Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Miloučká fenka hledá domov pouze na Štědrý den, Olomouc
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 13:05
- Nahlásit

Fotim jak vztekla. Jen ten fotak uz by to holt chtelo lepsi. Jsme akorat na poli a Hilda teda lita jak jebnuta. Ale palec teda statecne modra. Tu Moulinu zaplesknu asi.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 13:43
- Nahlásit

Ze je magor? Uplne brutalni. Nudle hadra!

impact
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 14:17
- Nahlásit

Tak se vracime z prochajdy. Hilda pekne poslouchala. A dokonce tim jancenim vyprovokovala k pohybu i Mafiana. A to je co rict.
Ted jdu domu a budu koupat SEDM psu. Jak se mydlili, tak jsou samozrejme zaliskani az za usima.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 16:41
- Nahlásit

impact
Hilda pekne poslouchala
se predvadi, mrcha!!!!

jinak - fuck off vanoce, uz nikdy je nebudu slavit u nasich. NIKDY!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 16:57
- Nahlásit

Proto jsem kazdej rok na vanoce dobrovolne v praci. Letos si ale pripadam fakt vyjimecne dobre. Mam relativne zabydlenej svuj domecek, psi jsou vybehani a chrni a za chvili dorazi z Prahy bratri a ja jim delam svatecni veceri. Zitra pujdu se psama, pak rychle k mati na vecu, to preziju a pak letim do prace.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 17:01
- Nahlásit

impact
Proto jsem kazdej rok na vanoce dobrovolne v praci
kvůli mne asi banku nevotevrou...

Mam relativne zabydlenej svuj domecek, psi jsou vybehani a chrni
to je pro me vrchol pohody, kterej nikdy nezaziju.

navic u sebe nemam zadnyho psa.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

jbat
Ty nemáš u sebe psa?

Jinak fotky zde...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

impact
Strašně se mi líbí fotky z tvého obýváku . Připadám si jako doma a jsem ráda, že nejsem jediná kdo má takhle vytuněný byt

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 10:59
- Nahlásit

Bilusko neser. Ja za to nemuzu. Ono se to bude cely opravovat, ale bouracka cloveka, kterej to ma delat, to posunula. Udelana je jen loznice. Jinak mam vanu v kuchyni a hajzl na dvore. Zatim. Ale je to cely jenom moje a za moje vydreny penize.

bea
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 12:44
- Nahlásit

impact
Tak přesně jako tvůj obývák vypadá naše předsíň dneska - jenom je tam míň psů, ael zase navíc 4 kočky a fretka. U nás se uklízí na poslední chvíli a co se uklidí, se uklidí, co ne, vydrží. Navíc máš cíl pro nový rok - dobudovat to. Hezké Vánoce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:03
- Nahlásit

impact
Ono se to bude cely opravovat, ale bouracka cloveka, kterej to ma delat, to posunula. Udelana je jen loznice. Jinak mam vanu v kuchyni a hajzl na dvore. Zatim. Ale je to cely jenom moje a za moje vydreny penize.
No a jak myslíš, že to vypadá u nás . Máme to samý v bledě modrým . Vanu teda máme v koupelně (zato tam chybí půlka obkladaček). Zato máme na chodbě dva taxisovy příkopy co se musí přeskočit když chceš na záchod

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 19:10
- Nahlásit

Kurna,fotky uvidim az zitra. No nemam,Blbis je taky na tabore,segra tu je s mou malou nedonosenou neteri,tak nemuzu mit psa u sebe. Tohle jsou fakt vanoce na hovno,uz jsem asi navic stara,dostala jsem papuce. Hilda v pohode? Neprudi? Zere?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 19:16
- Nahlásit

bea
Tobě taky hezké vánoce.

Biluška
Já na záchod kličkuju mezi hounama a ještě třá v mínus dvaceti.

jbat
Hilda neprudí, žere maso vařený aj syrový jak vzteklá. A kde máš prcka na táboře? Jsme ho mohli přibalit.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 19:32
- Nahlásit

Ten je u toho ex,co Ti dovezl Hildusi. Ty jo,to je fakt,mohli byt spolu. Ale to by ho nemohla rozmazlovat ex mati... No uz zitra to budu mit vsecko pokupe u sebe,nemuzu se dockat...

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 20:20
- Nahlásit

jbat
Myslím, že osm čoklů by bylo až až.
A zejtra tedy kdy, kolem té třetí?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 20:32
- Nahlásit

jbat
Btw. tebe jako nevzali vaši domů na vánoce, protože máš psa? Resp. vzali jen tebe a bez psa? Bych nejela.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 21:54
- Nahlásit

Taky uz nepojedu,neboj. pokud by to slo,tak uz po jedne,neva? Dojeli bysme na namesti a nekde se slezli. Btw jake byly Vanoce?

impact
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 22:09
- Nahlásit

jbat
Už po jedné? Tak dej echo, jak budete vyjíždět z OL. A mám ji dovíst na námko nebo jít bez ní a pojedeme ke mě?

Vánoce skvělý. Celej den venku, pak hodinu (stačilo ) u máti a pak hurá do práce mezi lidi.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 23:12
- Nahlásit

Tak nas kdyztak zanavigujes k Tobe,vsak se ozvu. Zavidim Ti takove svatky... Dobrou noc.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 02:12
- Nahlásit

Tak jsem dosla z prace, konecne. Moula je zavrena v bedne, ptz vrci na Hildu. Mamba, Mordor, Jesika a Mafian spi u brachy v posteli. Meg a Hilda spi se mnou. To mam aj docela prostor. Oproti brachovi. dobrou

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:12
- Nahlásit

uz se na ni tesim. Budem v jednu vyjizdet z Olmika. Vinko mam zatim jen cervene,takze to spis poresim to bile z Italie po Novym roce,ok?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

S vinkem si nedelej nasili. Tak to budete kolem pul 2 tady, to jde. Kdybyste potkali nejaky smrtelniky, tak se zkus zeptat na krizovatku na Měrovice a Křenovice a dojet na ni.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:51
- Nahlásit

jbat
ty budeš mít dalšího pejska?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:59
- Nahlásit

Brezen neee, hlidala jsem pres vanoce fenku jeji spolubydlici, tak si pro ni jedou. Ale chtela jsem ji jednoho pridat a nechce.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 12:03
- Nahlásit

impact
Ale chtela jsem ji jednoho pridat a nechce.
nechci!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 13:54
- Nahlásit

Hej tak to bylo hodne husty. Normalne nechtela odejit. Jbat vitala pomalu schovana za mnou a zbytkem smecky a prej Nejduuuuuuuu.

Ale zase jako zahreje to u srdce. Aspon cek vidi, ze to s tema psama asi nevede tak spatne, kdyz hosti nechteji domu.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

impact
ještě jednou díky moc!!!!!
hele Máfo je brutálně krásnej!!!!!
Hilda došla dom, sežrala granule a šla spát. Prej je unavená. to jsem ještě neviděla...

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

Je, ze? Ja to rikam taky. A nejen ja teda. Akorat to sadylko by mohl trochec shodit.
Unavena je asi proto, ze tady se furt neco deje a neni cas spat. A granule ji jely, jo? Tady ty syrovy kureci skelety taky. A to dost.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:06
- Nahlásit

no chuděra se nakonec vrátila do horšího...

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 16:17
- Nahlásit

jbat
No joooo. Co já si pamatuju, tak na táboře bylo taky dycky líp než doma.

A co fotky, líbí?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání