Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Miloučká fenka hledá domov pouze na Štědrý den, Olomouc
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:53
- Nahlásit

Tak prej za pul hodky. Ze nemuze najit nahubek, tak se zdrzel. A jede bez nahubku, tze jak me pruvodci vysadi v puli cesty, bude fakt sranda. Akorat uz dnes nestihnu hromadne vencit. Poletim domu, vybalit nakup a zas do prace.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:02
- Nahlásit

impact
to je prostě debil, jsem si mysĺela, že to nějak posere!!!
hele když na něj hodíš oko, tak Tě do toho Kojetína hodí...

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:08
- Nahlásit

Jezis nenadavej mu. Hlavne, ze ji doveze. Na hazeni oka prdim, rads to vemem vlakem. Vsak je malinka, ne? To provezu. A kdyz dojede jak rekl, stihnu rychlik a tam je prvni zastavka Kojetin, tak me nemaj kde vyhodit.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:12
- Nahlásit

Kurnik, dochazi mi baterka, tak mizim z netu. Poslu sms, az mi ji preda a tady se objevim po ctvrte, az se nabiju.. Jo a nwm, jestli jsem to psala, ale musim k mati, po ceste z vlaku. Odnyst kureci rizky. Tak dam vedet, kolikrat jsem magor, cvok, silenec a tak podobne.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:14
- Nahlásit

impact
Ok ok, hlavně ať to dobře dopadne!!!
Děkuju!
zatím pa

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:51
- Nahlásit

Juchů, jsem ráda, mám vybitej tel. Super.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:56
- Nahlásit

Toz este tu baterku pumpnu. Pani pruvodci me upozornila, ze od noveho roku to bez nahubku bude za kilo pokuty. Ale jizdenku za psa nechtela.

Hilda je docela vypleskana z vlaku, ale aspon se o to vic tuli ke me. A komunikuje, to je w poho.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:59
- Nahlásit

impact
Hilda je docela vypleskana z vlaku
si myslím, že tím ještě nejela.
A komunikuje, to je w poho
jo, je to taková trubička, občas dělá strašnou chudinku.
a ty oči, to je mazec, co? jak kdyby byla denně bitá a nedostávala žrát.
jsem fakt moc ráda, holky, že jste to zvládly.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:05
- Nahlásit

Oci ma v pohode. Mela bys videt Maggie, somalce z chlivka, jak se tvari. Kurna je jak torpedo na te flexine. Si bude rozumet s nudlama. Jak je vubec stara?

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:21
- Nahlásit

impact
Kurna je jak torpedo na te flexine.
ona je jak torpédo pořád. POŘÁD!!!!!!
asi 2, 3 roky, neví se, oebraná pro týraní. Pája ji nemá ani rok.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:25
- Nahlásit

Zacinam dorovnavat sily. Mam ctyri bily a ted uz tri cerny psy. Jinak mam dojem, ze si tady pulka smecky ani nevsimla, ze se mnou do toho cirkusu vesel dalsi pes. Jenom Jesika tady chodi s kartacem na zadech, tak asi sundam z policky traverzu.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:31
- Nahlásit

impact
Zacinam dorovnavat sily. Mam ctyri bily a ted uz tri cerny psy
takže ji chceš nechat a sehnat ještě jednoho černýho?

Jinak mam dojem, ze si tady pulka smecky ani nevsimla, ze se mnou do toho cirkusu vesel dalsi pes
ty vole, tak to už je úpa jinej level...

tak asi sundam z policky traverzu
sundej.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:47
- Nahlásit

Nic. Oba cerny pujdou. Tady neni kam slapnout. Traverza netreba. Mamba, Moula a Jesika dostaly postupne po pohlavku a je klid. Megan si ji nevsima, Mordor si s ni hraje a Mafo dostal hned ze startu bicikem po zadech bo mel choutky a u nej je potreba to zarazit okamzite.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:01
- Nahlásit

A to zere granule ochuceny tou konzervou? A zere jednou denne? Neni na neco alergicka?

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:05
- Nahlásit

impact
A to zere granule ochuceny tou konzervou? A zere jednou denne? Neni na neco alergicka?
vona žere ty grancle suchý ráno a navoňaný večer, ale panička není moc kynolog, takže systéma pravidelnost jí moc neříká... někdy má celej den v misce a chodí uzobávat...
alergická není, akorát z buvolí kosti občas grcne...

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:18
- Nahlásit

Tak v misce nic nenecham. Tady si cek nemuze dat ani cukrovi na stul, ne tak nechat nekde lezet grancle. Jsem zvedava, jak ji bude chutnat, az uvidi, ze maj vsichni maso.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:33
- Nahlásit

impact
dej jí, co uznáš za vhodné, fakt je to popelnice... jak se tváří, není vyděšená?

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:22
- Nahlásit

jbat
Tak maso ji jelo jak sfiňa. Tahám fotky, tak sem pak něco mrsknu. Jsem jen pár na rychlo blikla. Vyděšená není, je upe v poho. Akorát je trochu paf z toho, že jsem ji v práci zavřela do kanclu, ale holt musí vydržet...

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:40
- Nahlásit

Totok vůbec netuším, co to bylo za šibalský mrknutí.

Víc jich zatím není. Vařila jsem na rychlo a pak švihala do práce. Zejtra nafotím venku.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:42
- Nahlásit

ti to říkám, popelnice. no fotky sem švihni, jsem zvědavá.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:43
- Nahlásit

jéééééééééé, no to je bomba!!!!!! díky!

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:51
- Nahlásit

jbat
Na ten bordel na podlaze se nedívej. Barák se bude přestavovat a zatím mám hotovou jen ložnici komplet, aby se tam dalo trochu bydlet.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:12
- Nahlásit

nedívám. to neřeš prosím tě takový detajly. vím, jaka je to s barákem, na dlouho... Hilduše tam vypadá, jako že se jí nebude chtít domů...

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:21
- Nahlásit

jbat
Hilduše tam vypadá, jako že se jí nebude chtít domů...
Počky, až dorazíte a ona mi skočí do náruče a nejdůůůůůůůůůůůůůůůůůů.
A já jí přidám jozefčíka, aby nešla sama.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:53
- Nahlásit

jbat
A to jsem došla do hospody večer, Hildu na flexině, a honem rychle jsem se kolem toho prvního stolu, kde sedělo asi 15 lidí, hrnula do kanclu, ať to nevidí. No, neprošlo to.
Napřed všicí ahooooj, a jak jsem byla už skoro za barem, tak se sborově ozvalo "Kurňa, co to máš zase za psa?!".

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:16
- Nahlásit

to je mazec. jozefpcika nechcu ale,sama uznas,ze Hilda plus jedna nudle je na lamu dost. du spat,bo mam zas horecky. Dej Hildusi pusinu,ze se nam po ni stejska.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:59
- Nahlásit

Pusina vyřízena. Už tady mám klid, taxem děckám předvedla skoky do náruče. Všicí si to chtěli zkusit , tak tady politala a chrní v kanclu. Zítra budu psát spíš sporadicky z mobilu. U PC budu až na Štedrej večer večer, tak snad dodám fotky, co nafotím.

aren
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:27
- Nahlásit

To je dobře, že má fenečka kde být. Jinak mohla být i u nás, klidně do Nového roku, čtu to až teď.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

Kurna Moulina do Hildy skocila, ze vlezla na postel. Tak jsem ju liskla, ale netre fila jsem se a obratila si palec. Kuwa fix.
Jinak aktualni situace: cvrcci jsou nasackovani v posteli a Hilda s Mafem poradaj zapas pres celej obyvak. Jsme tady jak v kine na te posteli.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:29
- Nahlásit

impact
ježiš, ještě se zmrzačíš.
já letím na bus a vyřizovat ptákoviny, těším se na fotky!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání