| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:43
- Nahlásit
Jupí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:48
- Nahlásit
greyhound
Šiš, to je úplně super zpráva!!
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:26
- Nahlásit
Pár slov k Jimymu, který je v dočasné péči a stále hledá domov:
Noc byla náročná, Jimy se nacpal do postele, to je u naháčů normální, horší bylo, že tam nechtěl pustit zbytek nahatých, a tiskl se ke mně. Došlo k výměně názorů mezi ním a Lovelym, ale jen lehce, srovnala jsem je, a tak nějak jsme se vyspali, Jimy bude opravdu závislák, moc vyžaduje kontakt, a snaží se mě mít pro sebe.Rozumí povelům, nesmíš, fuj, a poslechne.
Hledáme tedy trpělivé páníčky, může žít i s jinými pejsky, ale bude se snažit být upřednostňovaný.Já se pokouším mu vštípit, že musí respektovat ostatní psy, jde to pomalu.Mazlení a kontakt prostě miluje, a nemůže se ho nabažit.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:28
- Nahlásit
Ještě dodávám, že greyhound a galgo, ho nechávají chladným, ale to proto, že se mu do postele necpou, a nelezou mi na klín.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:51
- Nahlásit
Vidim, ze jsem nemela sama veselou noc. Tady si to pani domaci taky vyrikavala s cubou na hlidani. Jsem ji to vysvetlila a obratila si u toho palec.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 10:36
- Nahlásit
No, ještě, že můžu být doma a smečce se věnovat a učit, a případné výpadky dospat,ale tyhle Vánoce budou fakt náročné.Smečka je zvyklá, že se tu občas mihne nějaký dočas, berou to v pohodě, ale Lovely evidentně cítí ohrožení, tak jsem pořád ve střehu. Ono to půjde, musí...
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 19:52
- Nahlásit
Štěstí nahaté prdelky. Po zveřejnění naháčka hledajícího teplo rodinného krbu, se ozvali zájemci, naháčka jsme vzali domu, a po zjištění jeho krásné povahy a po několika telefonátech se zájemci Jimy odjel domů!
Bude žít v baráčku s fenečkou z útulku a pejskem.Moc děkujeme za pomoc.
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=11& t=622&start=30
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 21:06
- Nahlásit
jupííí
|
ata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:17
- Nahlásit
Super zpráva
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:39
- Nahlásit
Týjo, je to vůbec možný?!
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
Super, a pak že se na Vánoce zázraky nedějí.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 21:19
- Nahlásit
Jimy měl štěstí, a je moc fajn, že páníčci jsou zoodpovědní, a budou průběžně o Jimym informovat. Má se skvěle, spinkal v posteli jak se na naháče sluší, baští, panáčkuje a visí na páníčkovi, což je ideální, rozložení, protože týraná fenečka, kterou mají z útulku je závislák na paničce.Určitě dáme info až přijdou fotečky.
Krásné svátky a všem pejskům jen skvělé páníčky přejeme.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 19:47
- Nahlásit
Jimy a jeho nová smečka
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=42& t=622&start=40
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 19:57
- Nahlásit