Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pozvánka na canisterapeutické zkoušky
Autor Zpráva
Helppes
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:13
- Nahlásit

Srdečně zveme na CT zkoušky, které se konají v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice 27.11.2010. Zkouška bude psům zapsána do PP či prac. knížky - Klub speciálního výcviku, jako jediná organizace v ČR, která pořádá CT zkoušky, má právo je také zapisovat do průkazu původu či pracovních knížek psů. Máme poslední volná místa. Těšíme se na Vás. Více info a přihlášky na webu organizace Helppes - www.helppes.cz

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:21
- Nahlásit

Helppes
ahoj, pořádáte taky nějaké kurzy pro kanisterapeutické psy?

Helppes
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:17
- Nahlásit

gabifi
Ahojky, pořádali jsme pouze krátkodobé kurzy, které ale nemůžou svým obsahem nahradit kurzy dlouhodobé. Protože si myslíme a praxe nám i ukázala, že pokud někdo chce absolvovat kurz a získat potřebné vzdělání, je pro něj daleko lepší absolvovat celý semestrální kurz. Proto jsme se rozhodli tyto kurzy již nepořádat a zájemcům doporučujeme kurzy SVOPAPu, které jsou nejen velmi kvalitní a obsáhlé, ale i rekvalifikační.

radkah
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

gabifi
já mám ve svopapu rekvalifikační kurz a fakt můžu jenom doporučit...člověk se tam něco dozví, naučí..kantoři-profíci a měla jsem štěstí na skvělou partu spolužáků..jo mám tedy koně-ne kurz psů, ale úroveň bude stejná

Helppes
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 23:02
- Nahlásit

Psíček
Vzhledem k tomu, že SVOPAP je vzdělávací centrum, které se zabývá vzděláváním v oblasti chovatelství zvířat a pořádá vzdělávací kurzy akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, pojem vzdělávání nadnesený rozhodně není.

Helppes
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 23:05
- Nahlásit

radkah
Naprostý souhlas, máme stejné reference od mnoha absolventů kurzů SVOPAPu nejrůznějšího zaměření. Mnoho vyučujících a přednášejících známe a víme, že to jsou opravdu kapacity ve svém oboru. Proto také zájemcům o kurzy v oblasti CT doporučujeme právě SVOPAP.

Helppes
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 00:02
- Nahlásit

Psíček
K dotazu ohledně vystavování PP psů a práv zápisů do PP či prac. knížek psů Vám doporučuji si prostudovat stránky ČMKU, ČKS, příp. FCI. O tom, že by zkoušky CT, pořádané KSV, byly lepší, než zkoušky CT, pořádané jinými subjekty, nikde nebylo ani slovo. Pouze zde bylo umístěno pozvání a informace o tom, že Klub spec. výcviku má právo zapisovat CT zkoušky do PP či prac. knížek psů, což jiné subjekty skutečně nemají. PP i prac. knížka jsou úřední listinou a je přesně dáno, kdo do nich smí zápisy provádět.

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:19
- Nahlásit

Psíček
nevím jestli se něco během roku nezměnilo,ale toto je odpověď ČMKS:
Nadpis: Canisterapie
Vložil: dne 20.4. 2009
Dobrý den,zajímalo by mne,které organizace,či fyzické osoby mají oprávnění zapisovat zkoušku z canisterapie do PP psa,který jí vykonal.Tak jako se zapisují ostatní zkoušky dle NZŘ apod.Děkuji Ivan Němeček
Odpověď:
Dobrý den, otázka canisterapie je u nás dost složitá.Existuje celá řada organizací, které se pořádáním canisterapeutických zkoušek nebo testováním povahy zabývají a většina z nich není zastřešena ČMKU nebo některým z jejích členů. Vzhledem k tomu, že nedošlo mezi canisterapií se zabývajícími organizacemi ke shodě, plemenná kniha canisterapeutické zkoušky nezapisuje a pokud je zapíše do PP nebo přílohy či pracovní knížky přímo pořadatel, neuvádí je do PP štěňat. Vladimíra Tichá

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání