| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:44
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak dobrá tedy. Půjde se z Hulína. Sraz asi na vlakovým nádru...??? (kujva - na něj to máme tak 2 - 3 km snad). Z tama se půjde za Pilanu na polňačku, po které se dostaneme do Chrášťan, ty projdeme a budeme v Záhlinicích a z tama to bude asi ta cesta, kterou znáš. A zpátky můžeme jít druhou stranou - tama je to hezčí cesta. Ale tohle nechám na Lukášovi.
Sraz bych dala třá v těch 10??? Může být?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:55
- Nahlásit
pawLINka
Ok. 9:45 dorazím z Koj.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:04
- Nahlásit
hele jako domlouvá se ta neděle 6.7., jo?
kdyby jel někdo z brna ke komu by jsme se mohli vetřít do auta, tak bych se přidala
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 15:51
- Nahlásit
suri
Jojo, neděle 6.7. a z Brna možná pojede 11111.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 17:16
- Nahlásit
Já chci odvoz v neděli do Brna kdyžtak ... já a pes, asi jen jeden
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 11:03 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Tož jako jak?
pawLINka = 3 piti + 1 pinč
bullvnouzi = pit a spratek
reneeska = polobulice a polobulice
Sim = Rů
Jana = kříženka
Petra = Ammy a Kia
Erik = pitka
nerosek = pit a pitka
bambule = stafík
A dál? Suri a pět jedniček?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 11:09 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Hele 15 psů. To je nějak moc. To jsem zvědavá, kdo nedorazí.
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
čaute, my se přidáme taky a s nama možná kámoši s AST
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
bambule
No to je supeeeeeer.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:03
- Nahlásit
Dnes jsme si zajeli trasu na kole s Jessie a Tomem a vod nádraží je to 17 km, takže namasírujte nožky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:19
- Nahlásit
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
ren, sim a paw...
Hele mám nápad. Ugrilujeme u nás něco v pátek nebo v sobotu navečer?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:00
- Nahlásit
bullvnouzi
noooooo,to nezní špatně a to vůbec.Ale který den? V Pá jdeme možná na minigolf a v So budeme dost dlouho poskakovat v KM. Nevím, jak bych se pak dostala domů v tu So. I když minigolf bysme taky mohli posunout o týden - co paw? Ten Pá by byl asi lepší - pro mě.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:11
- Nahlásit
Sijes
Jako mě je to tak jedno. Jen mě to napadlo, že ren asi nebude chtít jít na pifko, když tu bude mít psy, tak že jsme mohli posedět na zahradě a hodit na gril nějaký masko bo rybu... Klidně i se psíma. Svoje pozavírám, ať se to tu nemele a je to.
Z práce ale dorazím tak kole čtvrté asi, tže tak nějak, no.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:25
- Nahlásit
bullvnouzi
tuž přemýšlím, jak to udělat, abych mohla pifečko nebo vínečko - nemusela řídit. Kdybys neměla sklípkany, tak sem mohla přespat Kam budu ostatně chodit na vécko? Kdyby jeli paw s Lukášem v So k tobě autem, tak by mě třá svezli domů. To je na paw. Tu neděli nevím no, jednak do roka by měla chodit k těm 10 km a druhak ATB bere do St a ve Čt na kontrolu. Doufám, že ne znovu na krev, to je vcelku pálka......Minimálně se s váma sejdu a kousek si vyšlápnu, no - podle toho jak na tom R bude.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:04
- Nahlásit
Sijes
do roka by měla chodit k těm 10 km
Ty máš plnou pusu výmluv, ty jedna. Pro jednou je celkem jedno když půjde o 7 km víc, ne?
To moc řešíš. Těch 10 km je orientační údaj a navíc je to silně individuální. Záleží na stavbě těla psa, na kondici, výživě a ták...
bullvnouzi
Se muším domluvit s manželem co na to bude říkat on. Ale kdyžtak bysme dojeli asi až později, protože než dorazí z práce, pojí a spočne tak je rázem půl paté. Možná půjdem ještě na rychlovku s pesama, takže s nama kdyžtak počítejte až tak o půl 6, v 6, ju?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:30
- Nahlásit
pawLINka
Půl šesté, šest, je značka ideál. Začnem roztápět pod kotlem a mezitím se Ren v klidu vybalí a já z práce taky a tak. A vemte klidně čoklíky sebou, ni? Třá bude Honza doma a ukecáme ho na ty fotky. I když zase co Ren psi? Aby se to nemlelo. No, dvůr je kdyžtak dělenej na půl brankou, tže w poho.
