| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 17:16
- Nahlásit
Mám jeden dotaz,nikde nemůžu najít nic o těhle akcích. Loňský a letošní svod i OV jsem prošvihla, tak bych chtěla vědět jestli se to tam koná pravidelně? Zatím to vypadá, že jo, v roce 2005 i 2006 jsem to našla, že se to konalo ve stejné dny, ale bude to tak i příští rok? Ptám se proto, že se o tom vždycky dovím až potom, že to vůbec bylo a to na to narazím čistě náhodou
Nemůžu najít kdy a kde se konají svody loveckých psů a ve výstavním kalendáři na rok 2007 o téhle oblastní výstavě nic není ( ale to nebylo ani letos ). Víte o tom někdo něco?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 17:44
- Nahlásit
ko4ka
Svody se konají vždy v dubnu na každém okrese a přesné info zjistíš na příslušném OMS (okresní myslivecký svaz). Taky to bývá v klubových zpravodajích, kdy se koná na kterém okrese. Pro úplnost, účast na svodu není povinná.
No a ta výstava - když není v kalendáři výstav, tak asi nebude.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 17:51
- Nahlásit
Ketrin
díky, že svod není povinný vím, ale zase proč to nezkusit, ale dík za info. S tou výstavou je to divný, letos taky nebyla v kalendáři a některý lidi na ní byli ( píšou to na stránkách a tak ), což je nějaký divný
|
Tomáš
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:32
- Nahlásit
To: ko4ka
Přehled svodů pořádaných okresními (obvodními) mysliveckými spolky najdete na URL.
|
Tomáš
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:46
- Nahlásit
To: ko4ka
V roce 2007 se konají pouze dvě oblastní výstavy psů loveckých plemen. V Čechách je to v sobotu 16. června 2007 v Praze - Kunraticích (URL), na Moravě v Buchlovicích 9. června 2007. Výstavy musí být vždy ve výstavním kalendáři Českomoravské kynologické unie (URL). V případě loveckých plemen sledujte i informace z Českomoravské kynologické jednoty (URL). Pro rok 2008 se plánuje zase větší počet oblastních výstav ČMKJ, ne jen dvě jako letos. Přehled oblastních výstav KJ ČR, SKK, ČKJ... najdete opět na URL.
|