| Autor |
Zpráva |
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:09 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit
Překopírováno:
Dne 1.12.2009 mi utekl devítiletý pes sibiřský hasky s PP a čipem číslo 968 000002302683 barvy plavé s modrýma očima z Kolovče na Domažlicku. Hledali jsme ho v okolí, vylepovali jsme plakáty s kontaktem, ale nikdo se neozval. Až 4.12.2009 jsme se dozvěděli, že pes byl nalezen již 2.12.2009 v okolí Černíkova cizí paní, která se na něj přijela podívat po té, co ji volali lidé na inzerát, protože také hledá svoji fenku sibiřského hasky. Zjistila, že se nejedná o její fenku, ale i přesto mého psa naložila do auta a odvezla do útulku Klatov. Tam psa nepřijali s tím, že ho nemůžou přijmout od soukromé osoby a kvůli tomu, že pes byl nalezen až u Černíkova. Zkoušeli psa přejet čtečkou a zjistit tak, zda je čipovaný, ale to se jim nepodařilo. Řekli jí, že musí psa odvézt zpátky a předat starostovi obce Černíkova a od něj psa již přijmout můžou. Paní tak udělala a psa starostovi předala. Starosta psa naložil do auta a vezl ho prý do útulku do Klatov. Pes mu v autě prý trhal nějaký hadr či co, tak zastavil na odpočívadle ve Vráži a psa na vodítku vytáhl z auta. Tu prý šel nebo jel kolem nějaký cizí pán a chválil mu pejska. Prý je krásný.... Starosta mu řekl, že je sice krásný, ale nemá majitele a proto ho veze do útulku. Na to mu pán prý povídá, že si ho vezme, že se u něj bude mít stoprocentně lépe než v útulku. A milý starosta mu mého psa věnoval bez toho, aniž by si na něj vzal nějaký kontakt, jméno, místo, kam ho veze, prostě NIC!!!! Když jsem se ptala, jak muž vypadal, kolik mu přibližně bylo let, jaké auto měl, barvu auta, tak praví, že nic neví!! Byl rád, že se ho zbavil a tím to pro něj haslo. Mě do telefonu řekl, že pes byl pro něj přítěž, proto byl rád, že si ho cizí muž vzal, prý působil věrohodně... :-*... Muž prý odjel se psem směr Klatovy a nikdo neví, jak daleko jel a kde teď právě je. Otázkou je, zda pan starosta Jaroslav Šlachta nelže a zda se sám psa nezbavil úplně jiným způsobem a nebo tímto úkolem pověřil někoho jiného. Podala jsem na něj trestní oznámení. Nemůžu pochopit, jak člověk v jeho postavení případ nalezeného psa vyřešil. Chtěla bych vás touto cestou poprosit o to, pokud narazíte na nějaké informace, které mi pomůžou psa najít a nebo zjistit, co se s ním stalo, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat na tel. : 728126018. Nálezci nabízím finanční odměnu.
Pro bližší informace, mě můžete kdykoliv kontaktovat…tel. : 728126018
S pozdravem Marika Schmidtová
Lidická 141
34543 Koloveč
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:12
- Nahlásit
No to snad není pravda.
Doufám, že se ti podaří ho dohledat....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:20
- Nahlásit
Bobina a smečka
mazec!! a ta ženská je taky dobrá píp ,hlavně že je sama pejskařka!!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:41
- Nahlásit
dam info psim tetkam JC - Vodnany, Nyrsko, Prachatice, CB
nebyla by fotka?
|
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 10:52
- Nahlásit
Štěpánko byla, ale teprve jsem se zaregistrovala do galerie, tak se tam nedostanu, pošlu Ti je na meil, jsou u Věrky na webu a poprosím Tě o jejich vložení, než mi bude galerie fungovat,ju?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:08
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:20
- Nahlásit
Bobina a smečka
hodila jsem to dál do světa. Je to hrozný, nechápu, jak starosta může takto postupovat a doufám, že policie bude opravdu jednat.
Bože, majiteli musí být strašně.Držím palce, ať se stane zázrak. Postupovala bych jako u klasicky ztraceného psa -
*LETÁKY, VŠUDE BEZ OHLEDU NA VZDÁLENOST OD MÍSTA, KDE SE TO STALO,
*INFORMACE ŠÍŘIT PO NETU VŠUDE KDE SE DÁ
*INFORMOVAT VŠECHNY VETERINÁŘE OPĚT BEZ OHLEDU NA VZDÁLENOST OD MÍSTA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 11:23
- Nahlásit
Ad ty letáky a ta veterina. Nemůže někdo udělat nějaký leták s fotkou, který bychom potom podle toho, jak bychom si rozdělili veterináře, rozházeli rukou společnou a nerozdílnou??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 12:04
- Nahlásit
Impact nebo někdo s přístupem na moderku v Ifauně - můžete to tam procpat?
Na nemoderku to dám.
dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
NIkdo na ty letáky? Já jsem matla, nedám to dohromady , pak bychom mohli rozdělit, kdo na kterou veterinu to pošle.
a ještě - rada z Ifauny
Kontaktovat média- blesk, novu, určitě se toho někdo chytne, starosta porušil zákon..
což je svatá pravda, takže majitelé by do toho měli šlápnout, dostalo by se to hodně mezi lidi a pokud by starostova báchorka byla pravdivá a byl-li by ten člověk, který si psa měl údajně převzít , slušný, mohlo by se zadařit dostat psa zpátky domů.
Kurnik, to je hrozný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:32
- Nahlásit
PetraK
Kontaktovat média- blesk, novu, určitě se toho někdo chytne, starosta porušil zákon..
Tak tak, určitě bych je kontaktovala... Blesk čte hodně lidí a na Novu taky čumí každej druhej...
Jinak na moderku na fauně jsem to dala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:35
- Nahlásit
pawLINka
díky.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
Bobina a smečka
Teda drzim palce neviem si to predstavit,hlavne teda aby to radsej bola ta moznost s tym ze ho ma niekto u seba ako ta druhe...
|
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:36
- Nahlásit
Já byla požádána, abych ho sem vložila, můj pes to naštěstí není. Proboha! By mě kleplo! Naše sedmičlenná psí smečka si momentálně vychrupuje v obýváku...zaplať bůůůh!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 14:43
- Nahlásit
Bobina a smečka
můžeš prosím přetlumočit ten nápad s médii?? Pokud by byla aspoň malá šance, že ten - ani nemůžu napsat, všechny ty názvy co dosta - si tu historku nevymyslel, mohlo by to pomoci. A též by to pomohlo v tom, aby takhle přestali jednat i ostatní starostové. protože tenhle rozhodně není jediný, kdo má podobný přístup. Jak jsem tuhle umísťovala psa, který 3 roky žil sám po zemřelé majitelce, tak ten kdo se o něj staral se právě bál oslovit starostu, protože ten by ho nechal zastřelit myslivcema
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:00
- Nahlásit
Co ještě zkusit dogtrekaře? je to třeba blbý, ale čím víc lidí to ví, tím líp.
|
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 18:32
- Nahlásit
Tak, kamarádka poslala celý příběh na tn.cz, takže milý starosta bude mít z ostudy kabát, doufám! Pokud budete chtít komentovat jeho chování, délce příspěvku se meze nekladou! Ať si to představitel obce pěkně vyžere! Tak a jdu to napsat majitelce i s Vašimi postřehy!
Jo a tady je odkaz na tn.cz:
http://tn.nova.cz/vase-zpravy/ztratil-se-hasky-siw ashe.html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:04
- Nahlásit
kejtlin
Co ještě zkusit dogtrekaře? je to třeba blbý, ale čím víc lidí to ví, tím líp.
Tam už to visí dávno.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:35
- Nahlásit
jestli este nikdo neudelal ty letaky, muzu pomoct a pak rozesilat...
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:38
- Nahlásit
Prosím,až budou letáky, pošlete mi je na meil hlozi@seznam.cz..Dám je k nám do zveráku a po okolí..
Pes může být uplně kdekoli, tak na čim více místech to bude, ti líp..
Jo a samozřejmě držím palce!!!!!
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:58
- Nahlásit
Nedávno mě přišel mail od webmastera Národního registru majitelů zvířat s prosbou o pomoc při hledání ztraceného psa, patrně na žádost majitele. Hromadně ho posílal veterinářům a útulkům.
Národní registr majitelů zvířat
P. O. BOX 132, 120 00 Praha 2
Tel. +420 602 611 053
info@narodniregistr.cz, www.narodniregistr.cz
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:19
- Nahlásit
Už jsem info z příspěvku výše zavolala paní Schmidtové, myslím, že obecně se o této možnosti moc neví...
|
Bobina a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:22
- Nahlásit
Dostala jsem od paní odpověď a poděkování všem za pomoc, poslala mi ve wordu formu letáku, kterou rozesílá. Komu z Vás to mohu přeposlat na meilíky? Já to sem zatím neprotlačím. Všem svým známým jsem to přeposlala, tak snad to sem některý z nich šoupne, který na diskuzi chodí.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:53
- Nahlásit
Bobina a smečka
Pocházím od Kolovče (znám tamní lidi typu p. Šlachta) a momentálně žiju ve Švihově u Klatov. Hnus fialovej, víc nebudu dodávat. Pošli mi leták, budu se tu rozhlížet. wendulik@centrum.cz
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 02:20
- Nahlásit
Siw doma se smeckou
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 02:22
- Nahlásit
siw v utulku
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 02:24
- Nahlásit
letak z Excelu zkopceny na jpg
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:25
- Nahlásit
Sirim to dal a letak jsem dala k nam na web, moc doufam, ze se najde, drzim palce!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:57
- Nahlásit
nevite nekdo jestli se nasel?
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 22:13
- Nahlásit
Nedalo mi to, radši sem písnu.
V MF dnes 16.1. vyšlo, že v Roztokách u Prahy nalezli 3-letého bílého sibiřského husky a je umístěn u nich v kotci. Tel. kontakt 220 400 239. Nepíšou, že by měl čip nebo tet., jen že se snáší se psy a děti má také rád.
Vím, že hledáte 9-letého psa,ale z vlastní zkušenosti vím, že někdy i útulek nabízí ročního psa a vyklube se z něj 5-6 letý "skoro" senior
|