| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:25
- Nahlásit
No mě by šlehlo !!! Když jsem dělala na obci tak se tam toulal půl roční ovčák, v tu dobu už jsem byla doma, starosta mi druhý den vyprávěl jak byl hodnej a chtěll se vozit autem a tak říkal jednomu chlapovi - tak si ho odvez a on prej - to nejde, mam doma psa a starosta - to nevadí, ho vyhod v jiný obci at s nim nemáme problémy. Nakonec to nevyšlo a tak ho dal cikánům !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! měli by je za to ostře trestat. Jdu se taky porozhlídnout a napsat kamarádkám do klatov.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:31
- Nahlásit
Meryjuli
Mám na majitelku Siwasheho mail adresu. Poslala jsem jí tvé info.
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:35
- Nahlásit
díky, za pokus to přeci jen stojí. Moc bych jí to přála!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:37
- Nahlásit
http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/43401/starosta -nasel-psa-a-daroval-ho-ted-mu-hrozi-vezeni
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:39
- Nahlásit
V Roztokách o nalez. psů vím, jen o tomto, ale alespoň jsou tam i kontakty na roztockou policii.
Pes sibiřský husky, Roztoky u Prahy
V pátek 4.12.2009 odchytila městská policie huskyho, který bohužel nemá čip ani tetování ani známku. Měl pouze hnědý obojek s neoznačenou známkou od očkování na vzteklinu. Pejsek je modrooký, černobílý s bílou skvrnou na krku, věk není odhadnut, ale jedná se o mladého psa. Hledá se majitel, pes nebyl viditelně zanedbávaný, spíš to vypadá, že se ztratil.
Huskounek se nachází v kotci obecního úřadu Roztoky.
Kontakty:
Odbor životního prostředí: 220 400 239 nebo městská policie, kde mi podával info velmi ochotný policista - 602 666 458
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:41
- Nahlásit
To spíš by chtělo pátrat a dostat alespon nějaké info o tom chlapovi bude ho mít asi doma.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:43
- Nahlásit
Aha, tak už jsem to taky našla i na webu:
Tak snad...
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=013&r=mfpraha& c=1319842
Radnice nabízí nalezeného psa k adopci
velikost textu:16. ledna 2010 0:00
Roztoky u Prahy - V Roztokách nalezli tříletého bílého sibiřského huskyho. V současné době se o něj stará roztocká radnice, která jej nabízí k adopci. „Zatím se ještě nikdo neozval, proto ho máme u nás v kotci. Prý je podle veterináře zvyklý i na byt, takže si psa může vzít kdokoliv,“ uvedla Radka Rováková z odboru životního prostředí.
Pes je očkovaný a není agresivní. „Měli jsme tu děti a bez problémů si s nimi hrál. Také jsme ho venčili spolu s jinými psy a vychází s nimi bez problémů,“ doplnila Rováková.
Pokud by měl někdo o psa zájem, může se přihlásit na telefonním čísle odboru 220 400 239.
Regionální mutace| Mladá fronta DNES - Praha
|
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:48
- Nahlásit
Našla jsem fotku pejska z Roztok, to není Siwashe
http://www.kaya.cz/nabidka-sibirsky-husky-new
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:50
- Nahlásit
hodila jsem to na rescue na facebooku
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:54
- Nahlásit
No, ale ten z foto, to je ten starší inzerát. TeĎ je tam ještě ten nový z dneška.....Chtělo by to , aby v pondělí, doplnily jeho foto, ať si ho může paní Eliška Flasarová přidat na husky rescue www.kaya.cz
|
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:55
- Nahlásit
Hanca
Aha, to jsem nevěděla...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:59
- Nahlásit
přepošleš, prosím, Šárko, mailem tu zprávu z MF DNES té paní od Siwashe?
|
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 23:02
- Nahlásit
Hanca
už se stalo , přeposlala jsem celý tvůj příspěvek i s odkazem sem...
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 10:07
- Nahlásit
a já si říkala, že by tam psali, že byl nalezen BÍLÝ sibiřský husky )
|
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 17:14
- Nahlásit
Meryjuli
Hanca
Přišel mail od Mariky, moc děkuje a prověří tip.
Snad se Marika na mne nebude zlobit, když zde budu citovat část jejího mailu:
Po měsíčním šetření tohoto případu je rozhodnutí takové, že se jedná pouze o přestupek proti pořádku ve státní správě a přestupky proti pořádku v územní samosprávě dle ust. § 46 odst. 1 zák. č. 200/1990 Sb. a s odkazem na porušení ustanovení dle § 135 zák. č. 40/1964 Sb. , nikoliv o trestní čin a budeme muset oba dva stanout před komisí na městském úřadě v Klatovech.
V příštím čísle časopisu Pes přítel člověka vyjde o tomto příběhu článek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 00:31
- Nahlásit
ten od roztok už má novou rodinu, vím to kamarádka tam má na starosti útulek, osobně jsem tohoto venčila , myslí že patřil mladýmu klučinovi kolem 13-16 let, ptal se po něm, ale myslivci řekli, že jednoho huskyho zastřelili, že štval zvěř, tak ho dál nehledal, druhý den ho přivezli do útulku, bylo to vyvěšený po celých roztokách a po měsíci šel do nové rodiny.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 00:56
- Nahlásit
kejtlin
teď nedávno se tam ale objevil další husky , viz:
Radnice nabízí nalezeného psa k adopci
velikost textu:16. ledna 2010 0:00
Roztoky u Prahy - V Roztokách nalezli tříletého bílého sibiřského huskyho
|