| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:45
- Nahlásit
Šup nahoru, krásko
|
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:33
- Nahlásit
Hoplááááá
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 11:13
- Nahlásit
Tak fenečka stále nemá domov, tak ji trochu pošoupnu
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 07:35
- Nahlásit
kamarád si vybral jinde
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 08:22
- Nahlásit
Reneesko, děkuji za snahu.
Holt těch pejsků je tak strašně moc...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:42
- Nahlásit
Mrzi me to, mit domeček tak ji beru berušku
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 23:37
- Nahlásit
reneeska
Proč myslíš, že podmínkou k soužití s ní je domeček?? Vždyť už bylo tolikrát prodiskutováno a vysvětlováno, že většina psů v bytě se má líp, než ti u domku.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:09
- Nahlásit
Sylva
Protoze delam 12h smeny a psiska mi venčí babicka nebo je bere k sobe na barák. A tri uz by nezvládla.
Proste do bytu tri nechci
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 12:36
- Nahlásit
Je fakt, že domek má velkou výhodu v tom, že když nestíhám, tak ráno vypustím psy na zahradu a na procházku jdu třeba až okolo poledne.
Mám čerstvá dvojčátka a jsem hodně sama, tak nevím, jak bych to v bytě dělala.
Ale je to opravdu jen na cvrkec, páč je těžké dostat psy z křesla Stejně pak hned stojí u branky a chcou jít na procházku.
|
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 22:09
- Nahlásit
Šup nahoru, Bakinko
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 23:50
- Nahlásit
reneeska
Tak to jo. Taky sem jednu dobu dělala 12ctky, bydlíc v bytě. A taky mi psy venčila mama. Nebo jsem je potom vozila denně 14km na zahradu a večer zas pro ně. NEbo taky psí hotel. JEnže to sem vydělávala vlastně převážně na toto údajné vyvenčení psů v poledne. NO a tak sem nakonec v tom domku. Jenže...! Navazuju taky na
Deryl
že pustit se na zahradu sice dají, ovšem blbouni. naučeni z města na prochajdy, stejně stepujou u dveří a čekají na mě. Resp. na nás. Jsem na mateřské, takže děťátko má procházky dle potřeb psa. Takže ne po o, nebo spinkání, ale dopo, kvůli venčení. Ale je fakt, že ranní vypuštění pro urgentní potřeby je výhoda. A procházky před polednem s prckem obhajuju tím, že v zimě je v ty hodiny venku nejpříznivěji (na vesnici sou přísná kritéria )
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 14:10
- Nahlásit
Ara byla v baráku, umí se venčit na zahradě. Zi se prizpusobi. Jde mi o to ze můžou byt 12h doma s možnosti vyběhnutí kvuli potřebě nebo si zaštěkat a pak volne dny vrátím jen s nima venku, kdy posledni volný den jdeme většinou 30km aby jeden den tak nejak prospaly. Tak snad najdu domek
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 18:51
- Nahlásit
reneeska
Přesně tytéž představy jsem měla kdysi taky. Jak myslíš "můžou byt 12h doma s možnosti vyběhnutí kvuli potřebě nebo si zaštěkat"..? Nepopírám, že není li pes u domu v té celoživotní samovazbě na dvorku, je součástííí smečky a může kdykoliv ven, je mu líp. Jen ti přeju, aby se ti osud nevysmál jako mě, kdy jsem v paneláku měla potíže se psy a jen jsem se přestěhovala mimo město do domku s velkou zahradou, otěhotněla jsem a teď bych ráda měla byt v kterém jsem žila. Ikdyž vše má své + i -.
|
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:24
- Nahlásit
Ááá, hop
|
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 23:42
- Nahlásit
Bakinka stále hledá domov...
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 12:10
- Nahlásit
Hledá...., myslela jsem si, že štěňátko se relativně rychle někomu zalíbí, ale Bakinka stále čeká.
Je to asi dáno také tím, že je o ní momentálně dobře postaráno, ale je to fakt jen dočas. (No, aby to nebyl třeba roční dočas:rolleyes
Je to škoda, protože se s ní dá dobře cvičit, hodila by se i na různé psí sporty, je čilá, aktivní a taky takový malý závisláček.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 14:29
- Nahlásit
Deryl
Přesně tak. Spoléhám na její kouzlo dané mládím i vizáží. No a to, že není v úplné nouzi hraje taky roli. Ale láká mě holčina ušatá...
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:55
- Nahlásit
Baki se má dobře, jen má stále špatné krevní testy. Tento týden podstoupí ještě spešl vyšetření jater a ledvin a uvidíme. Mimo jiné i z toho důvodu Bakinka nemůže být v kotci nebo boudě, prostě musí to být gaučák
Alespoň do léta, ale raději na stálo.
Holt, byla v dost hrozném stavu, tak se to vleče
ale věřím, že za čas z ní bude čupr holka.
Dnes bych měla mít nějaké aktuální foto, tak pošlu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:35
- Nahlásit
Je zkrátka ideální
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 10:32
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1264497921-dscn32 93.jpg
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 10:33
- Nahlásit
To byla zkouska vložení fotky z galerie, kterou teď studuji. Ale nějak mi nejde vložit fotka, jen odkaz. No, budu zkoušet dál.
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 10:34
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1264498006-dscn33 32.jpg
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 10:35
- Nahlásit
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 12:06
- Nahlásit
hmm, díky
|
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 21:13
- Nahlásit
Má krásný dvě asistetky!!!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:49
- Nahlásit
Poslala jsem ji na BO v nouzi, divím se že tam do teď nebyla, má láska
|
Katyyy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 23:48
- Nahlásit
reneeska: já se nedivím, protože v databázi útulku nebyla...a to jsem minulý týden odtamtud přidávala jednu údajně papírovou fenku.
Nicméně stále váhám - tohle BO nepřipomíná snad ani vzdáleně (až na barvu a zbytek), takže se zítra poradím s více lidma a uvidíme.
|
Katyyy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 23:51
- Nahlásit
oops.. mělo tam být "až na barvu a zbytek masky".
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 14:48
- Nahlásit
No právě, veterinář, který má na starosti Frenštácký útulek říkal, že je to BO.
Je jasné, že s ním moc společného nemá a proto jsem v úvodu psala - lehce podobné BO.
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:48
- Nahlásit
Hop nahoru
|