| Autor |
Zpráva |
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit
Nechtělo by se vám ostraváci uspořádat další prochajdu?My bychom šli,já mám kokra psa,máma má fenu ještě štěně,jsme z ostravy nové vsi,jsme bezkonfliktní a uvítáme jakékoliv nové psí kamarády
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:37
- Nahlásit
Kdy a kde? Tento víkend ne e a další sobotu taky nemůžu ale v neděli jo.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:55
- Nahlásit
Mucholabka
čau Zuzi,no my být v neděli asi odpoledne pryč s kokrem,ale v době kdy nebudu pryč tak bych 100% šla Co se zas projít kolem odry?můžeme jít tam od tebe a tu u nás se stavit do hospy...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:58
- Nahlásit
Kukuč
Jo, supr jestli mi tam neuplave nějaký pes-voni se do tý Odry furt derou
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit
Kukuč
No kokr od té doby co je ve sport. sestřihu je v odře furt naloženej,plave na druhý břeh a zpět...no magor kdyžtak se dohdne přes icq a kdybyste se někdo chtěl přidat klidně můžete....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:05
- Nahlásit
Kukuč
hele my bychom šli s pumou ta je konfliktní ale bude na stopce... potřebuju cvičit odvolávačky tak kdyby měl někdo kdykoliv o víkendu nebo přez odpoledne volno....
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit
leila
No tě bůh,já ti chtěla napsat zda nemůžeš dnes ale nakonec bych nemohla já...co děláš ve čtvrtek k večeru?nebo v sobotu?myslím že nic nemám v tu sobotu,tak kdybys chtěla jít a třeba i někdo další tak můžeme...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:13
- Nahlásit
Kukuč
ve čtvrtek můžu i v sobotu nejdu na agi mě degen včera namích tak te´d má útlum....
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:20
- Nahlásit
No já mám ve čtvrtek dlouho školu ale na psí louce bychom mohli být tak před pátou (myslím,upřesním) a v tu sobotu to bych měla mít volno,tak bychom mohli přibrat i marťu matesovou a třeba i další a někam zajít,třeba na mexiko na tvargle Pokud má někdo další zájem zajít si s náma na tvargle,nechť se ozve Sraz by byl nejpravděpodobněji Na vřesině...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit
A holky, našlápnete mi některá stopu cizí?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:10
- Nahlásit
Mucholabka
klidně našlápnu za odvolávačky a nakrmení fíka
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:11
- Nahlásit
Kukuč
jj OKOK
no v tu sobotu to by bylo fajn.... akurát aby nám vyšlo počasí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:29
- Nahlásit
leila
Nakrmení? Odvolávačky?
Na odvolávačky s Bucou už se*u, jí je to stejně jedno, tak co domů trefí.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:51
- Nahlásit
Mucholabka
jj dostaneš pamlsky a budeš to do něho házet.... a odvolávačky od tvojich psů... zato ti našlapu stopu
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
Táákže milí ostraváci!V sobotu 17.5.08 se bude konat vycházka z Nové Vsi na Landek a zpět Už teď je jisté že půjdou tři angličtí kokři a pumi,samozřejmě s jejich lidmi.Kdo by měl chuť se k nám přidat,ať napíše sem nebo na mejl: katka.nozickova@seznam.cz všichni jste vítani Trasa vede podél odry,po hrázi,občas projede nějaký cyklista jinak nic.Podrobnosti o srazu,hodinách řeknu asi v pátek.Těšíme se
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:33
- Nahlásit
Tk změna,šlo by se na mexiko,více na http://www.psivyletnici.wbs.cz
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:03
- Nahlásit
Všecí z okolí od nás v neděli jako tuto se de do proskovic de ještě někdo?? vyráží se od zastávky kino luna a vrací se do svinova....
|