovat jak chtějí...tak nevím co tady řešíš...že by alergie na slovo Psíček? do toho mě ale prosím netahej...

A co že to tedy vlastně je, co nám chtěl (...?) vždycky říct?
no mně je jasný co, že lidi jsou čím dál větší hovada

Walda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 15:34
- Nahlásit

Ebony

nevím co tady řešíš...

No jen to, že v tvé citaci: mi připadá, že čím víc psů se tady zachraňuje, tím víc je jich ve sračkách.... zřejmě ta souvislost nebude.

mně je jasný co, že lidi jsou čím dál větší hovada

A to jó, to Psíčkovu objevitelství odpovídá. Já už myslel, že jsem něco nepostřehl.

Lucyasek
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:09
- Nahlásit

jana33

Ježiš,to je kousek od nás

No právě, já to mám taky za bukem

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:55
- Nahlásit

... Vchynice jsou taky kousek od nás, poslední chudák je u známé v útulku. Jak znám Milenu,bude se snažit psa dát rychle do kupy a udělá vše pro to, aby to chlapovi neprošlo, ale na manýry KVS je taky krátká, jako všichni...

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:36
- Nahlásit

Hlavně že jsme civilizovaná společnost

KVS musí určit, zda šlo o týrání, či ne
To je snad jasný,ne ?

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:36
- Nahlásit

zuzkaJ
pět minut po otevření pytlů s mrtvými psy už měli mít na kvs sepsaný papír potvrzující, že šlo skutečně o týrání a policie měla hned začít konat vše potřebné proti majiteli. tak by to mělo být. ale asi nebude - legislativa je jedna věc. její provádění je v rukou povolaných lidí a ti bohužel nemají ten tah na bránu, který by bylo potřeba mít. mísí se jim do toho další zájmy. stejně jako většině lidí, kteří mají v tomto státě moc něco změnit.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:55
- Nahlásit

moll
Takže tozase tomu hovadu možná projde? Mno co na to říct. Kvůli krutosti a taky blbosti lidí trpí ti, co se nedokážou bránit

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:58
- Nahlásit

Bobina a smeÄŤka
a nevíš náhodou, co je to za psa nebo čemu je asi tak podobný? a stáří a pod - současný stav pomiň.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 19:48 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

V tom prvním článku nahoře jsou jeho fotky taky - dokumentace při odebírání a tady ho fotil Mileny manžel Marek už u nich na dvoře:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/130852/na rkoman-umoril-tri-psy.html

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:05
- Nahlásit

Bobina a smečka
podle fotky čistokrevnej pointer..býval....

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:19
- Nahlásit

Bobina a smečka
Lucyasek
Odkud jste?

Jj určitě pointři. By mě zajímalo,jak dlouho tam ten nájemce byl a co to bylo zač, neslyšela jsem o tom,že tady někde v okolí někdo chová pointry (sem dost nevhodný) nebo s nima chodil někdy v minulosti na hony. Ale k čemu jinýmu by měl člověk pointry?

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:21
- Nahlásit

Bobina a smeÄŤka
jsem blbá - nenapadlo mě tu první fotku rozkliknout..... je to docela hustý. doufám, že tomu narkomanovi (pokud je to pravda) dojdou peníze a užije si absťák, hoodně dlouhej.....
kdy bude pes volný k adopci? podle mě by potřeboval co nejdřív - hlásíme se jako zkušení pečovatelé o týrané a opuštěné pesany. spolupráci při řešení případu se nebráníme.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:40 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

jana33
Odkud jste?
Bydlím 10 km od Litoměřic, směr Úštěk v takový prdelce, která ani není na mapě.
A Milenu s Markem znám už léééta, skoro dvacet let-od doby kdy jsem je začala zásobovat nalezenými hafany. Měla jsem od ní z útulku naší první doginu /ta už má na zahradě hrobeček/ a čivavu /z té je dnes důchodce/. Jezdím tam občas za hafany, na pokec a na kafíčko.
Je to útulek v Řepnicích.

moll - dala bych tomu čas, určitě to bude zatím v šetření a pes potřebuje nejdřív vykrmit, jestli to zvládne...

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:44
- Nahlásit

Bobina a smeÄŤka
vykrmit - právě , potřeboval by jít co nejdřív do trvalého domova, aby si nezvykal na jedno prostředí a pak na další. zvládne- jen se na něho teď musí pomalu.... můžu se domluvit zítra přmo s útulkem?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:45
- Nahlásit

Bobina a smečka
Aha,tak to my bydlíme 15km na druhou stranu ale taky v prdelce

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:51
- Nahlásit

moll
Zkusit to můžeš, uvidíš co Milena na to. Já jsem zítra celý den v Praze, tak jí volat nebudu - počkám, jak dopadneš.

moll
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:55
- Nahlásit

Bobina a smeÄŤka
jestli teda dobře chápu, tak bys ho brala taky? dobře - zítra tam zavolám, pozjišťuju a dám sem vědět...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání