| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 22:30
- Nahlásit
stejne mi to hlava nebere, jak mohl prezit bez vody a pohybu v te zime tyden
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 06:54
- Nahlásit
To je blbeček, proč si tu šňůru nepřekousal?
Ale hlavně, že je hepijent a nic mu není (ani podchlazení??)!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 07:41
- Nahlásit
Me to taky hlava nebere. Navic on je takej chroustik vybehanej a nema ani deko sadla na sobe. Hynek si mysli, jak strelili toho divocaka, tak ho pry v lese vyvrhli rovnou, tak ze se mozna stihl jeste nazrat toho. Asi mu neni nic, bo do founu mi bylo receno, ze uz chrape nazranej v kotci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 07:44
- Nahlásit
Btw. zlatej elektrickej obojek, fakt. Ja mela na Maggie stopku jednou a celou cestu jsem premyslela, co budu delat, kdyz vezme couda. I kdyz u ni by byl EO nesmysl. Ale mit psa zdrhace, tak ho v zivote ke snure nepripnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 09:56
- Nahlásit
impact
ty voe,supééééééééér ,takovou dobu...chudák
Ale mit psa zdrhace, tak ho v zivote ke snure nepripnu.
no to je vono..akorát že když to s tou stopkou děláš blbě,hrozí todle reálně,ale to by nemělo nastat bo bys jí správně měla mít na došlap a psa držet v okruhu tý stopky a nepustit z radiusu,jenže to tak nikdo stejně nedělá jak furt všude čtu.:mad rtivá většina to používá tak,že čokl táhne šnůru za sebou je je bůhvíkde.Nechápu jakej to má smysl
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:33
- Nahlásit
No, vysvětlení by bylo, že se zamotal až nějakou dobu poté, co se toulal, že tam tedy nebyl tak dlouho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:34
- Nahlásit
Holky,ale tenhleten nebyl na stopce i když výsledek byl stejnej
Hlavně,že se nakonec našel,to je blb,řve, a když se někdo přiblíží,přestane. Teriéři jsou fakt magoři
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:39
- Nahlásit
jana33
No, byl na deseti metrové šňůře, ptž se teprvá učil nějak na ty divočáky. Tže to je prašť jak uhoď.
dejavu
No, víš co. Oni ho na tom samým místě slyšeli řvát už minulej čtvrtek, tže těžko říct.
Každopádně už mi ho přivedl ukázat do hospody a vypadá naprosto spokojeně.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:39
- Nahlásit
jana33
Píše se tu, že byl, navíc s ní byl zamotaný do roští.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:52
- Nahlásit
dejavu
To nebyla stopovačka,ale barvářský řemen. Pes na ní chodí barvu,tedy dohledávat a drží se v ruce. Nemělo by dojít k tomu,že s ní pes zdrhne,vůdce jí drží v ruce bohužel tady se pes zjančil a vytrhnul
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:53
- Nahlásit
impact
Jasně,že to vyjde na stejno,akorát tady u toho nebyl ten blbej nápad,nechat psa se stopkou lítat jen tak
|