| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
ted jsme se vratili z podebrad, jedem pro sklopec a zpet do cinevsi, źatim nic, dneska to byla story, vam to pak popisu, ted zas jedem......
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 11:33
- Nahlásit
vcera uz jsem myslela, ze se nasel, rano mi zavolali mestaci z podebrad, ze nasli na nadrazi modreho kocoura, odrostle kote, sedli jsme do auta a jeli. Ja uz byla uplne stastna a tesilase na nej, ale nebyl to on. Byl to modry britak, pani mestskopolicijni povida, my tu nemame kocici utulek nechcete ho vzit? Volala jsem kamosce a rikala, ze ma misto, ze jo. Jeste nejdriv jsme jeli k vetovi at skontroluje jestli neni cipovany. Prijedem k vetovi a o von mam tady bilou kocku nalezenou, nechcete ji vzit Povidam, ze ne ze uz neni nikde volna karantena. Zajeli jsme jeste do Cinevse na urad a obhlidnout misto kde se ztratil (branka byla zamkla) a Jeli jsme do Prahy s modrym britakem a jen co jśme dorazili ke kamosce u ktere mel byt, telefon z podebrad, ze sejim ztratil modry britak. Za chvili pro nej prijel a britak Bořek uz je doma. Se kluk projel do prahy. Jeste kamoska volala vetovi, ze tu bilou teda vezme, ale vetovi se mezitim prihlasili lide co se jim bila kocka ztratila a ze kdyz to nebude jejich, ze zavola a my prijedem. Neozval se tak snad i belice je doma. Jsem si rikala do tretice vseho dobryho a misime najit Patrika, ale nic.
Vecer jsme tam jeli znovu za tmy se sklopcem. Volam holcine, ze at rekne tomu klukovi, ze prijedem a otevre nam. A vona prej, ze ho nemuze sehnat at !preskocime plot! se sklopcem!!! a ze je tam pes. Ji rikam, ze si dela prdel ne, a vona, ze teda nekoho poprosi at nam odemkne a zavre psa. Prijedem, pes zavrenej brana odemcena, ok. Na dvore neskutecny bordel, vsude plno mistnosti kde muze byt skovanej, jedna mistnost plna espezetek s naraznikama . No des, volalala jse, ale neprisel, je tam pes bude buhvi kde. Byli jsme i na blizkych jatkach, ale taky nic jen dva ovcouni.
Odpoledne jedem zas tak prosim drzte palecky dal.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 19:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
Drzim palce, tak jak dnesni patrani? Nejakej vysledek?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 00:05
- Nahlásit
Zadny vysledek, byla na dvorku i fenka Pavliny a cmuchala a nic . Vylepili jsme dalsi letacky a nahazeli je lidem do schranek v okoli.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 00:33
- Nahlásit
Beckyně se to moc líbilo, ale když nic nenašla, tak byla zklamaná. Teď spí jak dřevo, dnes měla náročnej den. Ani ji nevaděj petardy, co tu zas nějací fakani házej.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 00:35
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Beckyně se to moc líbilo, ale když nic nenašla, tak byla zklamaná
jee to me mrzi to ja nechtela, aby byla sklamana je krasna, moc velka fesak
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 00:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nesmíš to brát zas tak vážně. Ale na druhou stranu byla ráda, že se seznámila s novými lidmi.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:19
- Nahlásit
Asi se nasel , volali z Cinevse z uradu, maj ho lidi naproti v baraku. PROSIM DRZTE PALCE AT TO DOBRE DOPADNE PROSIIIM
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
držím, že si je asi až rozmačkám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Asi se nasel
kecáš????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
teď jsem sem načíhla! No tak aspoň teď držím co se dá, aby to klaplo.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:55
- Nahlásit
drzim, tak at je to on a je v poradku
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:02
- Nahlásit
No kéž by to byl on!! Držíme palce i tlapky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:42
- Nahlásit
Slecna ted psala, ze je to on, jeji pritel se tam byl juknout.
