Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / MOC PROSIM NENI TU NEKDO Z ČINĚVSI (Městec Králové a okolí)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:10
- Nahlásit

Strasne moc prosim neni tu nekdo z teto lokality ochotny vylepit v teto vesnici a okoli plakatky.

Pred dvema tydny jsem k jedne slecne (krave zasrane) umistila kote. Ted mi oznamila, ze pred dvemi dny uteklo. Moc prosim plakatky vyrobim, ja ji neverim, ze je vylepi, prosim pomozte, klidne Vam to zaplatim, nevim co mam delat, klepou se mi ruce a rvu nejsem schopna ani ten plakat udelat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, mam to za humnama, posli do maila!!

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:16
- Nahlásit

V Čivěvsi se kočky i psi kradou, je to tam samá etnická menšina, nebo jak to napsat.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:18
- Nahlásit

Jo a bydlím v Městci, takže klidně pomohu a mohla bych to tam i třeba projezdit okolo a udělat malou pátrací akci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:29
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Mas tiskarnu? mi dosla barva.. tak aspon na ten jeden letak a pak ofotit.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:31
- Nahlásit

Vytisknout bych to mohla jedině v práci, ale pouze černobíle, barevnou nemáme.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:34 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

To je on

Je cca 4 měsíce starý, tmavě modrý, žluté oči. Vypadá jako Ruský modrý kocour.
Je plašší, slyší na jméno Patrik. Je čipovaný č. čipu: 981100000954348

Pokud ho zahlédnete dejte mi prosím vědět, cizých lidí se bojí (asi se nenechá chytit), nebo mu nabídněte jídlo a někde ho zavřete, ještě ten den bych si pro něj přijela.

Pavlina Moravcova
Čivěvsi se kočky i psi kradou, je to tam samá etnická menšina, nebo jak to napsat.
on se nenechachytit do ruky, je plassi, museli bychom prijet sesklopecem nebo podberakem. Jedine kdyz bude nekde v malem prostoru nechase mozna chytit ode me (me zna)

Jo a bydlím v Městci, takže klidně pomohu a mohla bych to tam i třeba projezdit okolo a udělat malou pátrací akci.
moc dekuju, potrebuju zjistit kde se pohybuje, nebo jestli je prejetej nebo proste co s nim je

odmena je 2000 vic ted dokupy nedam

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

Je krásnej. Zítra po práci vyrazím na pátrací akci. Kdybych ho někde zahlédla, mám zavolat na nějaké číslo? Pošleš mi ho kdyžtak na maila? My něco s Fifiovou vymyslíme.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:00
- Nahlásit

moje cislo 604 444 241

zrejme se vam ho nepovede chytit do ruky, kdyztak ho nekam nazente a zavrete, nebo pres nej hodte nejakou deku, nejlip sit, nebo do podberaku

hlavne mi zavolejte ja zkusim nekoho sehnat kdo me tam doveze, se sklopcem a podberakem

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:16
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Mas maila, staci letak jednou vytisknout a ja uz ho nekde namnozim. A rozvozim. Nebo namnoz a predej letaky k rozvozu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 02:49
- Nahlásit

Holky moc vam dekuju, ja jsem uplne zoufala.
Obesilam veteriny, mestaky, utulky,..

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 06:04
- Nahlásit

Leták je vytisknutý a namnožený.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:30
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
dekuju

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:46
- Nahlásit

Moc prosim nevite jak je to z otistenim v Blesku a pripadne informaci v televiznich novinach? Pejskove nalezeni (ti na dalnici tam byli) je nejaka sance tam dostat kocku?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
Spíš bych zkusila regionální noviny Nymbursko, ty si tu kupuje hodně lidí , možná i víc, než Blesk a myslím, že tam by to vytisknout mohli.

LucieS
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:07
- Nahlásit

No já nevím, ale jestli byl ten kocour "venkovní", tak se mu může stát cokoliv... To už je bohužel "riziko podnikání".
Mně se nedávno po třech letech ztratila kočka, taky nic, nikde jsem ji nenašla. Auta, psi, lidi.... Je toho moc, co se může stát .