Sijes
Tož jako flek na spaní by se tam našel. Ae ti pavouci. A na záchod teda bohužel budeš muset dovnitř..
@LL
Čím dál míň se mi líbí těch 17km a silně uvažuju nad těma Záhlinicema.
|
TEK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:30
- Nahlásit
Ahojky
mam dotáázek.Nejdete nekdo z Brna a nemate volny mistecka v auti??jsme 2+1a pul psa (pit a budlok malej)
tak kdyby byl nekdo ochotny nas pribrat,tak se ozvete.na benal apod bysme se samozretelne slozili
Tak dyztak pisnete na maila.diikec Marta
pitbulwoman@seznam.cz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:39
- Nahlásit
TEK
Šáááááuuuu zlatí.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:42
- Nahlásit
@LL
Jo a Peťka od Ammy a Kii hlásí, že domů dorazej v pět ráno, tže v deset v Huléně nehrozí, ae prej za náma kdyžtak dorazej později do lomu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Hm, tak to je paráda...
all
Lidi, napište kdo určitě jdete z Hulína v 10, protože to vypadá, že jdeme sami.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
pawLINka
Hm, tak to je paráda...
To je k čemu?
napište kdo určitě jdete z Hulína v 10
Sraz je v Hulíně před nádražím, nestresuj. Budeme tam všichni. Ale je fakt, že bych byla pro, abysme sedli na vlak a jeli do Záhlinic a nebo se poskládali do aut na ten kousek a nechali auta v Záhlinicích nebo tak. Jak jestli bude 30°, tak mě tam Máfo zdechne. S tou černou barvou je to dost mazec... Ae zase na druhou stranu hlásej ochlazení až o 10°, tže by to nemusela být taková hrůza...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
bullvnouzi
To je k čemu?
No to je k tomu, že nás bude zase míň...
Právě si myslím, že by takový horko být nemuselo, takže pohoda. Přinejhorším změníme plán. Jen nevím jak s těma autama, pač my zabereme celý jedno a naše teda tahat ten kousek nebudem
|
11111
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:57
- Nahlásit
Holky, já nedorazím. Pro Bena by to v tomto počasí neušel ((
štve mě to, ale vím, že by sice ze začátku lítal a blbnul - kor jestli tam budou fenečky, ale postupně by zpomaloval a zpomaloval až by si lehl a já stejně bych musela čekat až se vydýchá....jo, kdyby se šlo lesem celou dobu nebo tak, ale jestli se jde přes den a i na cestě bez stínu, tak bych si ho odvařila.... (
ted musíme venčit v 5 ráno a pak až v 21 večer a mezitím jenom na čůrací a domů ((
my se snad nikdy nepotkáme ((
|
11111
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:59
- Nahlásit
suri : to jsem já majka od benule, viděli jsme se na výstavišti
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:01
- Nahlásit
Já už to raději nekomentuji...
Tak jestli chcete, vymyslete nějakou jinou trasu. Já se podřídila a teď půjde asi sama.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:09
- Nahlásit
Jako je dobrý že se na to teď každej vy... a přitom se tady nikdo proti předtím neozval. A koneckonců, já chtěla jít původně úplně jinam.
Takže to vypadá že my nakonec nejdem nikam.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:15
- Nahlásit
pawLINka: jako sorry, ale já se o Benově nemoci dozvěděla ve středu, takže pokud to bylo na mě, tak je to trochu mimo, nemyslíš?
A opravdu nepotáhnu svýho psa v horku 17 km, když vím, že je nemocný a pokud už by to ušel, tak by mu to mohlo ublížit....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
11111
Se nečerti, bylo to na všechny, pač to vypadá, že půjdu sama, i když jsem původně chtěla a měla naplánovanou úúplně jinou trasu.
A horko být nemá.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 14:22
- Nahlásit
Čím dál míň se mi líbí těch 17km a silně uvažuju nad těma Záhlinicema.
seru na ně, já jedu za Paw, Gab a Sim
|