Za chvilku jedem, bozinku ja se tesim.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
držím taky pěstě. Bereš si ho zpátky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 13:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
Mam rada heppyendy, tuuze moc! Palce jeste nepoustim, to az budes modrakem doma!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:13
- Nahlásit
UZ JSME DOMA. Patricek je hubenej, ale snad jinak ok. Veterinar mu napichal mocinky moc inekci. Ja su tak stastna
A dokonce se normalne mazli predtim se nechtel nechat chytit do ruky a ted uplne v pohode a tulinkuje se vopicak muj milovanej. Asi uz u nas zustane.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
číčák se našel no to je super
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 22:18
- Nahlásit
lucYnka XIII
UZ JSME DOMA. Patricek je hubenej, ale snad jinak ok. Veterinar mu napichal mocinky moc inekci. Ja su tak stastna
A dokonce se normalne mazli predtim se nechtel nechat chytit do ruky a ted uplne v pohode a tulinkuje se vopicak muj milovanej. Asi uz u nas zustane.
No to je skvělýýýýýý
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 01:12
- Nahlásit
Chtela bych vsem podekovat za pomoc za podporu, strasne moc mi pomahalo ze kolem me byli lidi, kteri me chapali kteri drzeli palce.
Predevsim chci podekovat Pavline Moravcove, za vyveseneni letacku a za prijezd s pejsinou na misto, hrozne moc to pro me znamenalo. Byla jsem daleko, ale to ze jsem vedelela, ze hned druhy den tam letacky budou vyset mi neuveritelne pomohlo.
Pavlino moc dekuju.
Obrovskej dik patri dejavu ktera mi pomahala, abych se z toho nezhroutila a i kdyz uz jsem zadne vychodisko nevidela vzdy mi nejake nabidla. Predevsim mi strasne pomohla sirit informace na internetu, v novinach,... Hned na zacatku sepsala seznam co mam delat a tim mi pomohlase zorientovat.
Dani moc dekuju.
Veliky dik vsem kdo pomohli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 08:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
UZ JSME DOMA.
Hurarááá!!
Asi uz u nas zustane.
Paráda,ani se nedivím, taky už bych ho nedala.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 02:39
- Nahlásit
Nakonec jsem se rozhodla Patrika k adopci nabidnout. Preci jenom u me se hodne stridaji kocicky a kluci si zaslouzi mit svuj vlastni klidny domov. Navic kocky nejsou smeckove zvirat a myslim, ze jim bude lepe nekde kde nebude tolik kocicek a tak casto se stridajicich se.
kopiruju z KO:
Tak na Patricka s Bartickem se zatim nikdo nehlasi Pritom kluci jsou takovy krasavci. Moc bych chtela, aby sli spolu, uvazuju, ze pokud by v novem domove nejakou jinou podobne starou a hlavne TEMPERAMENTNI kocicku mohli by jit i zvlast, ale docela se toho bojim, aby kocicku neumorili oni jsou opravdu hodne aktivni a jeste k tomu rostaci, ted napriklad zlobi Marusku, chteji si moc hrat, ale jejich hry jsou moc rychle a kocicky s klidnejsi povahou je hur rozdychavaji.
Bartik uz s ochocovanim postupuje uzse obcas pohladit necha, Patrik se uz necha hladit a chovat v pohode, jen pred cizymi si drzi odstup.
Moc bych si prala, aby nasli brzo novy domov, jsou to lumpici a trosku mi "sikanuji" ( v dobrem) nove kocicky (napr. ted Marusku) bylo by fajn kdyby meli uzsve doma. Jsou opravdu nadherni, stihli panteri se kterymi se urcite doma nudit nebude, jsou chytri jak opice . Jedine trosicku minus je to ze jsou jeste trosku plassi a chvilicku jim potrva nez si na noveho clovicka zvyknou.
Hledam pro ne domov vbyte se zabezpecenymi okny (site)
Jsou kastrovani, ockovani, odcerveni, cipovani.
S novymi majiteli chci byt v kontaktu (coz stejne u kazde odchozi kocky je podminka, kterase podepisuje ve smlouve), nerada bych abyse opakovalo to co se Patrickovi stalo, takze pokud se mi podminky nebudou zdat ok radsi si pockam, ale vkladam to sem, protoze treba byste o nekom vhodne vedeli. Patrik
http://kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id=6665 &utulek_id=17
Bártík
http://kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id=6433 &utulek_id=17
|