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
pani me hlasi to cislo na veta v Mestci, ze neexistuje a nikde ho nemuzu najit na netu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:34 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

LucieS
No já nevím, ale jestli byl ten kocour "venkovní",
nevim co myslis tim venkovni. Kocour byl predavan pouze do bytu, slecna se v smlouve zavazala, ze zabezpeci byt proti uniku. Byla seznamena s tim, zr jde o plassi kote, bude se bat, bude potrebovat cas a s cizymi se kamaradit nebude.

Vcera mi oznamila, ze až odjela na svatky k mamce a Sestra jejiho přítele ho vyhnala ven, protože na ní zasyčelo. Oznamila mi to po dvou dnech co se to stalo!!!!!!
Slecinka ho ani nehleda, ale buli u maminky.

Muze se stat cokoliv, to ano, jdu kontaktovat i kafiletku, odpady atd, aby me informovali pokud ho najdou i mrtveho.

LucieS
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

nevim co myslis tim venkovni.

Myslím tím to, že kočka má přístup i ven.. Což ta tvoje tedy neměla...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak ještě tu mám na vizitce mobil: 603 721 292. On vlastně stěhoval ordinaci a já mám starou vizitku.
Ještě tu je tel domu a jelikož si ordinaci stěhoval domu, mohlo by být správné. 325643500

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 11:02
- Nahlásit

Ted mi slecinka volala, je to cislo baraku 74. Hlasej to tam i v rozhlase uz.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 16:43
- Nahlásit

Teď jsem se vrátila z výlepu. Rozvěsila jsem to v Činěvsi, Dymokurech a Velenicích, to jsou dvě vesnice v okolí, kam si myslím, že by mohl dojít. Jinak jsem tam potkala 5 pobíhajících koček a dvě v příkopech, ale ani jedna z nich to nebyl.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:24
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
pani dekuji jste muj zachrance,

v prikopech znamena, ze byli kaput?
Volala mi pani z nejakeho uradu (nepamatuju si nazev) česká ? a rikala, ze to zitra vyhlasej, ptala jsem se ji na kafilerky a rikala, ze k mrtvym zviratum se volaj mestaci, ze o kafilerkach nevi.

MÖC A MOC VAM DEKUJU, PANBUH VAM TO OPLATI NA DETECH

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ano, ty v příkopech byly kaput. Ano, ke zvířatům se volaj měštáci, ale velikostně až tak od velkého psa. Co je menší, uklízejí silničáři, když jednou za čas čistěj příkopy.

Nejni zač pani, jsem si udělala s holkama aspoň výlet.
A s dětma nestraš, ty maj ještě dóst času.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:46
- Nahlásit

ted mi ta krava zasr..... oznamila, ze je pryc od 23. a ze na letacich smazala muj kontak a pise tam svuj, ta je neskutecna
vylozene si ze me dela prdel, odmenu platim ja, porusila vsechny podminky, ktere ve smlouve mela a jeste dela tohle

lze alze buhvi jak to cele bylo

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:51
- Nahlásit

Na těch, co jsem vylepila já, je tvůj kontakt, jedině, že by to přeškrtala i tam a napsala svůj.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:43
- Nahlásit

lucYnka XIII

Ahoj Lucy , sleduju tohle téma, i když jsem nepřispívala. Moc držím palce, aby se kotítko brzy našlo.
Myslím, že teď bys se slečnou měla spojit síly, aby se kotě našlo. Bylo by blbý, kdyby s tebou přestala komunikovat.
Naprosto ale chápu tvůj strach, vztek a pocit bezmoci. Zuřila bych stejně, ne-li víc...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 03:18
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Na těch, co jsem vylepila já, je tvůj kontakt, jedině, že by to přeškrtala i tam a napsala svůj.
kuju pani, ja ji poslala taky letaky at je vylepi a na tech to zmenila

Hipík a Tonička a Rozinka
Myslím, že teď bys se slečnou měla spojit síly, aby se kotě našlo. Bylo by blbý, kdyby s tebou přestala komunikovat.
ja vim, snazim se, jeste, ze je daleko jinak bych ji umlatila

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 05:58
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ta bude koukat, že už tam vysej. Ale na to, že to je její kotě a stratilo se už 23.12., tak by tam ty letáky mohla mít už vylepený, ale nikde žádnej nebyl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak co...nic?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání